В тази тема ще ви покажа нещо, което въпреки, че не съм начинаещ разбрах скоро, а често ми се е налагало да го ползвам и не знаех как.
Символ за градус на iPhone и iPad
Отворете приложението за съобщения или което и да е друго място, където се използва клавиатурата. Превключете към оформлението на символите с помощта на бутона 123. Натиснете и задръжте числото 0, докато се появи контекстното меню. Изберете градус.
Символ заградус на Mac
В macOS начинът, по който работят нещата, е малко по-различен.Натиснете комбинацията от клавиши Option + Shift + 8. Или можете да използвате алтернативна опция - комбинацията Ctrl + Command + интервал.Ще се отвори меню с емотикони, символът на градуса ще бъде наличен в него.
Използвайте нашите инструкции, за да разкажете красиво на приятелите си за времето за утре или днес. ?
Въпрос
gorgior
В тази тема ще ви покажа нещо, което въпреки, че не съм начинаещ разбрах скоро, а често ми се е налагало да го ползвам и не знаех как.
Символ за градус на iPhone и iPad
Отворете приложението за съобщения или което и да е друго място, където се използва клавиатурата.
Превключете към оформлението на символите с помощта на бутона 123.
Натиснете и задръжте числото 0, докато се появи контекстното меню.
Изберете градус.
Символ заградус на Mac
В macOS начинът, по който работят нещата, е малко по-различен. Натиснете комбинацията от клавиши Option + Shift + 8. Или можете да използвате алтернативна опция - комбинацията Ctrl + Command + интервал. Ще се отвори меню с емотикони, символът на градуса ще бъде наличен в него.
Използвайте нашите инструкции, за да разкажете красиво на приятелите си за времето за утре или днес. ?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
1 отговор на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.