gorgior Публикувано Юни 23, 2020 Сподели Публикувано Юни 23, 2020 (редактирано) Подписващ инструмент на приложения за iPhone / iPad IOS 9 - IOS 13.5 Какво е Lightning Sing? Казано по-просто, това е безкомпютърно средство за подписване на приложения. Чрез този инструмент можете да изтеглите или импортирате IPA файлове директно в инструмента и да го подпишете и инсталирате директно. Как да инсталирате Lightning Sign? Има много полезни приложения, които могат да бъдат премахнати от App Store поради нарушение на правилата на App Store и дори могат да доведат до изчезване на записа за изтегляне в Apple ID след определен период от време, което прави невъзможно изтеглянето отново. Тук ще ви науча как да използвате i4Tools7, за да си върнете приложението Lightning sign и да запазите и експортирате оригиналния файл на приложението (.ipa), за да предотвратите внезапното му премахване от App Store, и също така да можете да го инсталирате, след като промените устройството си. Основната причина за използването на i4Tools7 е, че iTunes премахна функцията на App Store в последващите нови версии, което води до това, че потребителите нямат начин да архивират допълнително приложението, така че трябва да разчитат на инструмента i4Tools7, за да имат този по-мощен iOS менижмънт от iTunes. Инструментът е достъпен както на Windows, така и на Mac. На първо място, на компютърът трябва да се инсталира iTunes и i4Tools7 . Как да инсталирате Lightning Sign чрез i4Tools7? Стъпка 1- Изтеглете от следващия линк i4Tools7 Download i4Tools7 Стъпка 2 - Инсталирайте i4Tools7.exe Стъпка 3- Свържете вашия iPhone / iPad към компютъра Стъпка 4- Следвайте инструкциите на екрана Въведете shandianqian в лентата за търсене. Поздравления, Вие успешно инсталирахте приложението Lightning sign на вашето устройство. Стъпка 5- Импортирайте сертификатите си и подпишете любимите си приложения. Търсите ли безплатен Rvoke сертификат? Моля, натиснете следния бутон и генерирайте собствен персонализиран сертификат Get Certificate ** Тази услуга за сертифициране, предоставена от уебсайта UDIDMasters.com. Редактирано Юни 23, 2020 от gorgior 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юни 23, 2020 Автор Сподели Публикувано Юни 23, 2020 (редактирано) РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА Lighting Sing! Ръководството е преведено с Гугъл преводач от Китайски. Моля за извинение за допуснати неясности или грешки! Lighting Sign (инсталация на IPA подпис) Lightning Sign вече поддържа импортиране на сертификати и поддържа подписване и инсталиране на софтуер. В сравнение с AppCake, Lightning е подписан като AppStore софтуер, няма нужда да се притеснявате от проблема с отпадането на софтуера. Как да подпиша IPA? 1. Първо изтеглете маркера на мълния в AppStore. https://lightning-sign.com/get-lightning-sign/ 2. Изтеглете файла на сертификата и получете сертификата Сертификат 1: https://www.lanzous.com/i9t988d Сертификат 2: https://www.lanzous.com/i9t989e 3. Щракнете върху изтегления файл на сертификат, щракнете, за да преминете към [Файл], който се доставя със системата, щракнете върху току-що изтегления файл на сертификата, щракнете върху [Избор] в горния десен ъгъл, изберете файла на сертификата със суфикса [.p12], Използвайте функцията за споделяне на системата, която се предлага с iOS, за да го изпратите до [Lightning Sign]. След като преминете към приложението за подписване, ще се появи диалогов прозорец, за да въведете паролата на сертификата. Току що изтегленият файл съдържа txt файл, съдържащ паролата на сертификата. След като го прегледате, въведете го. След като сертификатът е импортиран, щракнете върху долната лента на менюто и ще разберете, че новоимпортираният сертификат показва, че файлът с описанието липсва. Тук се връщаме към [File] и импортираме файла с описание в Lighting Sign. На този етап сертификатът е успешно импортиран и след това можете да подпишете и инсталирате подписания или неподписан IPA. Редактирано Юни 23, 2020 от gorgior 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 23, 2020 Сподели Публикувано Юни 23, 2020 Да, само че посочените сертификати са ревоукнати, да не се объркат хората, че става с тях!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юни 23, 2020 Автор Сподели Публикувано Юни 23, 2020 Прав си! Не става. Ще поправя по-късно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юни 23, 2020 Автор Сподели Публикувано Юни 23, 2020 За да не мажа повече по темата предлагам, ако някой намери работещи безплатни сертфикати да ги постне тук! Иначе аз си платих тук https://www.udidregistrations.com/buy Golg пакета е 14$ за година. Благодаря на @ gogi6 за подсказката! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 24, 2020 Сподели Публикувано Юни 24, 2020 Аз знам един сайт, от който няма риск да изтекат по давност или просто "провайдърът" да зачезне и да останеш с пръс(Т) у г*з. Е, по-дебело е от 14$. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юни 24, 2020 Автор Сподели Публикувано Юни 24, 2020 И аз го знам, само че не съм разработчик и едва ли ще инсталирам повече от 10 приложения годишно. Тези, които наистина харесвам и смятам, че ще са ми полезни си ги купувам, така че предпочитам да "рискувам". Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юли 23, 2020 Сподели Публикувано Юли 23, 2020 Имате ли проблем с подписване?Уж сертификатите са наред. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юли 24, 2020 Автор Сподели Публикувано Юли 24, 2020 Аз вчера пробвах едно приложение. Уж го подписа, а го няма в подписани. Пробвах веднъж-два пъти и не съм се занимавал повече. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юли 24, 2020 Сподели Публикувано Юли 24, 2020 Защото не подписва. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юли 24, 2020 Сподели Публикувано Юли 24, 2020 Според ме нещо е станало, защото след като инсталирах Ънкавър 5.3.1 с Репровижън, не става да се подписва, дано го оправят!Като го имах профила си подписваше, сега като инсталирай 5.3.1 и нали ревоукнах и не може да ми създаде профил, . Стана с Алтстор Алфа и после трия и продължавам да преподписвам с Репровижън! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юли 24, 2020 Автор Сподели Публикувано Юли 24, 2020 Самото приложение не работи. Някой, ако има телеграм да им пише. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юли 24, 2020 Сподели Публикувано Юли 24, 2020 Изтрит е акаунта в Telegram. И приложението е премахнато напълно от AppStore. Тук намесaта е на Apple. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юли 25, 2020 Сподели Публикувано Юли 25, 2020 Очакваше се скоро, но защо да не работи приложението, то си инсталира като другите?!?!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 8, 2020 Автор Сподели Публикувано Август 8, 2020 Това вече никаква индикация не дава. Ни приема , ни предава! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.