gorgior Публикувано Януари 28, 2021 Сподели Публикувано Януари 28, 2021 Apple си партнира с дизайнера Hiroshi Fujiwara (fragment design), за да представи специалната серия FRGMNT Powerbeats Pro. Студиото за дизайн на фрагменти е известно със сътрудничеството си с Nike / Jordan, TAG Heuer и много други марки. Слушалките Beats FRGMNT се предлагат в черно с бели лога FRGMNT. FRGMNT Powerbeats Pro ще бъде пуснат в продажба на 29 януари в избрани магазини на Apple, както и в онлайн магазина на компанията за $ 249,95. Източник: HypeBeast 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Януари 28, 2021 Сподели Публикувано Януари 28, 2021 Може би едни от най-добрите слушалки за спорт!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 28, 2021 Автор Сподели Публикувано Януари 28, 2021 Не знам, но на мен 250$ за слушалки ми се виждат луди пари. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Януари 28, 2021 Сподели Публикувано Януари 28, 2021 А бе и на мен за кола над 5000 лв ми се струва луда работа, а ма... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Януари 28, 2021 Сподели Публикувано Януари 28, 2021 преди 35 минути, gorgior написа: Не знам, но на мен 250$ за слушалки ми се виждат луди пари. за тези слушалки! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 28, 2021 Автор Сподели Публикувано Януари 28, 2021 За тези говоря. Виж, ако са слушалки за звукозаписно студио, където ще ти се налага да монтираш и тн. - разбираемо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Януари 28, 2021 Сподели Публикувано Януари 28, 2021 На кой за каквото му трябват... според мен цената е оправдана... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 28, 2021 Автор Сподели Публикувано Януари 28, 2021 И на теб за какво точно ти трябват слушалки от 250$? След 2 години ще ги хвърлиш. А ако ти влезе пот в тях, което е неизбежно при натоварване от спорт - им давам година. Освн , ако не ги ползваш да играеш шах. ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wsgar3 Публикувано Януари 29, 2021 Сподели Публикувано Януари 29, 2021 С първата серия на Powerbeats съм изтичал много, много километри. За 5 години не са мръднали. Продължават да работят прекрасно. Про-то са още по-добри като усещане и звук. А и "кефа цена няма" 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Януари 29, 2021 Сподели Публикувано Януари 29, 2021 @gorgior, за байка, а и по принцип съм от тези, които ходят нон стоп със слушалки. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Януари 29, 2021 Сподели Публикувано Януари 29, 2021 Airpods са съответно 160, 200, 250 и 550$. В САЩ. Явно има пазар. То и телефоните ни се виждаха скъпи, ама сякаш свикнахме да вадим по 1800+ за нов апарат. От всичко печелят най-вече Епъл. 111 милиарда (!!!) приходи за последното тримесечие. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 30, 2021 Автор Сподели Публикувано Януари 30, 2021 Аз просто изразих собствено мнение, да не излезе че ви забранявам да си купувате. Щом ви е красота и ви кефи вземайте! Аз притежавам колекция от слънчеви очила RayBan B&L на 20бр.които не са на по-ниска цена, а и аз самият се чудя защо са ми, но продължавам да купувам.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.