ne4o Публикувано Декември 23, 2021 Сподели Публикувано Декември 23, 2021 на 22.12.2021 г. в 13:21, stangen написа: Някой да има проблеми с безжичните зарядни от трети производители, след последният ъпдейт? При мен спря да зарежда iPhone13Pro и iWatch5 40mm, на същото зарядно старата ми iPhoneX си се зарежда без никакви драми. Сложа ли нещо с последната версия на софтуера, зарежда няколко минути и спира. Мислех първо, че имам драма с часовника, но на оригиналното зарядно си работи. Днес в MacRumors пише за сходен на твоя проблем, макар и за по-новите часовници. https://www.macrumors.com/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Януари 3 Сподели Публикувано Януари 3 За часовника не знам, но 12 про макс си зарежда на китайско зарядно от 6$, сложено в кола. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Януари 8 Сподели Публикувано Януари 8 Вчера ми пристигна едно китайско, тройно, безжично зарядно и се оказа, че часовник с watchOS 8.3 не се зарежда. Всъщност, както колегата по-назад сподели, зарежда няколко минути и спира. Имам един стар S2 в къщи, който се зарежда без проблем. Явно с последната версия на watchOS са наложили някакви ограничения. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Януари 8 Сподели Публикувано Януари 8 часовниците вече май само с оРгиналдъ!бях поръчал едно от дайс и ми звъннаха,че не става!точно,същото описано-зарежда малко и дотам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 15.2.1 3 минути remaining кат Ицо Стоичков ми говори тоя телефон 🤣 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 Много потаен този ъпдейт, грам описание няма…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
007Georgi Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 Досиетата Х: Истината е някъде там …..Sent from my XS MAX Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 преди 57 минути, dessyteneva написа: Много потаен този ъпдейт, грам описание няма… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Тоя е само за фенове на ъпдейтите. Като пита някой андроидаджия да му се похвалим с чести ъпдейти. 🤣 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 Незнам, амa на 13 Pro 970 mb!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 Запушва някаква уязвимост в HomeKit. Бая голяма дупка ще да е😀 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Януари 12 Сподели Публикувано Януари 12 Инфо Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladi1 Публикувано Януари 18 Сподели Публикувано Януари 18 След последния ъпдейт се върна замръзването на снимките във фейса. Ама съвпадат ъпдейта на иос и на фейса и не мога да разбера от къде е. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Януари 18 Сподели Публикувано Януари 18 И при мен днес го забелязах пак във фейса, другата новина е, че потребителите с някой от моделите iPhone 13 няма да имат noise cancellation бутон и съответно функция - било потвърдено от съпорта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladi1 Публикувано Януари 19 Сподели Публикувано Януари 19 Между другото приятелката има пак 12ка същата версия на иос, същата версия на фейс, аз имам аватари, а тя не. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Като стана дума за фейсбук и аватари, да питам. Малко извън дискутираната тема сме но...Само аз ли не мога да си добавя като профилна снимка кратко видео, или тотално са го орязали? Преди нямаше проблеми и съм слагал.П. П. Вчера имаше ъпдейт на фейсбук и може да са фикснали някои от проблемите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Нещо ф-ята “не ме безпокой” изтрещя, буквално. Два айфона с iOS 15.2.1 .На моя телефон има 1 контакт фаворит, моя № съответно е фаворит на др.айфон. Когато се активира функцията след 22:00ч и се опитам да избера фаворита не става , съответно и той не може да ме избере. Добре , че когато звънне веднага повторно става. До сга тая драма не е имало до iOS 14 беше без проблем, а сега не е така.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Настройките погледни. Всичко си е наред. А и повторното пизвъняване се изключва Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Гоги гледах , знам, че се изключва повторно звънене. Ще ги погледна утре по-така, че ми се спи вече. Но съм ги настроил правилно. Щом не е бъг ще ги проверя пак настройките.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Изстрий automation и го създай наново. При мен бъгваше на стария XS и като го изтрих и настойх пак, се оправи!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Януари 20 Сподели Публикувано Януари 20 Стана по твоя начин, мерси за съвета. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgekodinov Публикувано Януари 24 Сподели Публикувано Януари 24 Напоследък вярната 11-ка нещо започна да се “дави”: телефона включен, свързан към А1 но не звъни и после получавам СМС в който пише “пропуснато обаждане”.Започна и да не зарежда веднага на WiFi страниците: седи и чака. Като изключа WiFi и си минава веднага. Пробвах да спра volte но не помогна. Някой някаква идея какво да правя? Освен да го ресетвам деSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Януари 24 Сподели Публикувано Януари 24 Ресет на мрежовите настройки. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Януари 24 Сподели Публикувано Януари 24 Същата работа на 11 Pro отностно работата на WiFi. Понякога просто нищо не зарежда. На Мобилни лети, а пбхвата внас е зле! Ресет съм правил - без промяна!Преди време имах драми с мобилния. Ресет не го оправи, номспирснето на втората eSIM подобри с 50% обхвата, скоростите, че и разговорите..За картата не ми е драма, защото почти не използвам, но за WiFI е досадно. Ресет на телефона не мога да орсв сега, че всичко на ново ще ме побърка - банки, служебни приложения и тн. Така ще я карам аз Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Януари 24 Сподели Публикувано Януари 24 При мен в Младост 1А от 3-4 месеца постоянно получавам смс-и за пропуснати повиквания. Забелязах, че го прави само, когато съм у нас. Обадих се на идиотите от А1 и след проверка (има няма 1 месец) се обадиха, че и двете клетки, които “обслужват” блока ми, са с различни генерални дефекти и са в списъка за подмяна през 2022-ра. Другите телефони в нас на Теленор, абсолютно безпроблемни, има и 5G. А на моя телефон откакто го взех през октомври не съм виждал 5G. За wifi-то: аз съм към виваком нет и тв. Отвреме навреме нета го няма. Трябва да се мине на мобилните мрежи. Даа, отдавна минаха времената на Мегалан - за 10 години нито веднъж спиране на нета. Откакто ги купиха А1 ги осраха. То няма нещо, до което А1 и Виваком да са се докоснали и да не е тотално съсипано… 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Януари 24 Сподели Публикувано Януари 24 Относно Виваком нет. И аз като теб бях абонат на друг оператор (нет1) и за 10+ години не е имало проблеми, докато Вива не ги купиха. Постоянно прекъсване на нета в различни часови интервали с непрестанно чудене къде точно е проблема - устройството ли, рутера ли...Чрез онлайн формата им за технически проблеми записах час за техници, като първо дойде техник на нет1. Каза, че и той е като мен има проблеми в последните месеци. Причината била, че Виваком местели айпитата на цялата си мрежа в София. Оправи кутията в мазето, смени платки и не знам си какво. На другия ден дойдоха и техници на Виваком - и те оправяха нещо по кутията, включително на външния централен шкаф за цялата улица. Оттогава проблеми не е имало. Така че съветвам те да ги викнеш и при теб и да се размърдат. Сори за оф-а, но може да е полезно и за други. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.