007Georgi Публикувано Септември 25, 2021 Сподели Публикувано Септември 25, 2021 При мен с мини, батерията е екстра.Sent from my iPad using TapatalkИ моето мини е много доволно от живота на батерията. И със 14.7.1 и сега 15 ката съм много приятно изненадан от батерията. За протокола - зареждам само със power bank ( използвам само бързото зареждане) и зареждам до 80% / 90%Sent from my iPhone 12 Mini 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Safari-то ми не работи много гладко и го репортнах, че май сме доста с този проблем. Много често замръзва при мащабиране и др. бъгчета. Отчитам го и на IPhone XS и на iPad 8. За батерията нищо не мога да кажа. Вече три години се опитвам да разгадая ребуса, при отчитане на разхода и На ipad 8, не мога да мащабирам quick note. Би ли пробвал при теб работи ли коректно. Благодаря. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Мащабира се до определен размер, но май и така е замислено.От време на време има проблем, както споменах. Случвало ми се е, да замръзне дисплея и не мога да превъртя екраните, но това не пречи да се отварят приложенията. IMG_0190.MP4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
007Georgi Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Safari-то ми не работи много гладко и го репортнах, че май сме доста с този проблем. Много често замръзва при мащабиране и др. бъгчета. Отчитам го и на IPhone XS и на iPad 8. За батерията нищо не мога да кажа. Вече три години се опитвам да разгадая ребуса, при отчитане на разхода и На трите айфона в семейството съм сложил Opera като браузер по подразбиране. Имаше период през който тествах доста браузери и операта бе най добре. Има си и вграден адблокер. Sent from my iPhone 12 Mini 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Мое лично мнение е , че Safari си е супер.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Мащабира се до определен размер, но май и така е замислено.От време на време има проблем, както споменах. Случвало ми се е, да замръзне дисплея и не мога да превъртя екраните, но това не пречи да се отварят приложенията. IMG_0190.MP4И аз имах проблем със замръзване с 15rc, но след като дойде официалния всичко е ок. Да прав си за мащабирането, работи просто не може да бъде по малък прозореца. Мерси. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 При мен най-често има замръзване във фейсбук апа , най-вече като отворя снимка там и единственото решение е да килна апа от таскбараSent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladi1 Публикувано Септември 26, 2021 Сподели Публикувано Септември 26, 2021 Същата работа е при мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 27, 2021 Сподели Публикувано Септември 27, 2021 Проблема е във апп-а, а не в иос-а. Фейсбук е най-смотаното приложение по принцип в стора, ще го оправят до Коледа 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Баба Гана Публикувано Септември 27, 2021 Сподели Публикувано Септември 27, 2021 Фейсбук-а отдавна съм го изтрил отвсякъде, свободното ми време се увеличи неимоверно, като например риболова. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 28, 2021 Сподели Публикувано Септември 28, 2021 Днес се очаква да излезе версия 15.01, която да адресира някой от бъговете открити след пускането на офицялната версия на iOS 15. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 28, 2021 Сподели Публикувано Септември 28, 2021 Излезе 15.1 Beta 2, явно 15.01 няма да е днес. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladi1 Публикувано Септември 28, 2021 Сподели Публикувано Септември 28, 2021 От къде ти беше инфото за 15.01 за днес? Аз никъде не съм срещал подобно нещо? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 28, 2021 Сподели Публикувано Септември 28, 2021 За разработчици пуснаха 2ра бета, иначе е по трасето 15....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 28, 2021 Сподели Публикувано Септември 28, 2021 Като цяло от reddit и twitter, доста пъти е имало вярно инфо. Явно днес е било ден за 15.1 beta 2. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Често ми се случва камерата да не ми се стартира от локскрийн. Черен екран стои без значение дали сменям камерите или режимите. Повторно влизане и се оправя, ама моментът в отминал...И на 14ката го имаше, ама на 15 не е оправено. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Налазвайте 15.01... 😂 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Ма за iPhone 13 само Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Ням такова нещо не е само за 13Sent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
007Georgi Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Sent from my iPhone 12 Mini Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 А верно, сега ми излезе XSИма едно много гадно зареждане на пиннатите контакти в съобщенията - при отваряне се вижда номера и после излиза името под иконата!Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Октомври 1, 2021 Сподели Публикувано Октомври 1, 2021 Няма го при мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 2, 2021 Сподели Публикувано Октомври 2, 2021 Забелязал съм през годините, че когото излезе Х.0 версия, работи добре (то и как да бъде иначе след 10 бети и месеци за нагласяне). Следващите Х.0.1 и Х.0.2 са бъгави та бъгави и всички с нетърпение чакат Х.1. Та базирайки се на традицията, мисля да не ъпдейтвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 2, 2021 Сподели Публикувано Октомври 2, 2021 Ето го бъга в съобщенията. Другия е с прескачане на екрана в настройки след излизане от search menu и при ъпдейт в AppStore, а третия, който не мога да запиша със screen recording, е че при пускане на музика и излизане на lock screen, ако позиционирате пръст, върху точката от слайдера за звука, същата прескача и се връща за секунда в начално положение - направо си е визуален проблем!https://cloud.tapatalk.com/s/61581b8af260f/RPReplay_Final1633163448.MP4https://cloud.tapatalk.com/s/61581bbaee724/RPReplay_Final1633163913.MP4Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2021 Сподели Публикувано Октомври 2, 2021 Третият и при мен го забелязах. Направо е странно как такива елементарни функции се сбъгясват и не е като да е нямало 4 месеца да се забележат и коригират. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.