gorgior Публикувано Септември 17, 2021 Сподели Публикувано Септември 17, 2021 Въпреки максималната идентичност на смартфоните от серията iPhone 13 и iPhone 12, устройствата се различават по тегло и дебелина. Всички модели iPhone 13 са незначително по-тежки и по -дебели от предшествениците си, вероятно поради по-големите батерии. По-долу е дадено сравнение на теглото: iPhone 13 mini - 140 грама (+7 грама); „Телефон 13“ - 173 грама (+9 грама); iPhone 13 Pro - 203 грама (+16 грама); Iphone 13 Pro Max - 240 грама (+12 грама). В същото време всички модели от серията iPhone 13 са станали по-дебели с 0,25 мм - 7,65 мм срещу 7,4 мм в iPhone 12. Височината и ширината на новите модели са подобни на миналогодишните, но промените в блоковетена камерата ще попречат на кейсоверте на iPhone 12 да се използват със смартфони от 2021 г. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 17, 2021 Сподели Публикувано Септември 17, 2021 Епъл ще имат критики от кифлите за липса на идентичност. Как на непознавач да се надуеш, че си с последния писък на модата? 3 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Имат нов цвят, кифлите да си взимат от него. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Аз понеже съм кроасан мисля да си взема черен. Очаквах да разчупят дизайна, но не за да се “покажа”, а за да е нещо по-различно. Лично на мен ми поомръзна в този си вид. Едва ли ще усетя толкова разликата от 11 pro и 13 pro. Мисля го още. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Е те не вкараха ли плоските ръбове миналата година, много е рано за нов дизайн май още, а и то реално какво ново, освен сгъваем да пуснат евентуално, кръгъл няма да стане, ръбовете бяха обли, сега пак са плоски…Иначе за цвета мен ме е яд, че тъкмо си взех минито февруари и после пуснаха лилавото, много ми харесва, ама малшанс. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 18, 2021 Автор Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Купи си лилав кейс. 😀 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Е те не вкараха ли плоските ръбове миналата година, много е рано за нов дизайн май още, а и то реално какво ново, освен сгъваем да пуснат евентуално, кръгъл няма да стане, ръбовете бяха обли, сега пак са плоски…Иначе за цвета мен ме е яд, че тъкмо си взех минито февруари и после пуснаха лилавото, много ми харесва, ама малшанс. Sent from my iPhone using Tapatalk ProПлоските ръбове дойдоха още с 4-ката. После заоблиха ръбовете на 6, 7, 8,… и т.н. Миналата година с 12-ката пак върнаха стар дизайн. Незнам какво ново могат да направят,… нали са известни, че са иновативни?,… или по-скоро бяха.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Да, знам, имах предвид, че “обновиха” дизайна миналата година и няма шанс тази пак да го променят.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Да, кръгли ще са страните чак за 15-ката. Мен лично ме притеснява това постоянно уголемяване. Сравнявам моя 11 про макс с телефона на сина 12 про макс - ами по-голям е без кейс, с кейс значително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mkarchev Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 (редактирано) Аз го пръчах през стора тук и май вече съжелявам,до сега ХS MAX ми късаше джобовете,а тоя ще е и още една идея по голям! Чакам го чак към 20.10-27.10. Редактирано Септември 18, 2021 от Mkarchev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Септември 18, 2021 Сподели Публикувано Септември 18, 2021 Хубаво де, като не щете големи, що все MAX-ове си взимате/поръчвате?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wsgar3 Публикувано Септември 19, 2021 Сподели Публикувано Септември 19, 2021 Размера не е важен! Важно е, да е голЕм! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2021 Сподели Публикувано Септември 19, 2021 Точно това се опитвам да обясня на мъжа ми - голям е и ще го изтрещи на земята още първите дни, но той си иска макс и това е, може би заради максималните екстри, нямам идея. Аз съм изключение с мини и пак бих взела мини, но тази година ми е рано, все пак го купих февруари моето. Точно заради размера го избрах, писна ми от джапанки дето се чудя къде да нося. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 19, 2021 Сподели Публикувано Септември 19, 2021 Това минито е с размерите на 7-цата нали? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 19, 2021 Сподели Публикувано Септември 19, 2021 Горе долу е подобно по размер, даже малко по дребно. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2021 Сподели Публикувано Септември 19, 2021 Супер удобно е, на мен по-скоро на петицата и SE ми напомня, идеално е за работа с една ръка. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Точно заради това не виждам как 14(според Просер) щял да бъде като четворката с флъш гръб без бъмп. Камерите няма как да се смалят? А ако го направят и още малко по дебел ще е прекалено тежък. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sawmv Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Колеги, кога се очаква да излезе 15-ката в БГ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Довечера в 20ч 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dasoviq Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 На сайта им вече пише 21.09.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Зависи явно от сайта, защото при мен излиза 9.20. Довечера ще си е, обявиха го официално, не съм срещала съобщения за закъснение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 (редактирано) Да не са сложили по-голяма батерия в 13, затова да е по-дебел? Редактирано Септември 20, 2021 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Да, ето тук има сравнение. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
007Georgi Публикувано Септември 20, 2021 Сподели Публикувано Септември 20, 2021 Точно това се опитвам да обясня на мъжа ми - голям е и ще го изтрещи на земята още първите дни, но той си иска макс и това е, може би заради максималните екстри, нямам идея. Аз съм изключение с мини и пак бих взела мини, но тази година ми е рано, все пак го купих февруари моето. Точно заради размера го избрах, писна ми от джапанки дето се чудя къде да нося.Последните ми два айфона бяха XS Max и XR. От един месец съм със мини и не искам да чуя за друг размер. Адмирации за Епъл относно моделът МИНИОпределено си открих размера айфон. Sent from my iPhone 12 Mini 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sawmv Публикувано Септември 21, 2021 Сподели Публикувано Септември 21, 2021 преди 13 часа, 007Georgi написа: Последните ми два айфона бяха XS Max и XR. От един месец съм със мини и не искам да чуя за друг размер. Адмирации за Епъл относно моделът МИНИ Определено си открих размера айфон. Sent from my iPhone 12 Mini И аз съм "ЗА" минито. Бях се надъхал да купувам 13-ката, но като хванах 7-ицата на жената, направо онемях :). Ползвам го няколко седмици вече. Тази "въшка" как работи - направо ми скри шапката. Изобщо не очаквах такава изненада. Като човек, използвал само андроиди и гугълски телефони, не мога да повярвам чак какво прави. Размерът на 7-ицата е перфектен за работа с една ръка, и ако трябва да купувам телефон, определено ще е минито. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.