Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Iphone 11 pro max смяна на батерия


Иан Иванов

Въпрос

Здравейте. 

Имам следното питане. Имам въпросният телефон от две години и 4 месеца, батерията е на 86% но определено не държи, колкото на мен ми е нужно и ме спъва от време на време като трябва да го зареждам през деня. Възнамерявам да го сменя с 14 про макс но до тогава има поне 7, 8 месеца. Та питането ми е следното. Тъй като никога не съм сменял батерия на Iphone, има ли някакви проблеми след това? Чета за проблеми с дисплея, водоустойчивоста, слушалка и прочие и не съм убеден дали си заслужава да остана без телефон както се казва заради смяната. Със сигурност ще я сменя в Creative center тъй като са на 20м. от моя офис а и искам да е в оторизиран сервиз, просто не знам дали да очаквам някакви драми или всичко ще е 6. Знам, че никой не може да гарантира за моя случай, но ако някой е сменял батерия в оторизиран сервиз ще се радвам на мнение дали си заслужава да го разбутвам. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

За креатив не знам, сменяли сме в айстайл преди на една 7ца, със самия телефон нямаше драми, но батерията определено не беше като в началото, макар и оригинална. До септември са 5 месеца и един примерно докато пуснат новите, не знам дали не е по-добре да направиш компромис и да изчакаш.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Благодаря много. Да и аз това си мисля, че ако просто смениш батерията и стане като нов не знам къде ще е "Илия на кирия". Ще го помисля още малко. Определено обаче искам да си го позлвам и за напред телефона и все пак ще се опре до смяна на батерия, но поне да е след новия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз направих същото на Хs и ефект нямаше никакъв,дори в Криейтив се учудиха защо сменям батерия на 86%. Ти си решаваш,но според мен е безмислено!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

И аз не съм сигурен, до колко това упражнение си заслужава заради само няколко месеца. Единия вариант е да си вземеш някоя по-компактна външна батерия, на която да разчиташ в движение. Друго евентуално да провериш софтуерно за процес или приложение, което хаби повече от заряда на батерията. Ако все пак решиш за смяна на батерия на Iphone и вече е без гаранция може да погледнеш тук https://mlgroup.bg/c/servizni-uslugi/smyana-na-bateria/smyana-na-bateria-na-iphone/ По препоръка на пирятел занесохме телефона на жена ми и мога да кажа, че сме доволни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...