Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Вчера пробвахме с 1 колега (аз бях на 26.1 бета 2, а той на 26.0.1) който ми звънна и всичко работеше. 

Публикувано

Благодаря!
Оказа се, че проблема не е при мен.

Публикувано

Промените в бетата на 26.1 (beta 4) продължават с пълна сила.

Епъл тестват настройка за "течното стъкло" дали да е чисто или замъглено, и така дават избор на всички, които не са доволни от стъкления вид. Не е точно връщане визията от iOS 18, но явно работят в посока поне да има избор.

image.thumb.png.5be6c9f2d117a1052397b95e872f7e9b.png

image.thumb.png.714e1ee9df6b985042c914bd589cac4f.png

Публикувано

Това е по-добро в бета 4, камерата изнервяше като е заключен телефона.
ebc9485d2923ce32dc6fb3136cf51ade.jpg

Публикувано (редактирано)
на 8.10.2025 г. в 6:35, Павел Василев написа:

Привет колеги, сега научих че всички абонати на А1, които имат iphone с ios 26, може до 01,12,2025 г. да конвертират безплатно sim към esim директно от айфона, след тази дата ще струва 14.90 лв / 7.62 €.

Хубаво е че мога да го направя през менюто без да ходя до оператор и да се плаща такса, по-късно ще прехвърля физическата ми сим карта към е-сим и ще пиша как е минало.

p.s. Току що направих конвертирането и вече съм с E-SIM, всичко мина нормално, единствено ми показваше в началото 3G обхват, но като извадих физическата ми сим карта и рестарт се появи 5G мрежата, засега всичко е ок :)

А получаваш ли QR кода по някакъв начин /mail, в приложението или друго/ при смяна на телефона, ако нямаш QR - пак ще ходиш до офис :(

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от robot
Редактирано, защото Tapatalk чупи форума.

@Русев Не съм получавал QR код, когато дойде времето да си взема нов айфон няма да ми е необходим QR код, от А1 са помислили и за това, ето виж на този линк стъпките са описани много добре:

https://help.a1.bg/mobile/sim-types-settings/esim -

- Като цъкнеш на линка от там избери:

Прехвърляне на eSIM между две iOS устройства

Редактирано от Павел Василев

Няма промяна при Yettel , wifi calling не работи

Редактирано от mirror
Tapatalk чупи форума, не го ползвайте.

Това е добре, до преди известно време тази функция за прехвърляне на eSIM между  устройства със сигурност не работеше на A1
Имаше го менюто в телефона но при опит да го направиш даваше, че оператора не го подържа.

Редактирано от robot
Редактиран е поста, защото Tapatalk чупи форума
Публикувано

@Русев - с две думи имаш 2 опции за прехвърляне на есим - или с QR код, или с опцията в самия телефон, но трябва да го поддръжа и самия оператор. 

По-назад бях споделил какви са вариантите и при трите мобилни оператора

на 8.10.2025 г. в 11:58, robot написа:

В самия телефон имаш опция "Convert to eSIM" в мобилните настройки и следваш стъпките.

А1 Инструкции

Yettel Инструкции

Vivacom Инструкции

@Русев проверявай моля те поста си, след като ползваш този античен апп Tapatalk, защото се чупи форума, и изглежда така

image.thumb.png.5ff5031167440300adc9b8d7e7b190b2.png

Публикувано

Вчера излезе 26.1 Release Candidate, като има няколко основни промени - промени в жестовете на основни апове - в алармата (плъзгане за спиране), Камерата от локскрийна (забрана за отваряне като се плъзга наляво), в Music аппа (при смяна на песни) и във Photos аппа (при превъртане на видео), при Сафари вече лентата с табовете е по-широка, и са добавили опция да се настройва течното стъкло между чисто и затъмнено. Честно казано аз не виждам голяма разлика, но в отделните апове си личи по различен начин. Върната е и функцията Slide Over с която може да се закача апп да е винаги отгоре при айпад.

image.thumb.png.beb4180d029bf1a220a0b21233f952ad.png

Оправени са и някои бъгове, има фиксове за проблеми като качеството на звука в FaceTime, анимациите и нов ъпдейт за модема. 

Финалната версия се очаква следващата седмица.

Публикувано

Всичко е Ок, обаче това насичане от Widgets към Home Screen е ужасно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Дали в тази iOS не са махнали автоматичното намаляване звука на мелодията при звънене пр вдигане телефона от бюрото примерно. Ако я има функцията, помогнете

Публикувано

От Насттойки —> Улеснен Достъп —> Face ID и внимание —> Функции отчитащи вниманието —> Изключени не става ли?

Публикувано

От TikTok идва проблема.
Ако го ползваш, влез в настройки и възпроизвеждане. Включи само най-горното и си готов. Ако не, пиши да търсим другаде проблема.

П. П. Искаш да кажеш когато телефона е пред лицето ти? Мисля няма начин.
За мен е супер готина тази функция. Навремето когато беше в ръцете ми и някой звънне, се стрясках.

Публикувано

Не ползвам тик ток, пробвах по-горния начин, но греда

Публикувано

@venelin1111gmail я пак обясни какво точно става, защото аз не съм сигурен че те разбирам правилно - като ти звъни някой, телефона си звъни нормално, но като вдигнеш самия телефон, преди да се отговорил на обаждането, звукът намалява - и ти НЕ искаш това да става - правилно ли те разбирам?

Аз от няколко години просто държа 99% от времето телефона на mute, и почти не съм го чувал да звъни.

Публикувано

Това е една от любимите ми функции. Даже не разбирам защо е нужно да се изключва, при положение че си разбрал, че телефонът звъни. Другата беше с постепенно увеличаване на звука при звънене. Понеже вече я няма, си правя тоновете на звънене с fade.

Публикувано

А какво е fade ?

Публикувано

Постепенно се усилва рингтона.

Публикувано

Звукът на ринг тона не намалява Роботче

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...