Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Проблем:No Service


naikiphone

Въпрос

Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем:

Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Recommended Posts

  • 0

1. - Не се цитира последно мнение.

2. - В профила ти град трябва да е попълнено на кирилица.

3. - Какъв е телефона ти:

а) ФО - Фабрично отключен

б) ФЗ - Фабрично заключен

4. - Settings/General/Abaut/Modem Firmware - какво пише тук

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ако си го взел от Globul, го носи за рекламация, аз имам същия проблем от време на време ми дава No Service, в началото си мислих че има нещо около работата ми, но започна да го дава и на други места, ползвах го с карта на Globul. Първия път ми го замениха за нов но и той започна да прави същите проблеми, сега е от 2 седмици и нещо в Globul за рекламация, има цяла тема за този проблем.

Пробвай го с друга карта да видим какво ще стане!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

и аз имам същия проблем на стария телефон 3гс 4.2.1 ФО . даже го носих на сервиз и уж се беше оправил и пак така стана . понеделник пак ще ги посета . аз съм с виваком , но съм пробвал и с мтел и пак същото , джейлнат е с greenp0ison

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз занесох моя 3Гс в Глобул, но ми анулираха гаранцията. Според мен защото беше 1 година и 1 месец след покупката, тоест след изтичането на Епълската гаранция. А най-интересното беше това което са написали: оцветена лепенка за влага при конектор за зареждане и механична повреда на телефона. Само да кажа, че телефона никога не е мокрен, никога не е отварян, никога не е изпускан, пазен е като очите ми, като нов е, а и как го установиха след като нямат сервиз за Айфон??? Също така тая лепенка не беше ли при слушалките???

В общи линии съм много разочарован, говорих с Aveliky и ще му нося телефона за да го оправи, но чакам да си взема друг телефон преди това...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Носи го в КЗП и пусни жалба - ако е основателна, то глобул ще си го отнесат като куцо пиле домат.

П.П. Влага има и от изпарения бре, не е нужно да си го мокрил, а ако гаранцията ти е в германос(те продават и немного официално внесени) - може и те да са го нацвъкали. Страшни педелвайси са там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Здравейте.

И аз имам сходен проблем с 4-ката, преди 5 дни го занесох в Германос.Приеха го, но незнам кога ще ми го върнат!

Някой има ли идея след колко време биха ми го изпратили обратно(аз съм от Варна)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Мисля, че максимума по закон е един месец, като сервизното време се добавя и се удължава гаранцията. При просрочване трябва да ти върнат парите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

здравейте,имам ГОЛЯМ.проблем преди време ъпдейтнах от 4.0.1 на 4.1 с къстъм изтеглен от тук.До преди месец сичко беше наред,но сега имам проблем с обхвата,изчезва и като рестартирам телефона се оправя.Мислех че само като изгуби обхват и не се враща вече,но и без да съм на място без покритие пак изчезва. махнах мобайл субстрад ,с надежда да инсталирам ултрасноу на чисто но при рестарта телефона просто зависна на ябълката поради което бчх принуден да преинсталирам.след това инсталирах ултра сноу 1.1 но пак сащият проблем обхвата изчезва и не се връща докато не рестартирам.Това става с карта на ГЛОБУЛ и затова реших да сложа на ВИВАКОМ там пък като спра селулар дата и включа 3г пак изчезва но като пусна пак селолар дата и се появява.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Преинсталирай ултрата на пуснат cellular и спрян 3G. На глобул сдухва връзката чат-пат, и аз го имам този проблем от време на време, но при пускане на 3G или рестарт се оправя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Здравейте! Възползвам се от темата, тъй като проблемът който имам е сходен. Използвам iphone 3G, 3.1.2, джейлбрейкнат, modem firmware 06.15.00, Отключен. Купен от щатите.

От два дни съм в Англия по работа и за съжаление при първото ми идване тук с айфон...той отказа да работи. Изписва ми постоянно "No service". Абонат съм на глобул и ползвам роуминг. Пробвах картата си на друг апарат и работеше абсолютно нормално. На път за Англия използвах нормално телефона със същата сим карта в Германия, свързва се, приема повиквания, всичко беше нормално. Тук обаче става това...При ръчен избор на всеки оператор в "carrier" се случва пак същата история - първо "searching" и след това "No service" :( Ще ви бъда изключително благодарен ако ме посъветвате какво да направя и изобщо има ли някакво решение :((((

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Сигурен ли си че е щатски? Ако се окаже бритиш, може да е гепен оттам и баннат от всички мрежи, а може и глобул да са ти резнали кранчето поради надвишен лимит.

Пробва ли преинсталация на ултраснега?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не, купувал съм го от щатите със сигурност! Иначе не съм резнат,защото когато сложа сим картата в друг апарат работи, обаждам се, приемам обаждания, всичко е наред! Намира мрежа, няма проблем...през моя телефон обаче не става! За ултрасноу...не съм преинсталирал. Ако смяташ че ще помогне утре ще направя и това.

Редактирано от Skipper
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Извинявам се за тъпия въпрос, но тъй като незнам с какво ми е ънлокван телефона, как мога да разбера?? Незнам дали изобщо е ънлокван с ултрасноу, че да го преинсталирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ми...аз за друг ънлок не съм чувал от времето на blacksn0w, а ти гледам си с 3.1.2, така че ги има и двата варианта...къде да го търсиш ли? Ами в сидиа...евентуално...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ориентирах се. С whitesnow е ънлокван, но и след преинсталация, проблема си остана без разлика. No service и това е. :( някакви други причини може ли да има??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

С какво е ънлокван??? Можеш ли да качиш шот от екрана, в който се вижда инсталираният пакет в сидиа и още един, със секцията about от менюто на телефона - да се виждат модема и OS?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

ънлокван е с уайтсноу, защото видях в сидия, че е имсталиран и аз просто кликнах reinstall. Но резултата е такъв:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ултрасноу исках да кажа, но пиша глупости, моля за извинрние. Но така или иначе го преинсталирах и не се промени нищо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Да не отварям нова тема ще пиша тук . Става въпрос за 3gs ФО Firmware - 05.16.01 4.2.1 jailnat , но сега ъпдейт до 4.3 но пак има проблем . Започна да губи сигнал и постоянно да е в сърчинг режим . Занесох го на ремонт взеха ми 80 лв , и ми го върнаха оправен . След точно 1 ден телефона започна пак да губи обхват и да пише No Service . Пак отидох до сервиза оставих го , оттам ми казаха да изключвам 3g че имало дефект при някои телефони . Направих го и наистина имаше сигнал , но като звънна или някой ми звънне си казва че няма сигнал а само показва че има . И от известно време насам телефона много трудно намира сигнал и постоянно си седи на No Service и няма сигнал дори при изключено 3g.

Дайте съвет има ли смисъл да го разнасям пак по сервизите , има ли шанс да се оправи или да го оставям на детето за игра ?

Мерси предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Сигурно е малко късно за писане в тази тема, предвид че постовете са стари, но според мен, губенето на мрежа има нещо общо със джеилбрейка.

Снощи бях на място където като си погледнах телефона и нямах сигнал и от време на време ми се появяваше за кратко 1 или 2 чертички и после бързо изчезваха. После загледах на моя приятел на 3Гс(джейлнат), и той превеше същите магарии, а другият му 4-ката ФО, неДжейлнат, си беше с пълна мрежа. Така че явно има някаква връзка с джейла.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не съм писал от бая време, но сагата продължава. В събота следобед ми писна от 3Гс, за който съм писал в темата и си купих от Глобул 4ка 16Гб. Радостта беше много голяма, но за съжаление се оказа доста кратка, тъй като в неделя в 22.00ч видях отново любимия надпис No Service. Оправи се след рестарт, както винаги.

Колега GUA, само за сведение, телефона е чисто нов на около 30 часа. Телефона е само активиран и са му качени контактите... това е всичко. Няма джеилбрейк, няма Cydia, няма нищо!

Утре отивам в Глобул и ще си е** майката, отивам и с 4ката и с Германоакия 3Гс! Тези хора ни взеха наистина за овце. Ок, нали си плащам за всичко, а те как ще платят разочарованието на клиентите, както и нервите и пропуснатите ползи! Пуснал съм си абонамент за 36лв тъй като ми трябва постоянно да имам нет, за да получавам мейли... Е да де, ама като е No Service няма и нет... Нищо де аз изпуснах международен конферентен разговор, ама ако не си платя на време ще ме резнат Глобулци, нищо че аз съм загубил много повече.

Колеги, мисля че е време да се организираме и да подадем една обща жалба до КЗП. Знам, че имаме и юристи тук!

П.П.: Съжалявам за грубият тон, ама тоя път ми прекипя!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...