Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Таблетите на Amazon ще излязат съвсем скоро


tonygti

Recommended Posts

amazon2.jpg

Слухът, че Amazon ще пуснат таблети със своята търговска марка, се разпространи из интернет пространството отдавна. Част от анализаторите обаче се отнесоха с известен скептицизъм към новината и не я приеха особено сериозно. Преди няколко дни обаче поредната разпространила се информация внесе повече достоверност в слуха, че Amazon таблети в действителност ще има.

Оказа се, че таблетите на най-голямата онлайн книжарница – Amazon – ще се появят съвсем скоро на пазара. Техният дебют е насрочен за идния месец август или най-късно за септември тази година. Официално бе оповестен и фактът, че таблетите ще бъдат произвеждани от тайванската компания Quanta Computer. Именно от тях тръгна и новината, че са почти готови с компонентите за устройството на Amazon и скоро то ще бъде пуснато в продажба.

Съвместната цел на Quanta Computer и Amazon е до края на годината да продадат поне 4 милиона копия на предстоящия да се появи таблет. Това няма да е особено трудно нито за европейския, нито за американския пазар, тъй като дебютът на устройството умело е съчетан със зимните празници, когато потребителите, както се досещате, усилено търсят и купуват.

Според първоначално дадената информация таблетът с търговската марка Amazon трябваше да пристигне с NVIDIA Tegra 2 и Tegra 3 SoC чипове. Този слух обаче бе оспорен с новината, че устройството на онлайн книжарницата ще бъде подсилено с мощта на процесори от Texas Instruments. Почти сигурно е, че процесорите ще са двуядрени. Таблетът на Amazon, освен това, ще е с touch панел, произведен от Wintek. Други източници пък твърдят, че компанията, че внедри с устройството си и услуга за теглене и качване на филми.

По мнение на анализаторите таблетът с търговската марка на Amazon ще бъде пуснат като директен конкурентен удар срещу изключително нашумелия вече iPad. За тази цел устройството на онлайн книжарницата умело ще съчетава функциите на обикновен електронен четец с допълнителни музикални, видео и забавни опции, които да зарадват потребителите.

Източник : kaldata.com

Редакция: tonygti

Този пост беше повишен в статия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...