Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Кулинарна тема (за чревоугодници)


goce kostadinov

Recommended Posts

Да наистина,аз май само за пилешко не го ползвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    349

  • johnnybravo

    346

  • Alxx®

    89

  • pepo1919

    50

Дебна Джони точно заради методите на готвене, които ще ми спестят окрехкотителите. Мразя химия в храната, макар, че спасение често няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, ама на мен ми прозвуча като добавката :) Тоя от шота е задължителен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно хардуерен:573afa33d3e899fd5cf8e64202147dfd.jpg

Това за домашна употреба,Джони ще покаже нещо професионално.Супер полезен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тези с химията не ги поглеждам. Имат сертификати, но пак им нямам вяра. Майката му е хардуерен окрехкотител с колкото може повече ножове. Другият вариант е слоукукър или sous vide.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган :smile:)

http://www.enikom-m....get.html?page=5

На пръв поглед-става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моят е горе-долу за същите пари,но с оглед на ползването му е екстра качество(струваше ми 19$-45 ножа).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм с Victor, но моят е с 51 ножа.

Victor Premium Professional Meat Tenderizer 51 Stainless Steel Blade. 3 rows of 17 blades

4d395da9abada.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Закъсняваш,аз почети изядох първата партида!

7792701R.jpg

7792700e.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега и начина на приготвяне, ако напишете :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Закъсняваш,аз почети изядох първата партида!

Оххх... Да ти кажа от пилешко само дето не кукуригам още :) Имам от това целогодишно :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм по-скромен. По това време на годината взимам парче рибица около килограм, килограм и нещо. 26-30 часа в морска сол, след което виси на терасата 5-6 дни и готово за ядене. Може да се овъргаля в чубрица преди да се постави да съхне. Може и в лют червен пипер, но аз лично не си падам по лютото. Ето снимки от миналата година. Като ми намалее парчето и зареждам ново:

3099c145bbcdc46c.JPG48c545dc5323a1c5.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Със снимките слагайте и адресите, да идваме да дегустираме, че ми потекоха лигите направо ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почти като рецептата на Asen_70,само че:

6-7 часа в морска сол,след това потапям във вряла зелева чорба за не повече от 2 минути.Подправки червен,черен пипер сол,чубрица.На третия ден се започва.Става и лятото в хладилник.

П.п.За Деси-Гео Милев...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съседи сме, идвам ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

pepo1919 - Asen_77

gorgior - не съм забелязал чак 40% да заминават, но да речем че едно парче правя на месец, а и все пак ядем и други неща ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пилешкото месо седи два, три дни в сол и захар, около 500 грама на 10 килограма месо. Прави се смес от червен пипер, чимен, черен пипер, бяло вино и с нея се намазва филето обилно. Закача се да съхне. Резултата е сухо, но много меко и крехко месо. Ще покажа резултата скоро.

Отива 40% ако го оставиш да стане чироз, да!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам нашите готвачи прилагат още една хитрина при сушените мезета. Изчаквате да се изсушат до етап, в който са ви любими за кунсумация, след което вакуумирате и прибирате в хладилника. Ако искате може да ги сложите и във фризера за по-дълго съхранение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...