pepo1919 Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Да наистина,аз май само за пилешко не го ползвам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Дебна Джони точно заради методите на готвене, които ще ми спестят окрехкотителите. Мразя химия в храната, макар, че спасение често няма. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Те говорят за хардуерен окрехкотител. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Мерси, ама на мен ми прозвуча като добавката Тоя от шота е задължителен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Точно хардуерен: Това за домашна употреба,Джони ще покаже нещо професионално.Супер полезен. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган ) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 16, 2014 Сподели Публикувано Декември 16, 2014 Тези с химията не ги поглеждам. Имат сертификати, но пак им нямам вяра. Майката му е хардуерен окрехкотител с колкото може повече ножове. Другият вариант е слоукукър или sous vide. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 17, 2014 Сподели Публикувано Декември 17, 2014 От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган ) http://www.enikom-m....get.html?page=5 На пръв поглед-става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 17, 2014 Сподели Публикувано Декември 17, 2014 Екстра е! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Декември 17, 2014 Сподели Публикувано Декември 17, 2014 В eBay има двойно по-евтини със задоволително качество. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 17, 2014 Сподели Публикувано Декември 17, 2014 Моят е горе-долу за същите пари,но с оглед на ползването му е екстра качество(струваше ми 19$-45 ножа). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 17, 2014 Сподели Публикувано Декември 17, 2014 Аз също съм с Victor, но моят е с 51 ножа. Victor Premium Professional Meat Tenderizer 51 Stainless Steel Blade. 3 rows of 17 blades Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Малко пилешка пастърма Скоро ще е готова 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Закъсняваш,аз почети изядох първата партида! 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Вие не сте хора, бе... 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Сега и начина на приготвяне, ако напишете Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Закъсняваш,аз почети изядох първата партида! Оххх... Да ти кажа от пилешко само дето не кукуригам още Имам от това целогодишно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Аз съм по-скромен. По това време на годината взимам парче рибица около килограм, килограм и нещо. 26-30 часа в морска сол, след което виси на терасата 5-6 дни и готово за ядене. Може да се овъргаля в чубрица преди да се постави да съхне. Може и в лют червен пипер, но аз лично не си падам по лютото. Ето снимки от миналата година. Като ми намалее парчето и зареждам ново: 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Със снимките слагайте и адресите, да идваме да дегустираме, че ми потекоха лигите направо ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Почти като рецептата на Asen_70,само че: 6-7 часа в морска сол,след това потапям във вряла зелева чорба за не повече от 2 минути.Подправки червен,черен пипер сол,чубрица.На третия ден се започва.Става и лятото в хладилник. П.п.За Деси-Гео Милев... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Съседи сме, идвам ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 pepo1919 - Asen_77 gorgior - не съм забелязал чак 40% да заминават, но да речем че едно парче правя на месец, а и все пак ядем и други неща Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Пилешкото месо седи два, три дни в сол и захар, около 500 грама на 10 килограма месо. Прави се смес от червен пипер, чимен, черен пипер, бяло вино и с нея се намазва филето обилно. Закача се да съхне. Резултата е сухо, но много меко и крехко месо. Ще покажа резултата скоро. Отива 40% ако го оставиш да стане чироз, да! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 19, 2014 Сподели Публикувано Декември 19, 2014 Гледам нашите готвачи прилагат още една хитрина при сушените мезета. Изчаквате да се изсушат до етап, в който са ви любими за кунсумация, след което вакуумирате и прибирате в хладилника. Ако искате може да ги сложите и във фризера за по-дълго съхранение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.