Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.


Lyudmil

Recommended Posts

От днес вече е официално - Клубът на Чавдар Етрополе, придобил Литекс и преименуван на ЦСКА-София ще играе в най-високия ешалон на А група под името ЦСКА-София на националния стадион Васил Левски. Не го приемайте като заяждане, просто искам да попитам хората който милеят за ЦСКА какво мислят по този въпрос. Ще подкрепят ли този нов отбор в Първа Професионална Група? За Вас редно ли е това което се случва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • Asen_77

    335

  • BulgarianSS

    259

  • hidalgo

    217

  • asen4o0

    196

Не е редно ,разбира се , но на мен ми е интересно , заканите на един друг днес, че щяли да бъдат крайни в какво се изразяват !? Ще напуснат първенството ли , какво ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 минути Николай Илиев е казал точно това. Обсъждали напускане на първенството.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Асене,аз като милеещ за ЦСКА ще ти кажа.Бях оптимистично настроен,като ни изпратиха във В група.Кой,на кого какви пари дължи-има една дузина органи,които да контролират и събират.Откакто започнаха да се пръква всяка седмица,по едно ново,вече ми е все тая.Четиридесет години съм имал любим отбор,ако остана без него,от това не се умира.По-ми е интересно,кой позволява да се случват подобни неща?Със сигурност не са тези,които създават ново ЦСКА всеки понеделник.Вие като левскари,огледайте се за някой Ваш познат(любимец)....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дали е наш, ваш или техен е все едно. Факт е, че една година никой нищо не направи докато бяхте във В група. Извадиха от 100 кладенеца вода само и само да има ЦСКА в А група. Това е най-жалкото. Потъпкаха се всички закони само и само да се угоди ... Жалко е за всички фенове, който водени от желанието да има ЦСКА в А група са готови на всичко. Жалко е за останалите който ходиха по мачове във В група с надеждата да стане нещо добро. Да бяха направили като Локо Сф. Нов отбор от А окръжна. Сега щяха да си изберът къде да играят и щеше да е напълно легално. Задълженията беше ясно още миналата година, че никой няма да ги плати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой позволи какво? Трупането на дълговете? Изпращането на ЦСКА във В група? Фалирането на текущото дружество? Създаването на новото? Кой позволи какво?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Професор Ал. Томов, с модерни финансови методи. Оправи ви веднъж, изгонихте го с камъни. Оправи ви повторно, докато му въртяхте. Сега ситуацията е същата, Гриша Ганчев, от микренското джудже, стана господин Ганчев, а г-н Божков пак стана черепа. Дали такива не си заслужават съдбата. Или казваш да пишат декларации и да заплашват и трошат БФС ( същото синьо бфс, което правеше стотици компромиси за вас) е по лесно, отколкото щрауса да си извади главата от пясъка и да спре да припознава.

Нямам за цел да обиждам някой тук, защото и аз съм фен на отбор и знам какво е чувството.

デシスラブ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе,в тая държава,всичко и всички ли правят за ЦСКА,та ми бръщолевите за Ал,мал и брат му.Като сте толкова принципни,що не си бихте камшика преди

и по-скоро след "обръщалките" с тоя оня,а се взряхте в някакакво ЦСКА

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пепо, уж милееш за ЦСКА, ама и ти вече се обръщаш с г-н Ганчев към микренския. Нали не вярваш сляпо, че от любов към ЦСКА го прави? Има си задни мисли за терени и бази. А на въпроса кой го е позволил - " синьото " БФС разбира се ( което потрошихте ) и което години на ред си затваряше очите за всички невнесени пари към НАП и кредитори. Всички бяха наясно, че се подават неверни данни, но лицензираха наред. Не само отбора ЦСКА но и други. А за игрища и стадиони да не говорим. И понеже веднага ще кажеш и за Левски, че и за тях са си затваряли очите - така е. Важало е за всички отбори. Само че, сега Левски е на подготовка в Правец, не е в Австрия, защото Левски покрива задълженията към НАП. Левски взима само свободни агенти или евтини футболисти, за да изчисти всички задължения. По данни на НАП го прави и е покрил по-голямата част от задълженията. Как никой от ЦСКА не внесе 1000 лв в НАП и да каже, ето почваме да изплащаме? Ама както и да е. Гледаш си през червените очила и нищо не искаш да признаеш. С поста ти преди няколко часа, реших че наистина ти пука за ЦСКА от В група, който е в несъстоятелнос ( този с историята и 31-те купи ) но явно съм се объркал. 4-те Ви стигат както и 8-0 от свой ( вче свой ). Да Ви е честит новия отбор с името подобно на вашето, което припознавате. Знайте само, че винаги ще ви се напомня че това е Лиска Етрополе. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не си разбрал,пука ми за ЦСКА и попитах,също и казах,че "БЕЗ ЛЮБИМ ОТБОР" ,не се умира,не ми вменявай някакви 8:..,щото ще стигнеш и до любимите си цифри.За Лиска пиши на аверите си в един друг форум.Повтарям:имах любим отбор 40 години,вече го няма,живота продължава....титлите са за отбора,който ги е спечелил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом от ФИФА са казали, че автентичния ЦСКА не може да играе професионален футбол, правилния ход, за да се удовлетвори половин България и да не се вика по стадионите "Бойко Борисов педераст, педераст..." (не че тия, които викат, са прави), е да се премахне профисионалния статут на А група. Тогава истинския ЦСКА ще играе пак в елита и няма да има нужда от тия тъпотии в БГ стил. Ако не искат да направят това, тогава да съберат заслужилите ветерани на ЦСКА - Пената, Якимов, Стойчо, Джевизов - да им раздадат по една купа от витрината за спомен, да пратят булдозерите на "Армията", да съборят, заравнят и интегрират в парка петното на стадиона. Всички фенове на ЦСКА да помнят с добро клуба, а псевдо-ЦСКА-то на Ганчев, Черепа или която и да е друга мутра и псевдо бизнесмен да си ходи в Етрополе или в Ловеч. Има много отбори, на които феновете могат да се прехвърлят - от югозападна България може да ходят на мачовете на ПАОК, от северозападна - на Партизан или Цървена Звезда и т.н.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да бяха направили като Локо СФ - да стартират от А окръжна с ново дружество. Сега след всичките циркове, щяха да са поканени официално в новата Първа Лига или каквото е там. Цирковете на Ганчев са ясни - ББорисовата градина и Панчарево. Там вече какво ще се строй вече е друг въпрос. А тия дето благодариха на Бойко Борисов и припознават ЦСКА в Лиско Етрополското футболно клубче са за съжаление. Жалко за феновете който 1 година ходиха по терените във В група с надежда, че ще се оправят нещата. И жалко за истинските фенове, който вече няма да отидат на мач на стадиона за да гледат " припознати отбори ".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А аз за емблемата. Резултат в контроли какво да коментираш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А това е още по-некоректно. Не е закупена емблемата от новото Хибридно сборище на Ловешко Етрополския отбор, така че нямат право да я ползват за каквото и да било. Другото е по-коректното в случая, но не на 100 %, защото реално стартират от Чавдар Етрополе, който е закупил Литекс и се е преименувал на ЦСКА София. Така че, трябва да ползват емблемата на Чавдар Етрополе на този етап. Това е законово вярното, след като го обявиха от БФС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първи клас, госпожата пита учениците какво работят бащите им. Стига до Иванчо, но той не иска да каже.
- Хайде Иванчо, няма срамна работа!
- Госпожо, тате танцува на пилон в гей клуб, а когато му платят допълнително, ходи с други мъже в едни затъмнени стаи.
След часа госпожата извикала Иванчо да поговорят насаме.
- Извинявай, че бях толкова настоятелна Иванчо! Сигурно се чувстваш засрамен пред съучениците си!
- Всъщност аз излъгах госпожо. Тате е футболист в Чавдар-Литекс, но ме беше срам да си призная пред децата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 месеца по-късно...

Крайно време е да обсъдим Първа Професионална Лига и това което се случва. Публикувам мой пост от статия в сайта гонг.бг след загубата на отборът на ЦСКА-София София от втородевизионния Локомотив София за Купата на България днес.

 

" Не разбирам до къде могат да стигнат журналистите коментиращи мача по Дарик Радио и пишещи в сайта гонг.бг. Не се спряха коментари за този отбор как е бил миналогодишния носител на Купата на България. Не драги журналисти - този отбор няма нищо общо с миналогодишния носител на Купата на България. Миналогодишния носител на купата се казваше - ПФК ЦСКА АД и познат като ЦСКА. Този отбор се казва ЦСКА-София София. Този отбор няма нищо общо с носителя на купата. Този отбор е изкуствено създаден отбор, събран от Чавдар Етрополе, Литекс Ловеч и преименуван на отбор който да съдържа името ЦСКА в наименованието си. Това обаче по никакъв начин не го прави носител на Купата на България. Много ясно Ви го обясниха, г-да Журналисти, че това е отбор който взима историята на Литекс от Ловеч. Това казаха хората от БФС при преставянето на отборите в Първа Професионална Лига за сезон 2016/2017 год. Много жалко е как журналистите от гонг.бг припознават този отбор като ЦСКА - е не е ЦСКА. Още по жалко за феновете който видяха своя отбор ЦСКА в този новосъздаден отбор и наименуван с името на техния ЦСКА. Жалко е. Онзи ден г-н Табаков отговори на въпрос, че може да напише отбора с правилното име, а именно ЦСКА-София София, но днес докато коментираше мача по Дарик Радио, нито един път не каза ЦСКА-София, въпреки че неговия началник не еднократно анонсира утрешния мач между Царско Село и Левски София и натвърдваше на София. Благодарим Ви г-н Александров. Така се казва отбора на Левски от София. Научете се да използвате същото име и за вашия ЦСКА, а именно ЦСКА-София София. "

 

Очаквам вашето мнение по този въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...