Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

"М-Тел" променя логото си


Grievous

Recommended Posts

Щото при другите оператори е радост и щастие!

Еднакви са, само логата ги различават :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 52
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    5

  • dedil

    5

  • LUBECA

    4

  • Alxx®

    4

'псулютно съгласен съм с gorgior :)

В другата новина за смяната на логото, която е заключена, някой е постнал една картинка на Infinity SS, която е очевадно първообраз на въпросното лого, разликата е само в цветовете. Естествено отдолу има разни коментари как били откраднали, бла, бла, бла...

Как не се замисляме преди да започнем да слюноотделяме по каквото и да било?

Много близо да акъла е, че някой псевдо криейтив е взел една шапка парички за въпросното лого, това че е решил да ползва нещо на готово, самите Мтел нямат никаква вина. Въпроса е какво ще правят.

Интересно дали са патентовали графичния знак.

П.С. за модератори и други занимаващи се с коригиране на чужди мнения :)

Натискайки бутона "Отговор" поради незнайни причини излиза цитат мнението което искаш да поставиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За тези, които се нуждаят от коригиране, форума има цяла форма "Нов Отговор" като за слепи!!! Ползвайте него. Има и тема за бъгове и проблеми с форума, има и лични съобщения! Или и ти просто слюнкоотделяш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да намери сайта на въпросната компания Infinity - rfid security systems? Защото според мен някой просто си е направил бъзик - как ли не го писах в Google, но сайт с такова лого нема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не само, че не съществува такъв сайт, но и такова лого няма!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То ясно че няма такова лого, защото в крайна сметка фирмата, която са наели е голяма и си държи на репутацията и никога не би допуснала нещо такова. Но се надявах да подтикна хората, които вярват на такива картинки, да потърсят дали са истински преди да почнат да обвиняват, че видиш ли щом крадат от сметки, нормално било да крадат и логота и други подобни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

killer4o ми спомена снощи в лс, че някакво червейче от глобул е туийтнало, че си е направило т@ш@к със снимката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно.

Логото си е автентично и няма друго такова. Останалото е фалшификат с цел т@шак :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В статус бара оператора е "Mtel", преди беше "M-Tel". Аз от няколко се чудех защо ми изглежда странно:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сиктир от тука с т'ва лого. По-голямо е за да измести ВТБ Капитал от блузките на сините :)

И по-сериозно: въобще не ми харесва. А новата корпоративна визия малко ми бие на Виваком.

Не знам кой, в кой отдел се е почувствал безполезен и е решил, че има нужда от промяна. Досегашното им отиваше много повече.

п.п. Да вземат малко да си ъпдейтнат плановете за смартфони, от 2 години не са мръднали. А всички искаме минути разговори (към всички мрежи) и евтин интернет, тия SMS и MMS съобщения не ни блазнят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

... и евтин интернет, тия SMS и MMS съобщения не ни блазнят.

roll2puff, в регулиран пазар, като телекомуникационния, регулацията (все още) касае само преноса на глас, най-общо, за да не се изпада в подробности. Така, че ще има доста да почакаме реално намаляване на цените за data :mad:

И, ако се излезе малко извън контекста на темата да вметна - КРС (Регулатора) намалява цените за взаимно свързване на пренос на глас и тръби, че тази мярка директно ще резонира върху цените за крайни клиенти. Да сте усетили по джоба си или по какъвто и да е начин това?

Отговора на телеком бизнеса се изразява в:

  • Наблюдава се промяна на принципа на тарифиране 60/60, т.е. говорил или не, ако си започнал минутката си я плащаш...
  • Появи се инсталационна такса, лелеееееееее...
  • Вмъкнаха в договорите обвързаност с ОЛП, представете си, все едно кредит "теглиш"...

И в крайна сметка Total -а на фактурката ти е ако не по-голям, то същия като преди, но с по-ниски цени, разби'аш лиииии ;)

:devil2:

Редактирано от dedil
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разбираш ме погрешно колега.

Това за което аз се боря например е следното:

ползвам план iPhone M (surf and talk M), в който имам 512mb.. интернет на макс. скорост ( изразходвам го целия сравнително рядко, предимно при тетъринг ), 1000 мин. към м-тел (смятай аз трябва да не слизам от слушалката по половин час на ден за да ги изговоря) 30 мин. към всички оператори (причината да избера този план, тъй като при по-ниските са само към м-тел) и 100+100 SMS+MMS (пак само към м-тел).....та зора ми е, минутите да са примерно 200 към м-тел и 100 към всички оператори. Със смартфон, за какво са ми тези 100+100 съобщения, като от тях ползвам маааксимум 5-6 СМС-а.

Или другия вариант: избирам си план от приказливите, само с минути разговори и за 5лв. да си добавя 256 или за 10-512mb. интернет. Да ама не, защото като екстра интернет 256mb. няма, а за 512 е 20лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми минаваш на Surf&Talk L - аз съм на него и имам 1000 мин. към Мтел и 100 към останалите... Както и 1 GB интернет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каква двойна цена?!?! Почнахме много наизуст вече да я караме. Айде проверявайте си информацията като искате да участвате в някакви дискусии, моля ви се.

Единия струва 25,90 лв. на месец с ДДС (iPhone M/Surf & Talk M), a другия е 34,90 лв. с ДДС (iPhone L/Surf & Talk L). Разликата e 9 лв. или с 34,75% е по-скъпо.

Отделно дето другия ти вариант за повече минути на месец е Екстра - примерно да добавиш още 60 минути ти струва 9,90 лс с ДДС. Ако го комбинираш с М плана, получаваш по-скъпа такса и с 10 минути по-малко разговори.

И аз основно ползвам други методи различни от SMS, но има хора които са си свикнали и си цъкат по 10 на ден. В крайна сметка тея планове са за средния потребител, не за крайни случаи :smile:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както се казва - haters gonna hate. Каквото и да направят Мтел, все ще си ги псуват, особено тези, които са се "отървали" от тях. Убеден съм, че сега сметките им не са наполовина, нета им е по-бавен от мтелския, но важното е да ги оплюем, щото са крадци. А истината е, че на този пазар всички са един дол дренки, може би само Глобул са по-жалки и противни от другите. Новото лого според мен е чудесно, ако си завод за прежда и текстил. Но вкусове разни, а и логото съвсем не е важно, важното е какъв продукт/услуга стои зад него. Иначе и Майкрософт си промени логото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Убеден съм, че сега сметките им не са наполовина, нета им е по-бавен от мтелския

Баш, правим си среща в София и те мъкна вкъщи и се забавлявай с дата карта на Мтел. Нали и на морето се опитах, да да ама не.

Не казвам, че са крадци - принципно много трудно и изключително рядко правя квалификации, щото след това те трябва да се защитават.

А ти правиш точно това

важното е да ги оплюем,

Това го казваш за Мтел, а след това

Глобул са по-жалки и противни от другите.

Аз пък не мисля така, а точно обратното. А Мтел щом пребрандират на има-няма 6 години, значи .....

Но както казва

gorgior

изобщо не ме боли нито за логото на Мтел, нито за услугите им, нито за сметките които пишат или надписват на клиентите си!

Точно!

Редактирано от julian72
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като се пуснете по течението,много интересно става!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, roll2puff, че съм те разбрал правилно, но явно не обяснявам това, което написах каква връзка има с поста ти.

Това, което си направил като анализ на потреблението си онези пичове от сътоветния телеком са го направили много преди да пуснат на пазара който и да е месечен тарифен план. Да речем, че и те са достигнали до извод, подобен на твоя, но... ние и те сме от различните страни на "барикадата"! Да допуснем, че и на тях им е ясно, че SMS, MMS и повече минути на потребител със смартфон не са нужни, но докато ти искаш повече data, за сметка на voice, включени в месечния абонамент, те имат за цел да вземат пари за нещо, което ти и да ползваш и да не ползваш на тях вече им е все едно, като съответно те провокират да закупиш и още или да рискуваш да излезеш на "червено" (да плащаш по скъпи цени, когато си надвишил лимита).

Та, като вземеш предвид това, което съм написал и това, което ти по-горе исках да кажа, че има механизъм, по който цените за voice се регулират и понякога това е в полза на крайния клиент, но цените за data са пазарни, т.е. всеки може да продава това, ккоето според него ще му донесе печалба, съобразно търсенето, разбира се. Това е и една от причините този тип трафик да е толкова скъп - всички продават почти на еднакви и то многократно надвишаващи съответните им разходи цени!

:beaten:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мрън..мрън...мрън...

За кой ли път се отклонихме от темата.

С операторите е като на женският пазар-трябва да се пазариш като идиот.

Лично аз съм си договорил на личният - 1000 безплатни минути към всички от Глобул и 512 МБ трафик.Без смс-и,ммс-и и тем подобни глупости за 20 лв. на месец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имах в предвид, че много по-голяма нужда от промяна имат плановете им от логото. Промениха си и рекламното си мото: "повече за теб"....искам повече, иде ми време за преподписване, да действат :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...искам повече, иде ми време за преподписване, да действат :)

Е, хайде, като има резултат да се похвалиш и дано да има повод и да почерпиш ;)

ПС Само да вметна, че нормален бизнес в нашата татковина е рядко срещано явление, в повечето случаи се случва единия да лъсне като "гявол", а другия съответно - пре…ан

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само,че е повече за някой друг но не и за клиента!

Вчера реших да се възползвам от новата промоция при която ти дават тв или laptop или тел с андроид безплатно,е да ама била само за нови абонати а старите да го духат, с тази политика която е и при трите оператора нищо добро няма да постигнат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от londongunner
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@londongunner, нещо са те излъгали. Офертата си важи и за стари абонати - може да видиш общите условия на сайта...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали се сещаш, че червеите в магазина са му казали така, за да налапат по - големия процент?! И, вероятно не е само това причината. Ментел...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И в магазина и по телефона едно и също ми казаха!!! Можело само, че на нов адрес, да регистрирам услугата , ами хубаво но аз живея на един адрес не на два, баси условията само ментел може да измисли такова нещо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...