Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Възможни размери на дисплеи за Apple в следващо поколение iPhone, iWatch, iPad


Grievous

Recommended Posts

....Кому е нужно това. Та ние още нямаме нормално работещо LTE - незнам въобще дали има .

А могат , можеха още преди година да "ударят пазара в земята" , още с 5 цата . Могат, но не го правят - защо ...."Само за 1300 лв." и то за едно и също нещо.

Пропускаш някои важни вероятно фактори в търговията и пазарите, въпреки че с лекота критикуваш цените. Аз те разбирам добре, желаеш да направиш от черното - бяло, но не може така с празни приказки и клишета преписани от интернет.

Доколкото LTE и също нови и разнообразни продукти на Apple, можеш да прочетеш някое изказване, като това и да си направиш някои изводи, пазарят не е само Мтел и националното LTE. Китай е насреща от няколко дни и не е за пренебрегване щот е доста голям пазар и ако трябва и кръгъл iPhone ще измислят само да продават там. Тук вече Apple няма да се двоумят и ако трябва 20 модела таблети и телефони да предлагат - ще го направят, но трудно биха изпуснали кокала.

Само и благодарение на Китайците ще има коренни промени не само при iPhone, а и при iPod touch, който "умира". iMac и MBP няма да закъснеят.

Недоволни винаги ще има, каквото и да се случи.

"Fifty-seven percent of the mobile browsing in China is done on iOS devices."

http://m.us.wsj.com/articles/BL-DGB-32014

Защо до сега не е имало много голям дисплей при iPhone?! Може би е трудно или е било невъзможно за Apple да поддържат подобен продукт било то софтуерно, хардуерно така и сервизно обслужване в продължение на години.

пп. И 8 инча iPhone да се продава, пак същите хора няма да пропуснат да упрекнат липса на BT, флаш или microSD слотчето. Все нещо ще открият, за да се почустват облекчени при използването на бъгавият Андроид с онези дисплеи, които на слънце дори не можеш да прочетеш кой те търси по телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • JVV

    29

  • The Shaman

    13

  • iPhoneman

    7

  • pepo1919

    6

А защо да го няма?

Нека го има. Няма да се учудя самсунг да избухнат с такъв девайс. Леко обаче ме понадразва андроид ордата като ми обяснява как ми трябвали очила защото нямам телевизор в джоба си.

И 8 инча iPhone да се продава, пак същите хора няма да пропуснат да упрекнат липса на BT, флаш или microSD слотчето. Все нещо ще открият, за да се почустват облекчени при използването на бъгавият Андроид с онези дисплеи, които на слънце дори не можеш да прочетеш кой те търси по телефона.

Пропуснал си сменяемата батерия.

Редактирано от JVV
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Леко е неудобно, да не говорим че е смешно да носиш телевизор на ухото си. Това имах предвид. Това във връзка с уредите таблет телефон и кво ли още не в 1.

Мисля че всички ме разбраха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както вече написах, който иска нека си носи телевизор на ухото, под мишница и т.н. без да ми обяснява че ми трябват очила за телефона, който съм избрал да ползвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аре стига толкоз;) DejaVu сме вече;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като имате усещането за превъзходство

Усещането за превъзходство отдавна се наблюдава в андроид ордата с октакорите предимно.

Като излизам да пуша в бизнеспарка не отговарям на обаждания защото ме е срам да ме видят колко ми е малък и колко малко ядра има. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ордата е навсякъде и повсеместна. Погледни маркетшера със столевовите къстъмайзъбъл ултимейт мултикор 6'' машини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе, лошо в такива теми няма, стига да не се "храним" ;) Иначе голям майтап става и винаги ми е весело да чета излияния. А, колко безсмислени са тия спорове, не знам колко от вас се сещат. И Епъл, и останалите, ни бройкат джобовете, целта им е повече от ясна. Мен лично, ме бОли кой, какво произвежда, стига да ми е удобно това което ползвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Храната понякога е полезна и отрезвяваща. Аз бих бил доволен от малко демокрация.

Gorgior май не е чел темата. И не е обърнал внимание на льольовщините.

Ако пък е обърнал и не е способен да ги отрази като такива е много жалко. Много.

Редактирано от JVV
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това да не е секта!

На път сме. :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз все се надявах, че ще се справиш без да напомняш колко голям модератор си. Жалко :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми харесва насоката на темата! Не ме интересува и на кой не му харесвало голям екран! Ще ви помоля да се придържате към темата и същността й.

По темата: -Тази година е ясно, че ще видим iPhone с по-голям екран и според мен всеки ще си го купи. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има прекрасни телефони с WP.

Gorgior, в предишния ти пост не откривам смислен въпрос.

Прочети внимателно всички постове в темата. Вярвам че ще се справиш.

Редактирано от JVV
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз все се надявах, че ще се справиш без да напомняш колко голям модератор си. Жалко :)

От постовете му личи какъв човек и с какво мислене е, такива свестни хора иска всеки собственик на сайт в своя модераторски екип.

И понеже е пич, когато се видим пиенето е от мен.

А му се налага да напомня за тия къде не вдЕват.

А, колко безсмислени са тия спорове, не знам колко от вас се сещат.

Ти защо мислиш, че след първия ми пост повече не съм писал... по-умният винаги отстъпва ;)

Sent from my SM-N9005

Редактирано от MMJ
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Освен че са им по-големи и с много ядра, членовете на андроид ордата са по-умни, отстъпват и намигат хитро. Дават оценки кой колко можел да мисли.

За да откриеш смислен въпрос, трябва да умееш да помислиш, а това не ти се отдава. Не се и напъвай! ;)

Влизаш остро, ръсиш тъпни за телевизори, след което се жалваш какъв обиден модератор си. Злобееш печално и жалко. :)

Продължавай, още можеш да се изложиш.

Редактирано от JVV
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Баси забавната тема :smile: стига да имаше нещо общо с отварящия пост...

По темата - каквото извадят това ще купи, не са ми особено удобни по-големите от айфон телефони, щото няма как да боравиш с една ръка или па на мен ръката ми е малка :smile: но като дойде и го поползваме може и да свикнем.

По дискусията - ужас направо, още от началото ми е забавно как може да се прави сравнение с андроид и айфон. това е като да направиш сравнение с опел(всички модели) и да кажем AMG55. Какво сравнение може да става за работата на 2 апарата, на единия от който операционната система е писана да работи конкретно с този хардуеър и другия, на който операционата система е нагаждана към хардуеъра и самия той към нея. Някак как да ги сравняваме. Ако ще се прави сравнение нека да е с нещо което може да са сравнява. Да подхванем и цената айфона струвал 1300лв, ба как си го взех като излезе за 760 не знам, вероятно специално за мен са направили цена от мтел, а понеже галакси С намсикойпоредномер не струва 1300лв нали. Не че няма за какво да се хванем имал съм телефони със всички операионни системи освен ФФ. Единствените телефони които са останали в къщи са тия на ябълката. И последно най-добрия телефон е 2Г-то още си го ползвам и батерията му кара по 1 седмица ;)

ПП- излъгах имам и един ериксон със симбиан дето не съм изхвърлил ;)

Редактирано от Gribbo
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме устройва перфектно големината на дисплея на 4S. Това, което е важно за мен е, че големината на самия дивайс е такава, че наистина може да се борави спокойно с него с една ръка (нека е клише, но е вярно). Разликата в размера с 5 и 5S е незначителна, но по ред причини се запънах и до момента не съм придобил нито един от двата.

Аз лично не бих придобил iPhone с по-голям дисплей, но с уговорката, че имам избор. Това, което правят сериозните компании е да култивират клиентска група. Apple определено са майстори в това и искам да отбележа, че голяма част от тези, които наистина харесват iPhone заради самата идея въплътена в дивайса предполагам споделят моето мнение. Посоката в темата леко криволичи и чат пат докосва "вечния спор" тук… Ще копирам едно мое мнение от подобна тема, за да не търся друг начин да кажа това, което мисля >

Мисля, че това, което прави iPhone и Apple, като цяло различни е именно този подход, за оптимизация на хард и софтуеър, в дизайн насочен към конкретен, а не масов потребител. Ако мога да използвам за пример и това, което се предлага в един класен ресторант с поне една звездичка Michelin (за съжаление в България си нямаме, защо ли?!) - менюто е с максимум по две ястия на стъпка, от които може да избереш, а в някои нямаш избор за храната, а само за виното и то само от няколко възможни и то, от които е преценил шефа, че най-добре си хармонират с ястието. Т.е. ако искаш да се насладиш максимално на това, което се предлага в конкретния ресторант, след като вече седиш на масата и може да си го позволиш това означава, че се доверяваш на преценката на майстора и се оставяш в ръцете му. В противен случай влизаш във всяка нормална кръчма и след като отделиш 15 -на минути, за да се зпознаеш с менюто, което е като една енциклопедия си поръчваш и хапваш.

Всеки сам прави избора си :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсалютно съм съгласен с горното. Горме - мало съвършенство в огромнната чиния.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди време бях попитал в една тема дали се свиква лесно преминаването от 4,7 на 4 инча. Не съм сменил още нексуса, ама тия дни ще го направя. През това време се заигравам с един 5C и колкото и невероятно да звучи, май не е толкова фрапираща разликата. Притесняваше ме как ще се четат книги на по-малкия дисплей и сравнявах един и същ текст как се "рендира" на 4 и 4,7 инча- ами изненадах се, но айфона показва повече текст... Единственото нещо, което не успях да направя на "скопения" iOS е да сваля направо на телефона от нета един EPUB. А като вземат да ми говорят за файлова система и се смея много- това е някакво безумие при андроид, всеки файл отива в някаква си папка и ходи го търси. Снимки от watsapp- в негова си папка, pdf- в папка на адобе (за капак папка адобе си има и подпапка "downloads") и т.н. Виждал съм теми в андроидския форум "смъкнах един файл и не мога да го намеря". Да не сравняваме и безумната подредба на менюто- всички знаят коя е по- интуитивна.

Сега ще с взема едно 4-ри инчово айфонче, пък като пуснат по- голям сигурно и него ще си взема защото знам, че ще го направят удобен за ползване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е как не си можел?

Кликваш да се сваля,после open with... iBooks и си свиркаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Продължаваш със злобните коментарчета. Леко само да не се подхлъзнеш лошо. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, почна се със сериозното мерене - не така! Живко, предлагам да си ги премерите на масата, на следващата среща. Да видим, чие "ядро" първо ще забие? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...