Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

"Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014


Alxx®

Recommended Posts

Тоест абсолютно става излишна покупката на таблет, защото човек има 2 в 1.

Махайки таблета (или некупувайки го), човек сваля 400-700 грама като тежест и спестява 150-700 евро.

:smile:

Algor, това може обаче да се интерпретира и по друг начин. Прекалено голям за телефон и прекалено малък за таблет. Моето мнение, с което може никой да не се съгласи е телефон с по-малък размер и таблет е по-добре.

Хора всякакви и вкусови различни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от rooibos
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 700
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    60

  • Alxx®

    53

  • algor

    51

  • dedil

    26

Добревски, само си чешеш пръстите или?! Не прочете ли какво написах ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора, не нпадайте тоя или оня. Аз продължавам да твърдя, че 4 инча ми е най-удобен за използване с една ръка. След като вече няма такъв, ще си купя 4,7 инча и след няколко дни, вероятно ще си променя мнението, но докато не съм ползвал такъв, ще е просто предположение, а не твърдение.

Разбира се, много зависи, кой за какво и как го ползва. Имам приятели, които 4 инча и сега им е голям и неудобен, на едните по време на работа, на други по време на лов, риболов или свободното време в планината. В такива моменти си ползват екстра сим и нокия с фенерче. Това в никой случай не означава, че ще спрат да ползват смартфон през останалото време. И понеже вече са убедени в предимството на марката, която коментираме, ще се наложи, и те като мен, да ползват 4,7 че дори някой 5,5 инча. Това разбира се не означава, че ако биха имали възможност за избор, биха го направили. В този случай, с липсата на възможност за избор на по-малко устройство, Apple ще промени мнението на милиони потребители по цял свят, следвайки модата. А във модата има една закономерност, "Всяко ново, е добре забравено старо", повечето си спомняме времето на Сигма Голд и появата на нокиа 8200, вероятно след модата на фаблетите, ще се върнем отново в света на малките устройства, за които няма да е приоритет мястото в което и как ще ги носим, а ще си ги "имплантираме" вероятно :) някъде.

Като заключение щекажа, че устройствоото, което сме избрали да ползваме, трябва да ни носи повече удоволствие като го плзваме, от колкото неудобства. А че няма как всички да са доволни е ясно, на едни екрана, други цвета, трети размера памет, четвърти цената, пети блутута, шести, седми и т. н.

п.п. Гледам филм и пиша, дано сте ме разбрали ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес и аз разцъках 6-цата в Технополис. За мен лично този размер на телефона е перфектен. Педята ми е 25 сантиметра и му пасва като ръкавица. Смятах, че 4.2-4.3 инча е идеално, но Apple успяха да сложат малко по-голям екран без да увеличават самия телефон значително.

Напълно споделям казаното от algor, че чувството е невероятно като го държиш в ръка. Много по-добре от 5 и 5S.

Все още се колебая за 6+ и то само поради две причини: 1. Много добрата батерия и 2. Това, което algor каза, че донякъде може да замести таблета, което за мен е важно. Няма съмнение обаче, че Apple отново направиха най-добрия смартфон на пазара.

Сядането с 6+ в джоба обаче ще е мисия невъзможна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво пасва добре в ръката.. А как се справяте със самото ползване на това чудовище с една ръка? Reachability не помага толкова според мен. Доста изпуснати 6+и ще има си мисля.. Петдесет хиляди пъти някои се смяха на глас тук как сме рязали шаблони да видим размера. Еми ще режем като искаме да си съпоставим нещата и да преценим дали ни върши работа или не. Особено като има преордъри и не ни се чака да се появят по магазините, за да отидем лично да ги видим и пипнем, преди да поръчаме и да ги чакаме още 2-3 седмици. 6+ на мен не ми върши работа. Тегля една майна на Епъл само заради батерията и ползвам 6. Да вземат в 6s да сложат двойно по-издържаща батерия и няма да има нужда от друго, наистина! Чакам тая "екстра" от 3-4 поколения! 4-ката беше последният модел с наистина добра батерия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Reachability е доста удобно между другото. Стига човек да свикне с мисълта че я има тая екстра. Поиграх си специално с него ('щото се сетих, че го има) и всичко стигах с една ръка. Само на шестица съм го тествал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това според мен една от най-удобните функции на двата модела.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз винаги съм смятал, че 4,7 инча е идеалният размер за екран. Естествено според моите нужди. За други е 5.5

Подържах шестицата и ми е супер. За първи път ще направя компромис с показателите на батерията, ама и външна да нося пак ще ми е по-удобно. Утре нагъвам акаунт мениджъра да видим откъде ще ми намери :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всяко мнение не по темата и такова от рода на "фурнаджийска лопата", демек провокиращо още мнения не по темата, ще бъдат трити без обяснения и авторът им ще получи автоматично 10 дни почивка. Като си го отнесат 3-4 човека, те горе долу толкова правят кавгите и всичко ще си дойде на мястото.

После да не се чудите, защо не може да пишете!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало.

Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мтел съм, но с всички пробвани апарати последните месеци все съм си на тях)

Има 4-5-6 места, които посещавам почти ежедневно и на 90 процента от апаратите, с които съм бил са ако не без обхват и интернет, то с обхват на границата (1 чертичка), а интернет забравете.

Говоря за паркинга ниво -2 на Сити център - София, Пикадили на същото ниво, Коста кафе в Мол София и пак там автомивката на ниво -3 и т.н.

Преди два часа нарочно в Пикадили най в дъното, където е щанда за месото отидохме 4 човека за проба и...

Познайте - няма да пиша марките на апаратите, но на 6-цата не само работеше браузването и WhatsApp, а нарочно пратих и мейл с прикачен файл.

Направо съм възхитен и това не е тъпа фенщина, а реална преценка, защото както знаете поне апарати съм пробвал бол.

пп. За да съм обективен и 4-ката ми беше аут на указаните места, а не само андроидските т.нар. флагмани.

ппп. И за да сме обективни в огъването на всякакви флагмани, а не само на 6 и 6+, ето един скромен резултат.

1907452_10204870767193529_1541183060314972724_n.jpg?oh=21e22ec0d7cf34573b4ba0ff3797d78e&oe=548A9965&__gda__=1422489690_b008936ebfb2cf9a88250bf03fa46754

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А в същото време пробва ли и с друг телефон. Да не са сложили някоя клетка наблизо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Потвърждавам за GSM обхвата при iPhone 6. Отдавна не съм имал телефон (iPhone 4, 5 и 5S, Nexus 4 и 5, Moto G), който да няма проблеми с това как го дъжа и колко дълго го държа по определен начин. Може да е грозен отзад, но ефект има!

При мен обаче wifi не достига максималните скорости в сравнение със стария ми iPhone 5S (който сега е у жена ми). Тествам ги един до друг, закачени на домашния рутер със Speedtest към един и същ сървър...

Редактирано от creepbg
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А в същото време пробва ли и с друг телефон. Да не са сложили някоя клетка наблизо?

В същото време с мен са още 4 марки и модела телефони - просто няма начин да не е всичко еднакво за всеки.

А и това, че изредих 3-4 места и спрях не означава, че е само там наблюдението, но да не отегчавам със списъка все пак.

Ето и колегата над мен потвърждава, което ме успокоява, че наблюдението ми е вярно.

Тестове на скорости на интернет не съм правил никога и не знам защо, но това не ми е критерий за оценка.

Важното ми е, че зарежда мигновено и пълни чертичката в миг фиуууууууу...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Потвърждавам - антените работят много по-добре спрямо 5, особено се усеща при сърфиране през 3G ( с 5-цата често дори минаваше на Edge на най-неподозирани места в града).

Покрай еуфорията с iphone 6 пропуснах да си поръчам apple кейс, сега ще трябва да чакам да дойдат в България... телефоните вече ги продават, обаче кейсове няма.

Редактирано от carrot
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден бяха получили кейсове в iabalka в Сити центъра, но още нямаха цени.

Опс - сложили са.

http://iabalka.eu/sh...e-6-Plus-kalyfi

Не са оргиналните, обаче.

пп. Гледам, че са сложили цени на 6-цата 1820 лева за 16 гиги, което ме кара да мисля, че всички официални ще продават на тази цена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Принципно съм фен на оригиналните кожени калъфи на Аpple, имам такива на 5 и 5S, както и на iPad Air, но този път взех нещо евтино, ужким за временно, което върши учудващо добра работа:

http://dice.bg/artwizz-seejacket-tpu-silikonov-kalyf-za-iphone-6-cheren-item18600

Може би дори ще си остана с него...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те и в новмак са сложили кейсове и то не какви да е, а оригиналните apple-ски. Днес пробвах да поръчам, уж ги има, а по телефона ми казаха, че трябва да чакам две седмици, при което аз веднага отказах поръчката. То това им е коронен номер на новмак - вечно продават стока, която в действителност дори не са виждали още.

За 6+ в момента няма оригинални кейсове в България, явно ще купувам и кейс от Германия.

Редактирано от carrot
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мда и аз съм много разочарован от НовМак. Писах им запитване миналата седмица и дори не отговориха!

Огледах какво пускат компаниите като кейсове и просто няма по-добър от Епълския. Може да струва колкото един телефон (с фенерче), но си заслужава.

Редактирано от DreamcatcheR
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз като им звънях ми казаха 20 дни доставка... направо искрено ме разсмяха по телефона :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми пристигна 6цата, черна 16гб... искам да ви кажа, че телефонът е повече от перфектен ! Аз съм впечатлен за пореден път... Смятам, че ако наистина сте доволни от техниката... няма да сте разочаровани. Това е моето мнение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми пристигна преди малко черната 6-ца, 64 гигабайта. Усещането като го вземеш в ръце е страхотно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички говорите за "черни" телефони! Има ли такива?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,искам да помоля за помощ от запознати.Ако се закупи телефон от US "contract free" ще може ли да работи с БГ карти или няма да може?В магазина на Apple казват,че няма да може.Звъня на оператор и той ми казва няма проблем ще работи.На кого да вярвам?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички говорите за "черни" телефони! Има ли такива?

Ми май не, официално тъмния вариант е сив space gray...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.



Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...