Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Redeem в iTunes


imanev

Recommended Posts

Здравейте,

Взех си iPhone 5S от приятел, и той ми каза, че на един сайт имал натрупани около 7000 точки, които мога да ги обърна в лимит за AppSrote и да си купя каквото искам. Работи обаче само с американския стор. Смених си странта, премахнах си картата, че не я приема и си заредих акаунта с два ваучера по 10$. Изхарчих 19,04 и в момента в акунта имам 96 цента, които не мога да изхарча за нищо. Не мога да сменя страната, защото ми казва, зе имам лимит по сметката и докато не я изпразня, не мога да сменя страната. Не мога да закача карта и да изхарча лимита, защото не приема БГ карта, иска щатска. Не мога да го подаря или да се откажа от този остатъчен лимит и се вкарах в някакъв параграф 22 :-( и сега не мога да си върна акаунта да е за БГ стора и съответно пък не мога да настроя и семейния акаунт.

Дайте съвет, как да се оттърва от този лимит?

Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ако пиша до съпорта, дали ще има някакъв ефект? Аз им писах, че съм си забравил отговорите на тайните въпроси... ама нищо. Пред 5 години отговарях на тези въпроси и сега немога да улуча отговорите :-(, а не искам да си сменям акаунта. Имам си платени приложения които ми трябват.

Благодаря за всички съвети, които биха ми помогнали...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Същото ми се случи и на мен. Имаш 3 варианта:

1) купуваш си gift card от ибей или другаде и си въвеждаш номера. Лично за мен най-добрият вариант.

2) продължаваш да трупаш кредити през free my apps или feature points и ги обменяш за gift cards

3) ако говориш английски, звъниш на Епъл съпорт (1-800-my apple / 800-692-7753) безплатно през приложението MagicJack и им обясняваш ситуацията, като ги молиш да ти нулират store credit balance-a. След това ще можеш да смениш страната. Другият вариант е да пробваш през чат да ги намериш някак си, но е доста сложно. Трябва или да си си купил наскоро Епъл продукт и да имаш telephone support, или да се поровиш много докато намериш линк за чат + може да се наложи да ползваш щатско прокси, защото може да не те допусне заради българското IP.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много,

но нека да разчоплим малко първия вариант:

1. Купувам си карта от ибей, но едва ли ще мога да си купя карта например за 0,30$, колкото ще ми трябват за да си похарча наличните 0,96$

2. Ако мога да си купя карта за каквато стойност искам, знаеш ли какъв % е таксата, която ти добавят, за да можеш да си изчислиш точно на каква стойност да ти е картата, която ще купиш от ибей? Пример - купих си приложение за 9,99$, но ме таксуваха с 10,59$ в случая има такса от 60 цента. После, с последните 96 цента се опитах да си купя песен за 69 цента, но не ми стигнаха, явно има някаква минимална такса, след което вече става % от покупката.

Как изчисляваш точно каква карта да вземеш, ще след покупката да ти стане на нула акаунта?

Поздрави

Редактирано от imanev
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми беше картата да си я ползваш за пазаруване на приложения, защо ти е да сменяш страната на акаунта? По-евтино излизат приложенията в щатския стор, а и има повече матр'ял. Аз не плащам никаква такса допълнителна, освен това, което се вижда като цена. Адресът ми е в южна Каролина. Предполагам има значение щата, смени си го и може би няма да те таксува данъци.

Най-евтината gift карта е 25$.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има и по 10$, струва 12,99$. Гугъл те свързва директно със сайтове, които продават. В ибея намерих само по 100$, които ги харчат за около 90$

Писах на съпорт тийма на епъл с молбата да ми занулят сметката в акаунта, като им разказах какво съм направил. Вече всичко е ОК. Нулираха ми сметката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...