Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Сервиз за айфон


shpeki

Recommended Posts

Ми общото е, ЧЕ са ОФИЦИАЛЕН представител на Apple .! / отделно си имат и сервиз- заграяваш ли/ ???

@shpeki колбасов, спирам да те отразявам ! Някакво не нужно внимание ти се обръща на тебе !

Имат сервиз ли?За първи път чувам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Намекнах ви, че е за коша темата. Или да се слее с няколкото други с подобно заглавие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Питах за ник, защото всеки регистриран потребител, има съответния процент отстъпка от цената, в зависимост дали е потребител над година, вип, член на новинарската група или член на екипа.

Листа с поръчката ми го взе секретарката ама темата не е за вас. А и не разбирам защо е трябвало да си казвам ника във форума на секретарката.

Някой ще ми препоръча ли друг сервиз все пак?

Т.нар. "секретарка" е управителят на сервиза. Оригиналът на приемния лист си е в тебе, а копие има в сервиза. От написаното в темата досега, излиза, че ние сме го направили неработещ, което си е своего рода обвинение в непрофесионално обслужване. За да не съм голословен, листа не го постваш защото:

...занесох до един сервиз да му сменят дисплея, там за един месец не успяха да го оправят и резултата е, че вече и не работи....

...а, всъщност телефонът е приет в невключващо състояние(което е описано в приемния лист). Когато дойде, беше паднала батерията до долу(колко удобно, нали), само, че колежката го е заредила на компютъра и е тръгнал в...рикавъри. Това работещ телефон ли му викаш? Телефонът ти е с грешка 9. Детайли няма да обсъждам, но само ще спомена, че такава грешка е доста обширно определение за камара дефекти по платката и много, много трудно се открива причината и съответното й отстраняване. Все пак не сме богове, а само старателни техници.

До тук след всичките ти постове във форума, мисля на всички вече си ясен, що за човек си. Няма да се опитвам даже да ти коментирам отношението, не ми се слиза на твоето ниво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Алекс, това са глупости. Не виждам за какво ми е да го правя. А телефона си е много работещ, вчера след като постнах го пробвах в нас. Работи и даже го активирах. Вие ми казахте, че не работи. Аз преди да го занеса го изтрих. И батерията не беше на 0%, беше седял на компа. Понеже съм добра душа и след като сте форумен сервиз съм готов на компромис и ще дойда след половин един час до сервиза да ти покажа ако си там. Дай ми телефон на лично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

P.S. Ти си се утепал за клиент на бате Владко от Варна. Не, няма да ти дам телефон и си спести разкарването. Болничен съм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно наистина темата ще се превърне за този сервиз. Ще си разкажа историята. Изпуснах си телефона вследствие на което не работеше дисплея. Включих го на компа и го erase-нах. Занесох го при вас, управителката не ми записа имеи-то от гърба защото можел някой да е сменял части. Казах и, че съм си го форматирал и, че телефона си работи. Тя не е искала да го включи в айтюнс за да се увери. Даде ми протокола и след няколко дена получих обаждане, че дисплея е за смяна и еди колко си да платя, съгласих се. След още няколко дена звъннах да проверя какво е станало ми се обясни, че след като е сложен дисплея телефона се гасял и не е ясно от какво е. ( а ти сега твърдиш, че не работел). След още няколко пъти си стана почти месец и реших, че просто сте заебали и не ви се занимава и звъннах да ми го сглобите и да си го взема. Вчера като ме зарадваха в Криейтив пуснах темата за друг сервиз. След като се изписиха глупости реших да го пробвам и о чудо сега не само, че телефона пак си работи но и дисплея бачка. Демек все пак е имало полза от вашия сервиз. Обяснявам си го, че дисплея дето сте пробвали да сложите е прекалено китайски и не е съвместим. Все пак имам добри намерения и предложих компромис но мразя някой да ме храни като той се е насрал.

Ето го активиран:

7934217m.jpg

7934224o.jpg

Сега ако ти продължаваш да си твърдиш твоите неща ще приема, че сервиза е един от многото. Събери топки и си признай за грешката. Ако нещо се съмняваш ще дойда на място, номера на поръчка по спомен беше 7447 нещо подобно. Протокола ми го поиска управителката като си взех айфона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Би ли написал, на кое име е поръчката или поне номера й? Чувствам се длъжен да изкоментирам случая, но има две върнати петици тия дни и искам да знам коя е твоята, тъй като си спестил ник-а си от форума.

Топки имам бол. Върни се тогава до сервиза и колегата ще провери за какво иде реч. Както споменах, аз отсъствам в момента. Ако е така както казваш, поднасям извинения. Не крия, че имам негативно отношение към теб, изпросил си го, но ще се извиня ако си прав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да бе сигурно си с лошо впечатление ама, че сме се дразнили в темата за Убер няма нужда да си вадиш окончателни заключения.

Звънна ми управителката, занесох си телефона и ще ми сменят дисплея. Да го наречем, че е станало недоразумение при комуникацията. Много съм щастлив, че има сервизи които реагират по подобен начин. Според мен в такива моменти се вижда дали един сервиз струва. Засега мисля да им се доверя, даже да ми сменят дисплея и на айпада в близко бъдеще.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че си доволен, джафкането помежду ни няма нищо общо, но тия дни ми се насъбра и поднасям извинение за грубата реакция. По - важното е да стане телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 месеца по-късно...

Не си уцелил темата, но ще ти отговоря. Вдигат ги винаги. "За Бога братя, купувайте!"(нов айфон, да подскажа)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 месеца по-късно...

Здравейте. Жената си изпусна шестицата и се пукна дисплея. Колко ще струва ремонта?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На един приятел му смениха дисплея на 6-ца с такъв от друг, заключен с iCloud. Аз му бях казал за посочения сервиз по-нагоре, но той си имал "негов" майстор. Само му върнаха стария TouchID на новия дисплей. Цената беше 200 лв.

Ходи в посочения сервиз, не се занимавай със самоуки "майстори"

Редактирано от momchil_g
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 години по-късно...
на 20.02.2015 г. at 8:18, Asen_77 написа:

А в крайна сметка къде е истината, Алекс ли е сервиза който си ползвал или не е ... ? Всеки може да каже всичко ...

кой може да поправи счупен XSmax. в официалния сервиз казаха, че не може да се включи. едни момчета го включиха и смениха захранването. но дотам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 година по-късно...

Здравейте, препоръчайте ми сервиз за смяна на батерия на Iphone 8 във Варна. Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 месеца по-късно...

Здравейте! 

 Имам следния казус, значи понеже по най-глупавич начин си пукнах дисплея на айфон Х и реших да го сменя при един варненски шебек. Смени го и първите 2 седмици нямах никакви забележки, но след това се почна големият ужас! Дисплея почна сам да си натиска и мести и отваря приложения. Правеше го от време на време и за това се примирявах да го връщам отново на същия шебек, а и ме беше страх да не го доосере! Мина около година и след изпускане извъднъж изгасна и няма пускане, няма нищо! Дадох го на един от Видин, той ми каза, че той само батерии и дисплеи е компетентен да сменя и за това ще го изпрати на най-добрите в София, като там имали уж и бивш служител работил в Епъл! Получих обратна информация за това, че телефона е зверски пипан и отварян, за което аз си зададох въпроса "Как така?" бил е само веднъж отварян за 6 години от както го имам и то за смяна на дисплей при варненския педал! Явно варненлията така го е осрал, че повече нищо да не става от него! Въпроса ми е има ли достатъчно компетентен и добър някой, който да може да го включи за малко и да го накара да работи само за да си сваля снимките, понеже те са ми сантиментални, телефона не ме интересува. Та върнаха ми го от София, като ми казаха, че уж са го били пуснали и е седял 2 дни пуснат, но не е могъл по-натам да зареди и е седял само на логото на ябълката, отначало като чух че са го пуснали хем се зарадвах, хем се изнервих, защото изрично бях казал да се свали информацията на източник, понеже тя ми е важна, но уви или са си помислили, че са го оправили или наистина е седял само до логото и не са могли по-натам да го стартират. Купих си даже и безжично зарядно да пробвам да му вкарам заряд понеже през конектора не работи и не може да се зарежда. Казаха ми че са пробвали с друга батерия, сменявали са конектор за да видят ли ще тръгне ли да зарежда и дали ще има заряд, но уви нищо...

Та това ми е молбата, дали има някого наистина много на ТИ с тези устройства, дали бивш служител на Епъл или просто занимаващ се само с такива и дали може да го пусне само за да си прехвърля снимките. Телефона е ясно че е за боклука!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея кой би могъл да ти помогне, но за във бъдеще плащаш си 2 лв. на месец за допълнително място в iCloud и не се чудиш къде са ти снимките, дори и да си загубиш телефона, само взимаш нов, логваш се с акаунта си и всичко ти се появява на новия.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По твоята информация споделена тук устройството е аут, Майсторчетата “са направили “ всичко възможно да го прецакат. Въпрос ; Защо не изпрати телефона чрез куриери в оторизиран сервиз на Apple в София знам два такива “Креатив” и “iStyle”. Сега може да се свържеш с някой от посочените имат телефони за връзка в нета. Обясни им какво искаш . Снимките за които спомена нямаш ли ги съхранени в iCloud?Ако да от там си ги свали. Ако не знаеш как пиши тук и някой ще ти обясни. Едит: варненеца Владо ли се казва? Любопитно ми е.


Sent from my iPad 9 using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, venelin111111 написа:

По твоята информация споделена тук устройството е аут, Майсторчетата “са направили “ всичко възможно да го прецакат. Въпрос ; Защо не изпрати телефона чрез куриери в оторизиран сервиз на Apple в София знам два такива “Креатив” и “iStyle”. Сега може да се свържеш с някой от посочените имат телефони за връзка в нета. Обясни им какво искаш . Снимките за които спомена нямаш ли ги съхранени в iCloud?Ако да от там си ги свали. Ако не знаеш как пиши тук и някой ще ти обясни. Едит: варненеца Владо ли се казва? Любопитно ми е.


Sent from my iPad 9 using Tapatalk

не знам как се казва, знам къде ходих за да го оставя да му смени дисплея. Намираше се точно над Кауфланд "Бриз" и Senshi GYM на ул. Стоян Бъчварски (сградата е нова бяла с жълт декор). Не съм качвал на iCloud понеже нямах място и другото е, че не искам да са в пространството където може да изтекат. Може би следващите седмици като имам път за София ше отида в официален сервиз на Епъл и ще им го дам да го видят и разкажа за случая да видя какво ще ми отговорят и дали вообще ще се наемат да го правят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като чета всичко това ми става мъчно, защо по дяволите си давате телефоните на всеки срещнат "разбирач", защо поне не му потърси сметка, след като ти го прецака първия път, а отиде при друг подобен "майстор", че даже и му разреши да го препраща незнайно къде и при кого... Евтиното винаги излиза скъпо, независимо дали в пари или спомени, или и двете, но това ще ти е обица на ухото за следващия път, защото не случайно Apple са оторизирали само няколко сервиза в България, не случайно нямат доверие на гаражните майсторчета! Не вярвам да ти го приемат за сервизиране където и да е, но не пречи да пишеш мейл на iStyle, ще ти отговорят, поне да знаеш какво да правиш. Телефона не си вдигат иначе в сервиза, имат много работа. И за да не се обидиш, ще кажа, че и аз съм имала подобен случай едно време, може би преди 20 години, с един самсунг, който сама изгорих с фалшив кабел и имах глупостта да го върна уж по гаранция в магазина, от който го бях купила - познай, след две седмици си го взех почти в насипно състояние и още краси шкафа, та да помня от къде се купува и къде се дава на ремонт. Та късмет ти желая, въпреки че най-вероятно ще ти се наложи да си купиш нов телефон, хубавото е, че скоро излиза новата серия.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 

 

За да не си голословен, дай малко факти - кой е варненският "хомосексуалист", кои са специалистите във Видин и София? Какво точно е правено по телефона до тук? Вадени ли са данни от G сензора на телефона във връзка с изпускането? Да не се окаже "счупих си играчката, ама друг е виновен"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Alxx® написа:

Ша ва замоля да си мерите приказките, другарчета.

 

За да не си голословен, дай малко факти - кой е варненският "хомосексуалист", кои са специалистите във Видин и София? Какво точно е правено по телефона до тук? Вадени ли са данни от G сензора на телефона във връзка с изпускането? Да не се окаже "счупих си играчката, ама друг е виновен"?

За варненеца, понеже беше преди година съм му забравил името. Мога да посоча с тази снимка адреса и сградата, където взима телефоните. За този от Видин сервиза му се намира до Bdincom на ул. "Цар Симеон Велики" №48, а вече на кого го е пращал в София не знам. До тук е правено смяна на дисплей от Варненеца, но това вече съм го написал, както и че е пробвано да се намери причината защо не работи като се вкарва захранващ кабел и не зарежда въобще. Казва, че са се опитвали и с друга батерия, но  пак не са успяли да го подкарат.

Екранна снимка (1).png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да чуеш този сервиз.
Фигурира като оторизиран сервиз от трета страна в Apple.

https://hightech-mobile.com

https://support.apple.com/bg-bg/repair/verify-repair-provider?storeid=I1519751

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 16.08.2023 г. в 12:25, Alxx® написа:

 

 

За да не си голословен, дай малко факти - кой е варненският "хомосексуалист", кои са специалистите във Видин и София? Какво точно е правено по телефона до тук? Вадени ли са данни от G сензора на телефона във връзка с изпускането? Да не се окаже "счупих си играчката, ама друг е виновен"?

 След като си изтърпях наказанието , смятам да попитам няколко въпроса великия модератор. :)

1. Ти чете ли изобщо първия пост на колегата по наказание или просто му хвърли един поглед и реши да се правиш на умен с тъпи въпроси?

1.1 От къде знаеш, че варненеца е хомосексуалист и защо толкова се интересуваш кой е?

1.2 Как се вади информация от G-сензоара на терлефон, който не пали и какво точно доказва тя?

2. От къв зор, след като изгони автора на дискусията (за което разбира се аз съм виновен) я остави активна? Или смяташ, че ще е много полезна за някой?

3. Тук е форум за взимопомощ или:

а) дигигитален отдел на следствието, където разследваме кой на кого счупил телефона?

б) чат рум, където сме длъжни да изслушваме историите и бляновете на евентуални бъдещи потрбители?

Ако форума наистина ше е това, което съм описл в въпрос №3, то тогава аз наистина нямам работа тук!

Много ще съм благодарен, ако преди да ми наложиш следващото наказание имаш доблерстта да ми отговориш !

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отговор не дължа никому. Иначе, ето:

Точка 1.4 от правилата, които си се съгласил да спазваш. И не ти беше за пръв път да предизвикаш конфликт, от който потребителите бягат от форума, въпреки намека от моя страна. Аз, няма да гоня никого, ти сам ще си отидеш - като не ти харесва, знаеш къде е вратата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...