Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Не мога да подкарам 5S с R-sim 10 mini


Recommended Posts

Здравейте , най-накрая да си начеша крастата да си купя iPhone 5s заключен и да го мъча с Р-сим - просто си нямах друга работа , пък и беше изгодно. Намерих офертата в сайт за обяви , човека каза , че ще ми купи Р-сим 10 мини , викам ок. Днеска го пробвам , слагам моята Мтелска карта в него с Р-сима. Преди т'ва съм разкарал пин код , Pass key и прочие. Из настройките от черното меню дето идва след като вкарам чипа мисля , че не правя грешка. Въвеждам правилния IMSI код за Vodafone Romania - към тях е заключен. Не става и не става , след като ми изпише да рестартирам , правя го и ме кара да активирам телефона като там ме спъва , че не била валидна СИМ картата ми. Пробвах и с друга Мтелска , същата работа. Айфончето е с iOS 8.1.3 , R-SIM 10 MINI. Ако някой има идея , не се и съмнявам във вас :D . от какво идва проблема и как да го оправя , ще бъда много благодарен , ако споделите.

Поздрави !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Намери от някой познат М-телски Нано Сим и пробвай пак . След рестарта няма на слайдваш,докато горе не изпише М-тел . Въпреки че R-SIM 10 не е добър избор за iPhone 5C/5S !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То няма добър избор на Гевей чип -за iphone 5s 90% от случаите не върви, или ако върви няма да е както трябва ,а пък за 3G направо е мираж ;).

За iphone 5s -решението е само едно - ФАБРИЧНО ОТКЛЮЧВАНЕ ;)

п.п Мое лично мнение ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Факт е, че не ми се дават още 250 лв за Ф.О. .... Кой е най-добрият и стабилен чип за 5S? Благодаря :cheers:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ОК кой точно чип работи без проблемнно с 3G на М-тел ,дори да вземе 64битов чип пак същото и пача да слага пак така, най много да го докара до сигнал ;) но за 3G да забрави .

За iphone 4s,5,6,6plus- чиповете са ОК -тествал съм ,имам една 5s към SPRINT -5 модела чипове не тръгва и не ;) и то точно на Мтел ,на Глобул тръгна но пак без 3G

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е сега ще излезне , че съм си взел най-гадния телефон за работа с чип.... тц тц тц

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Горе-долу, да. А, "точния" човек да не се олива с рекламите. 5S не работи нормално даже и с прехваления x-sim нещоси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Екип: Споделяй, ама грамотно, че ни заболя главата още на първия ред!

1.5a. Неграмотното писане във форума ви носи 1 наказателна точка. Никой няма да се заяжда за някоя изпусната запетая, но се старайте мнението да е написано според правилата на българския език. След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, кото ще четат творчеството ви. Писането само с малки букви, непоставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн", "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

iphone 4,5c,5s - турбинки.... ,забрави .за четворката била излязла сега някака ,но колко работи незнам,още не съм я мяркал в БГ. Десет 5S-ки съм мъчил ,никакав успех за нормална работа ,една проблесна за чудо ,но сим чипа на човека беше от първите " лилави" Мтелски чипове.Между другото всичко което сме ти писали всички ,е отдавна описано в форима ,стига да се порови и прочете човек.Поздрави :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ооо ок ,можем да се обзаложим ,че не става. 5s - 8.х и примерно моята 3g -vivacom nano sim- карта , подкарване няма ,аналогично е и за др.оператори .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За твоята карта не знам а и не ми е проблем тя, че да се обзалагам! Не съм тръгнал да си чеша езика или да споря. Не помня и фирмуера, който сега изведнъж спомена ти(а да, има го и единствено в първи пост). Картата взех от kawabiker, и той ми помогна да я подкарам. До колкото знам, човека си я ползва и до днес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че нетие проблем ;) .А пък моята идея е ,хората купувайки заключени, горе споменатите модели да не вярват на продавача : " С една турбо-симка* и си готов ,няма да имаш проблеми - никакви " и пр.Ще имате проблеми и това е, по добре да се насочат към ФО телефончета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички бъркате едно ;)

Това да го подкарате да изпише оператора и да държи сигнал не е гаранция за безпроблемна работа,в 90% от случаите на моменти на хора които ти звънят им дава че нямаш сигнал,че телефона ти е изключен,да не говорим за проблемите с Caller ID,пращането на съобщения,iMessages,Facetime и т.н, турбо сим да работи без отказно.За някои ако това не е проблем ОК,слагаш турбината и си ОК,да не говорим че в къщи имам 5 умрели турбини след време на работа спряха ;). Но това е мое заключение не го натрапвам,ако някой има вариант наистина с добра турбина да я предложи тук на човека ,да се тества ,поне така ще се разбере дали наистина има турбина която работи на 5s безпроблемно ;)

п.п Не продавам каквито и да е турбини,но съм ги тествал 100 % от моделите които се предлагат на нашия пазар,поръчвал съм и от Китай за една KDDI Japan - а дано ма на дали ;).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Продава, ама не продава. Не продава, защото не знае какво продава.

Луда работа...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...