Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 6s, iPhone 6s plus - мнения и коментари


Alxx®

Recommended Posts

Не, това е моето мнение. Можете до сутринта да ги хвалите и да правите изказвания колко революционна технология са ни представили, няма проблем. 3D Touch :biggrin: ... Заслужава си човек да даде + 1000 лева за тази така полезна функция.

"Siri, tell me please for what can i use 3D TOUCH technology on my iPhone?

- "I don't know, but it's something new, that's enough"

Редактирано от Dean
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    68

  • dessyteneva

    41

  • algor

    39

  • DreamcatcheR

    38

Обикновенно до 00:00 часа след ивент темата е поне 7-8 страници. Днес и 3 не можем да напълним ... Тоя път наистина няма никакъв Уауу ефект. Розов 3D тъч ... Е сори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто мрънкачите за това как "Епъл са длъжни всяка година да представя по нещо извънземно" са повече...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много добре казано " Просто мрънкачи" ! Гледах евента и останах впечатлет, чета коментарите и онемявам. Добре хора след като сте толкова добре от идеи ходете отворете по една фирма и правете телефони,да видим как се мисли нещо ново нещо иновативно, след като има толкова вече на пазара + огромната конкуренция.

Та както казах Уау ефект си имаше,много добро представяне...и просто нещата които изложиха бяха на ниво за S модел ! Всеки тук е фен на Apple и ползвате тези устройства а започнахте да говорите само за цифри и гигабайти , Е нали не сме андоидски форум, моля не се превръщайте в (андроидските тролове).

И като за край никой не бута никой никъде,който не е доволен, до следващата година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Dean, 3D Touch просто ти отваря възможности за една камара нови жестове, които ти правят ежедневното използване на устройството много по-удобно. Няма да ти промени живота, но доста бих се учудил ако touch id-то ти го е променило също ;) В края на деня, предполагам като свикне човек с жестовете, секундите, които спестява ползвайки 3D Touch ще са повече от секундите, които спестява от въвеждане на Passcode.

Иначе, аз въобще не съм съгласен с повечето критики към iPad Pro-то. Сестра ми доста активно ползва iPad 3 за всякакви неща за училище, а Windows лаптопа, който има почти не го ползва. Също така, преди време й взехме Pencil (от 53) и почти винаги рисува с него, защото е значително по-удобно. Така че Pro-то е един доста добър ъпгрейд, таргетиращ хората, които нямат нужда от 3 монитора и фреоново охлаждане за да работят.

Честно казано, аз очаквах значително по-скучна презентация, така че бях доста приятно изненадан :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не чух да споменават сапфир, но може да съм пропуснал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен представянето снощи ми хареса. Представиха каквото се очакваше, има доволни, има недоволни. За разлика от повечето компании не само в този бранш, а въобще, Епъл имат визия за бъдещето (това, че не я показват на широката аудитория, не значи, че на иновациите е сложен край). Всички ние искаме още тази година да пуснат смарт телевизора, по който работят или колата, за която събират екип и почват, но няма как да стане. Но по-важното е, че имат план, който доказано работи. Всеки може да мрънка, да е недоволен, но цифрите говорят само по себе си, че политиката е правилна. Например стратегията с телефоните - изкарват модел с S, който не променят на външен вид, но вкарват всеки път по нещо ново и иновативно, следващата година пускат новия модел, който е различен на външен вид, но няма иновации. Работи ли тази стратегия? Работи отлично и от година на година пазара го доказва. Ее има такива като мен, на които размера на екрана не им изнася. И какво от това, пътя е този и трябва или да вървиме по него, или да изкарваме нокиите от чекмеджето. Ще чакам с нетърпение да го пуснат и да мине първата вълна от супер скъпи предложения...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен от видяното.Новия 3d touch ми хареса.Работата с телефона става все по-лесна, а си мислех, че вече няма някъде :)) live photos също ме спечели.А някой от новостите, които видяхме само с айфона ли идват или ще им се радваме и от iOS 9

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така е. Аз също ще изчакам с телефона. На първо време си мисля за едно про и атв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

iPad Pro - харесва ми, но за тези пари спокойно си взимаш един MacBook Air.

Apple TV без 4К - пълно безумие! При положение, че А9 вече е наличен в новите iPhone.

iPhone - хубави подобрения, но съм малко консерва и не харесвам големината и Android изгледа им. Оставам си с 5S.

Редактирано от XoXo
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на Веско за страхотното отразяване на ивента, страшен си! :10x: Много обичам да гледам как са се струпали купчина потребителите в темата, които яростно рефрешват форума за да видят какво ново има :) На мен лично телефоните ми харесаха, винаги има какво да се иска повече, но в крайна сметка е телефон, не прахосмукачка. На мен ми беше малко странен ивента, не знам защо решиха да струпат всички продукти в един ивент, толкова бързаха, че се оплитаха на моменти. Не знам защо трябва да повтарят като папагали "иновация, иновативно, иновация"...Като видях, че канят Майкрософт на сцената си помислих, че е скрита камера, цялата зала замлъкна и очакваше, че е някоя шега :D Телевизия не гледам от години, но новото АТВ ми се вижда готино. Клауд пространството ми се вижда на добри цени, някой има ли представа дали с гифт кард може да плащаш за него? Последно имате ли представа кога нашите мошеници от операторите ще пуснат новите джаджи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Винаги ще има недоволни! Уау ефект имаше на 100%. Лично аз от доста време не бях се кефил така. Само като си помислиш за Ретина светкавицата е достатъчно, че става дума за голяма компания. За iPad Pro & ТV просто няма дума за казване.... вълшебство! 6S е по-тъжък, защото корпуса му няма нищо общо с предния модел. Прехода си струва отвсякъде! А тези функцийки със задържане на пръст, мисля че няма да важат за сегашните модели. Някой с инсталиран iOS 9 GM, може да потвръди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Атв си мисля , че по наще ширини няма да работи така както му е писано , ще трябва схеми с региони и т.н. да се правят ...

Редактирано от kawabiker
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък за първи път ивента и какво представяха ми хареса от до...може би без 1 републик.

Хората както винаги обичат да критикуват още преди да са се докоснали до 3д тъч на телефон (нямало да може да свикне...е ти кога го пробва?!?!) или Епъл молив. То тоя молив не е създаден за да си оправиш сетингите на iOS-a.

Това, което ще направят с апп стора на тв-то според мен е уникално. Колко по-добре може да се играе една игра на телевизор отколкото на компютър? Според мен с това директно бъркат в пазара на конзолите още повече. Имайки предвид, че вече са бръкнали достатъчно с игрите за iOS. Пък може и да се връзваш директно с телефона си към tv-то и да играеш!

Майкрософт и Адобе на техен ивент.....please! Браво! Догодина очаквам CEO-то на Хемороид да представи ъпдейтнатата версия на приложението за прехвърляне на данните към iOS ;)

Мисля, че в едното от видеотата, което показаха, Live снимката работеше и на lock screen. Супер яко и свежо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

App Storе-а е големия плюс на ATV-то. Сега вече съм сигурен,че и Jail ще се появи за него и ще е пушка.

Само дано скоро излезе при нас :)

П.П.

ATV 3 отива за продажба...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Този път промениха малко и размерите, което е разбираемо предвид новия хардуер. iPhone 6 си остава все още най-тънък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първи наблюдения върху iPad pro

Наистина думичката Про в името не означава нищо. Това е просто един по-голям iPad.

Към кого точно е таргетиран? Кой ще си замени лаптопа за такъв таблет? Цената си е доста солена, да не говорим и ако към тях се добавят аксесоарите. Ако пък искаш мобилен нет (и гпс), единственият избор е да се вземе 128 ГБ за 2+ бона.

В края на краищата, ако питате собствениците на макбук, айфон и айпад с кое устройство биха се разделили, ако се налага, отговорът ще е красноречив - айпад. А това е повече от красноречиво до колко устройството е продуктивно.

За училище може и да става, но с тази цена малко трудно ще се класира.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от DreamcatcheR
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз очаквах pro-то да е с някъв мак ос , но след представянията вчера е ясно че мак ще изгрее скоро с iOS

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чак пък това няма да стане. Целта е долу горе визията да е една и съща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С това събитие вече окончателно се видя разликата в политиката на Тим Кук за развитие на компанията.

1. Под негово ръководство Apple залага на разнообразието, но все пак се придържа към сравнително малък брой на категориите продукти. В сравнение с миналото значение има много по-голямата финансова мощ на компанията. Би било тъпо да продължават само с бял и черен iPhone на година и с един iPad. Колкото и добри устройства да правят потребителите по света имат различни вкусове и най-вече всеки има своя лична причина да си купи дадено нещо. Аз например не бих си купил rose gold iPhone, но жена ми се влюби в него веднага щом го видя и въобще не й пукаше за 3D Touch и Live photos - две от нещата, които впечатлиха мен.

2. Тим Кук възстановява изгорени или поне блокирани мостове от Стив Джобс - Microsoft, Adobe. Каквото и да си говорим MS Office е най-използвания и с най-големи възможности офис пакет. Графичните инструменти на Adobe са най-популярните сред потребители от всякакви браншове и нива на експертност в графичния дизайн. Освен това Microsoft и Apple, въпреки търканията помежду си, винаги са били в неутрална или положителна позиция спрямо една друга. MS са необходим съюзник срещу Google и Samsung не само в патентните борби, а в борбата за потребителите. Да не мислите, че на Microsoft им е било много готино да забравят своя Surface и да разправят колко велики неща могат да правят в новия iPad Pro?

3. Тим Кук дава много повече гласност на работата на служителите на компанията. Вижте колко много хора вече участват в презентациите. Не е случайно, че го подкрепят повече отколкото са подкрепяли Стив Джобс, който до преди Кук беше най-подкрепяния CEO на компания в света. Залата беше 2 пъти по-голяма от обикновено, за да дойдат около 2000 служители, които Тим Кук и разработчиците да аплодират за работата им. Това се нарича корпоративна култура.

4. Тим Кук води политика към популяризиране на компанията сред по-модерно мислещите (не само по-младите) хора. Това най-ярко си личи в групите, които свирят на събитията. При Джобс нещата се въртяха около Битълс и Ю2. Кук също отдава заслуженото на дългогодишните партньори на Apple, но вече използва за реклама и банди, които са популярни в момента - One Republic например.

Що се отнася до иновациите, моето лично мнение е, че в последните 2-3 години има много повече иновации отколкото преди това - не само от Apple. Причината не е, че Стив Джобс го няма, а Тим Кук е велик. Причината е, че мобилните технологии и производствените технологии се развиха значително, не без участието на Apple и другите технологични гиганти - с пари и идеи. Какви за мен са иновациите от 2007 насам - първият iPhone, ретина дисплея, 64-bit CPU, touch ID (защото беше първият fingerprint scanner, който работеше както трябва и защото iOS предостави възможности, които при другите платформи досега не бяха предоставяни, а именно приложения, които да използват тази технология ефективно) и сега имаме 3D Touch. Apple представя иновации или изпипани съществуващи технологии, които до момента не са били толкова използваеми.

Всичко това е магията на Apple, която лично мен ме кара да си купувам новия iPhone и да искам да си купя всички останали продукти, които все още не притежавам.

Снощи презентацията беше малко над 2 часа, които не бяха достатъчни за много детайли за продуктите, но имаше много нови продукти и се акцентира върху софтуера, който задвижва всичко - WatchOS е еволюционна стъпка за часовника, tvOS тотално променя начина на използване на Apple TV, iOS9 поставя основите за бъдещите технологии, които Apple ще вложи в устройствата, започайки с 3D Touch. Магия!

Стрийма на събитието беше значилно по-добър от предходните години.

Благодарности и на Веселин за работата по отразяването във форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично ми хареса Pencil-а на pro-то добра функция е!А най-много ми хареса,че не те задължават да го ползваш както при Samsung и не го набиват в устройството!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.



Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...