Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Robo VPN


Veselin Panov

Recommended Posts

Представете си възможността да влезете, от която и да е свободна Wi-Fi мрежа - лесно и сигурно - до всеки един сайт, без да се притеснявате, че някой ще ви проследи IP-то или ще ви открадне ценна информация (както в момента често се случва). Представете си, че можете да го направите само с няколко клика и то свободно от такси за ползване или времеви лимити.

Такава услуга предоставя приложението Robo VPN, което създава VPN мрежа, позволяваща сигурен и анонимен достъп до всякакви страници и сървъри из интернет. Създателите му са българи, които от години помагат на интернет потребителите да получават свободно съдържание.

За разлика от много подобни софтуери, това приложение е абсолютно безплатно и може да се свали от магазина за приложения лесно.

То е изключително удобен за ползване - максимално опростен интерфейс, който не се изисква въвеждането, на каквато и да е лична информация, регистрации или нещо такова.

Според повечето специалисти, бъдещето на VPN мрежите като цяло е в приложения като Robo VNP. Те са лесни за употреба сред потребителите, предоставя достъп до географски локации, от които можете да достигате по възможно най-бързия и удобен начин до информацията и сървърите, осигуряват бърз достъп до онлайн игри.

Друго предимство на това приложение е липсата на времеви или какъвто и да е друг лимит. Robo VPN не пази логове от вашето сърфиране и след това никой не може да каже какво и кога сте разглеждали.

Robo VPN прави сърфирането ви в интернет анонимно. Вие влизате в своята криптирана и защитена от чужди погледи мрежа и можете да сърфирате свободно и спокойно, без външни хора да разбират какво точно гледате. Абсолютно анонимно. И никой нищо не може да ви каже.

Друга все по-актуална полза на Robo VPN е възможността за заобикаляне на забрани. Можете да достигате сайтове, които не се отварят извън България, можете да достигате до такива, които в България пък не се отварят.

Можете да заобикаляте забрани за теглене на торенти (каквито има например в Германия и САЩ) или да ползвате локални услуги като Netflix (достъпен само за САЩ) или BBC iPlayer (достъпен само във Великобритания). Или пък просто можете да заобикаляте рестрикциите в офиса, които забраняват влизането във Facebook, Twitter и т.н. Възможностите са много.

Налично е в AppStore :)

Източник: http://www.webcafe.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 години по-късно...

Здравейте, използва ли някой приложението и прави ли дертове? При мен на 5-ца беше безпроблемно, на приятелката на 7-ца спираше понякога, но сега на “Х” често спира.

Със здраве.


Infinity

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да не са го донатъкмили за 11. Аз, го ползвам и върши идеална работа, само, че съм на по-стара ОС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Aloha browser това ми върши същата работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, без да искам избрах от списъка със сървърите Германия и сега ми изчезна София, като опция. Идеи?

Спорен ден.


Infinity

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...