Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7


koksibg

Recommended Posts

  • Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • dessyteneva

    80

  • The Shaman

    71

  • Asen_77

    49

  • Dean

    47

Умирам от кеф на такива коментари. Така говорите за всички айфони досега, а някак си все се оказва, че са много над средното равнище като издръжливост. Четворката даже нямаше кой да я бие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Такива сме. Само ревем, ама стоим тук ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ревем,неревем тва е положението 3 часа на дисплей не може да докараме :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прави ми впечатление, че когато някой изкаже дори леко негативно мнение за iPhone една шепа хора му скача, защото тук било BGiPhone.

Айде по-сериозно, бе хора. Това, че ме кефи Apple и им ползвам продуктите не означава, че са перфектни - просто са една идея по-добри от останалите. Но това не означава, че не заслужават никаква критика. 

За мен iPhone 7 си е чист iPhone 6SS, ако щете дори само заради същия дизайн. Да - заслужава си парите, сложили са нови екстри, но трета година карат с тоя панел, който аз също ползвам, въпреки че не ми е любимия им дизайн. 

Нека бъдем малко по-обективни, а не само да припяваме "каквото и да е - пак ще го купим" - та Apple само на това ли разчитат? :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато някой изкаже негативно мнение, не означава, че друг му скача а просто, че и той изказва мнение, различно от първото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Перфектен телефон никога няма да има!
На един не му харесва едно, на друг друго...
Телефона си е най-добър от останалите, които са също правоъгълни?!?
А "каквото и да е- пак ще го купим" - не е заради дизайна му, или как се казва 6SS или 7.
Предимствата му пред другите е достатъчно основание. Казваш: заслужава си парите, сложили са нови екстри, но трета година карат с този панел. WTF само заради това ли?


デシスラブ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А как трябва да изглежда за да е по-добър? Аз сменям телефоните до 6я месец, защото ми омръзват. Ами 6S го имам вече 9 месеца и за мое учудване като го погледна и ми доставя именно дизайна удоволствие. Понякога малките промени на мен много повече ми харесват от големите такива. Другите производители имат доста различни модели, но повечета са еднакви на дизайн. Колите започнаха да ги правят еднакви... Малките детайли обаче ги различават.
Така ги виждам аз нещата.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kal1ch написа:

 Нека бъдем малко по-обективни, а не само да припяваме "каквото и да е - пак ще го купим" - та Apple само на това ли разчитат? :D

Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти.
Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и прибрах в кутията, докато не кажат ония ще ми върнат ли парите или кога ще ми дадат нов и поне такъв, който не гърми и не се самозапалва.
Шибаното е, че 1500 лева ги прибирам в шкафа, ама за двете карти ще трябва да купя друг апарат.
Сещаш ли се къде вече е обективизма?
И не плювам Самсунг, а уж ползвам най-доброто от Андроид и най-доброто в света - iPhone.
В това всъщност е и разликата ;)

пп. Меркантилността на Apple достатъчно я плювам, а онази вечер щях да си счупя Мак-а, като за сефте от толкова години вместо да гледам неща, отличаващи новия Номер 1 в света (за 7-цата говоря) от бившия вече номер 1 в света (6S имам предвид), зяпах малоумни жълтури на фона на препускащ и събиращ монетки Марио и разни други фигурки със запек и големи очи (Покемони демек)...
Изроди, достойни не за плюване, а за замерване с домати, ама пусти пари кво да ги правиш, като клатят стола и на ръководещия компанията номер 1 в света.
Ще яхнат сега вълната да обират парите на феновете на марио и на покемоните, а като дойде време за 7S ще яхнат следващата вълна и т.н.

И тия са свини и ония са свини, ама ко да напрайм, като толкова обичаме свинско, баси...
Ама като ще е свинско, поне да е рибицата, нали?!?! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Представиха точно това което знаем от доста време, а именно - нов процесор, нов хоум бутон, нови цветове ( изненадаха с джет блек ), махнаха 16GB на всички устройства който предлагат и всичките ще стартират от 32GB вече, новия iOS който повечето тествате от 3 месеца, водоустойчивост и прахоустойчивост, нова камера ( както всяка година ) - този път бяха наблегнали толкова на нея, че я представиха все едно ще сготви, изпере, изглади и след това ще дойде до теб, ще ти ....... и ще ти пожелае лека нощ, след което ще отиде в ъгъла до зарядното си и ще се зареди готова за сутринта. 25% по добър по показатели екран, около 7-10% по-добра батерия, по-бързи процесори за обработка на всички данни и по-малко консумиращи. Не знам какво очаквате вече от следващия iPhone, за да кажете елеееее взимам си го на 100%. След iPhone 5s където смениха процесорите с 64 бит, сложиха пръстовия отпечатък и други неща, след това основно смениха размера и сложиха форс тъч на екрана - е пак си ги купихте и викахте леле невероятен е. За мен лично изкараха доста неща, като се има впредвид че догодина стават 10 години от първия iPhone и не оставиха за тогава повечето. Аз лично започвам да се питам за догодина какво ще извадят. Няма как за кръглата годишнина да се издънят и да не пуснат нещо много различно.Говори се за извит екран ... е това ако ще е голямата промяна ... Така, че стига вече с тъпотийте. Ако ще го купувате, да бяха идзвадили същия телефон и да викат ей тука в ъгъла пипнахме ръбчето и сега работи много по-бързо и харчи много по-малко батерия пак щяхте да го купите. Всеки сам си знае за себе си възможносттите си и желанията си. Разберете, че горе долу нашето поколеине израстна във времената на промените и както преди 25 год тичахме до вкъщи да звъннем по телефона на приятелите си, сега вече има какво ли не като технология, та ние сме пораснали деца във времената на технологийте и разполагаме с някакви възможности с който да си задоволяваме желанията. Кеф цена няма и така ще бъде винаги. Хората вадят телефони един път в годината, представете си ако бяхте фенове на самсунг или леново - те вадят телефони всеки месец. А тогава какво щяхте да правите?

 

За презентацията - бях в шок, след като 30 минути не споменаха нищо за никое устройство. Направо не ми се вярваше как се говори само за Супер Марио и Покемони. Как япончето вика - Супер Марио ще го играете с една ръка докато се държите в метрото или си ядете хамбургера. Покемони ще гоните на часовника ( той и сега на активно ползване кара по-малко от цял ден, а ако го опънете с покемони ще кара 2 часа ... ). Ама как да е по друг начин - за два месеца приходите от покемони са 500 мил. Горкия Стив - вече сигурно не се и върти в гроба. Едва ли той би позволил такава презентация, ама това е живота. Тим Кук взе 5 милиона бонус след 5 години начело на компанията, така че явно изпълнява оказанията на борда на директорите. Стив го уволниха, че беше упорит и в другата посока. Това е живота ...

 

При мен лично, искам да пипна новия хоум бутон. Той е основната хардуерна разлика която ме интересува. Всичко останало е ясно - новия процесор, новата камера - това е винаги, а и вече 16GB са малко, та и минимума на 32GB е добре дошъл. След това започвам преговори с операторите за да преподпиша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако се сдобие човек със слушалки с lighting порт, то дали ще работят на iPhone различен от 7 и дали ще трябва iOS 10 за да работят /ако изобщо е възможно/


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

iPhone 7 се появи на цени от 1519 лв. в ozone.bg

Сайтът ще продава iPhone 7 с 32 GB памет за 1519 лв., версията му със 128 GB - за 1739 лв., а тази с 256 GB - за 1949 лв.

При iPhone 7 Plus цените започват с 1799 лв. за 32 GB, 2009 лв. за 128 GB и 2229 лв. за 256 GB.

Честно казано аз се чудя още дали да купувам. В момента съм с 6-цата и ми се иска да мина на някоя от плюс версиите, но не знам дали си заслужават толкова пари за новия модел. При мен май я няма тръпката с купуването на новите модели. Истинската емоция беше с iPhone 4, който за мен си остава най-добър откъм външен вид/дизайн.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се рови , ама със сигурност има еднакви коментари писани преди точно 1,2,3 календарни години :D ама мисълта ми е друга - казах и преди на 16ти се пипва в ръце и се преценява става или не става - лично на мен европейската цена ми идва в повече тази година 60€+ отгоре някак нямат покритие , ама това е то - политика, реклама, маркетинг, хомеопатия, шанаджий, бежанци и кво ли още не .

Да живей свободата и както каза Asen7 в период - аз съм си пораснало дете и ми е кеф как се променят нещата. 15години оранжев ТА с шайба за 14 лв да не е по-смислено да ползваш ...

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цените в Европа ги вдигнаха заради Brexit и падането на стойността на еврото спрямо долара. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, kal1ch написа:

Цените в Европа ги вдигнаха заради Brexit и падането на стойността на еврото спрямо долара. 

Не виждам вдигане на цени! 5 S 128 GB, 6 128 GB и 6 S 128 GB, и преди и сега са си били по £ 699! 

Какъв Brexit, какво оскъпяване? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

5s 128 няма, 64 GB беше 689 мисля, след това наистина всички 128 са на 699, но най-малкия 16/32 в момента е от 539 на 599 лири, в Германия и Франция беше 709 сега е 769 и какво остава тогава за 256 който е равен ужким на 128 ...

Редактирано от kawabiker
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

2 hours ago, Димо Иванов said:

Не виждам вдигане на цени! 5 S 128 GB, 6 128 GB и 6 S 128 GB, и преди и сега са си били по £ 699! 

Какъв Brexit, какво оскъпяване? 

Чакай сега, миналата година не беше 128GB, а 64GB този, който го взех и ми струваше 620 паунда. 16GB струваше 530 паунда.

Това, че са удвоили паметта тази година не означава, че не са вдигнали цените. Вдигнаха ги и то с над 10%, което е стабилно. Вече разликата в цените м/у Европа и Щатите е над 30% щото видиш ли тука сме големи Европейци и ербап го раздаваме.

https://9to5mac.com/2016/09/08/apple-uk-price-rises-brexit/

Редактирано от kal1ch
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, kal1ch написа:

Чакай сега, миналата година не беше 128GB, а 64GB този, който го взех и ми струваше 620 паунда. 16GB струваше 530 паунда.

Това, че са удвоили паметта тази година не означава, че не са вдигнали цените. Вдигнаха ги и то с над 10%, което е стабилно. Вече разликата в цените м/у Европа и Щатите е над 30% щото видиш ли тука сме големи Европейци и ербап го раздаваме.

https://9to5mac.com/2016/09/08/apple-uk-price-rises-brexit/

Миналата година, 6S - 128 GB си беше £ 699, както и по-миналата 6 - 128 GB с цена £ 699! За 5S се обърках....там максимума беше 64 GB! 

Както и да е, не се хващам за цената....просто ми стана странен коментара: '' Цените в Европа ги вдигнаха заради Brexit и падането на стойността на еврото спрямо долара'' 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това и по новинарските сайтове го пишеше. Специално в Англия са вдигнали цените, за да компенсират падането на лирата.
В Германия също са с 50 евро нагоре. Не ги гледам по сегашни спрямо тогавашни гигабайти, а като 1., 2., 3. размер и смятам, че така е редно да се прави.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

On 10/09/2016 at 1:40 PM, Русев said:

Ако се сдобие човек със слушалки с lighting порт, то дали ще работят на iPhone различен от 7 и дали ще трябва iOS 10 за да работят /ако изобщо е възможно/


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ще работят на 6s и 6 със сигурност...но звука е меко казано гаден и тих в сравнение с 3,5 жак

има клипове из ютуб

виж и най-вече чуй

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се къде е логиката звука да е тих и лош? Имам едно босе док, и звука през лайтинга е превъзходен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...