Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Incipio Kiddy Lock Case ще попречи на децата ви да си играят с телефона


dessyteneva

Recommended Posts

incipio kiddy lock.jpg

На изложението за потребителска електроника CES 2017, Incipio представи интересен кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus, чиято основна цел е да предотврати натискането на хоум бутона на телефоните от деца.

На пръв поглед това е стилен калъф, който може да предпази устройството от случайни изпускания, но с едно единствено движение, вие можете да заключите достъпа до хоум бутона, ако това се налага. Това е идеално предложение за родителите, които дават своите телефони на децата да си играят, но не искат те да имат достъп до основните им функции. Така те ще получат няколко минутки спокойствие, докато детето играе на любимата си игра, но ще бъдат сигурни, че то няма да може да излезе от нея и да проведе случаен разговор или да попадне на снимките в галерията.

Incipio-Kiddy-Lock-Case_Cyan_Kickstand.jpg

Incipio Kiddy Lock Case е изработен от материал, който абсорбира ударите, за да предпази устройството ви от случайни изпускания, а повдигнатите ръбове на предния панел защитават дисплея. На задния капак има сгъваема стойка, която може да се използва при гледане на филми или телевизионни предавания.

Кейсът ще бъде наличен за покупка още през първото тримесечие на тази година, на цена от 39.99 долара, а наличните разцветки са черно, синьор, лилаво, розово и зелено.

incupio one dynamic case.jpg

Заедно с Kiddy Lock Case, Incipio представи и ONE Dynamic Case Ecosystem, отново за най-новите модели iPhone, който разполага със сменяеми задни панели, които могат да се използват според случая и включват кожен калъф за кредитни карти и документи, 3000mAh допълнителна батерия, модул за безжично зареждане и няколко стилни предложения в различни цветове. Този кейс ще бъде на разположение на потребителите отново през първото тримесечие на годината, като базовата му цена ще бъде 39.99 долара, а отделните панели ще се предлагат по отделно с цени между 19.99 и 39.99 долара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Катинарче са пропуснали да сложат в тази иновация!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...