Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Премиерата на новото поколение iPad ще закъснее


dessyteneva

Recommended Posts

ipad-pro-apple-pencil.jpg

Новата линия iPad на Apple може и да не се появи преди втората половина на тази година, според източници по веригата за доставки, цитирани от Digitimes. Очаква се 9.7 инчовият модел да влезе в масово производство по някое време през първото тримесечие, докато производството на 10.5 и 12.9 инчовите модели, ще започне през второто тримесечие, а в момента всички нови iPad са в процес на планиране.

Въпреки, че имаше известни съмнения около възможността серията да бъде представена през пролетта, новият доклад твърди, че „тези таблети могат да бъдат обявени и дори пуснати на пазара“ през втората половина на годината. Потенциалният фактор, който ще предизвика забавянето е производството на 10 нанометрови процесори.

Според информацията, Apple планира три нови таблета, като 9.7 инчовият ще бъде в по-ниския ценови диапазон. В доклада на Digitimes се посочва, че според източниците, 10.5 инчовият модел ще замени като цена текущия 9.7 инчов iPad, докато тази на 9.7 инчовия вариант ще е дори още по-ниска. 10.5 и 12.9 инчовите модели ще притежават A10X процесори, докато 9.7 инчовият ще дойде с A9X.

Интересна е и информацията, че 10.5 инчовият iPad ще се позиционира като водещ модел, тъй като ще притежава дисплей от край до край, с хоум бутон, вграден под него и малък борд в горната част, на който ще е разположена предната камера.

Заедно с новата линия таблети на компанията, най-вероятно ще бъде представен и Apple Pencil 2, за който се очаква да включва магнити за закрепване към iPad и поддръжка на Smart Connector или безжично зареждане.

patent.png

Всъщност патент за подобни магнитни конектори, беше подаден от компанията още през 2015 година, а през август миналата година Bloomberg съобщи, че тя планира подобрен Apple Pencil, който ще позволи на потребителите да го използват в много приложения и в цялата операционна система. Заедно с това се появиха и сулховете, че iPhone 7 може да поддържа Apple Pencil, които поне до момента не се оправдават. Другата насока, в която работи компанията е поддръжката на стилуса за MacBook, като тук отново има подаден патент, в който се описва, че той ще работи с тракпада на лаптопите, а потвърждение за тези намерения е може би прекалено големия тракпад на MacBook Pro 2016.

Всичко това е много интересно и остава да се надяваме само, че Apple Pencil 2 ще дойде и с по-ниска цена от тази на текущия модел – 99 долара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...