Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Проблем при iPhone 7


Daniel1995

Въпрос

Здравейте, преди два месеца от Епъл Нидерландия си закупих 7цата , от тогава нямах никакви проблем до днес , когато забелязах някакви бели петънца по дисплея наподобяващи на по силно светещи петна... Не знам от какво се е получило но за първи път ми се случва такъв проблем с епъл устройство като държа да отбележа , че през изминалите години съм бил с всяко предишно iPhone устройство и до сега не съм имал подобен проблем като цяло не съм имал проблем с нито едно устройство на епъл! Също така да отбележа , че не съм се навил да експериментирам с телефона не съм го мокрил и тем подобни глупости но единствения проблем е че го изпуснах когато бях в дискотека на тези високите маси от такава височина го изпуснах и получи лека вдлъбнатина в горния десен ъгъл това стана преди две седмици а това с пикселите го забелязах днед на бял фон.. Не вярвам да не съм го забелязал до сега по скоро мисля , че в последствие от удара с времето си издаде багажа! Дайте мнение има ли вероятност да е така в последствие с времето да се е получило така или  е от нещо друго? А може би фабричен дефект .. нямам си идея... имам международна гаранция и не мога да реша дали когато се върна в Холандия да го занеса в епъл или тук в България.. едно и също ли е където и да го нося? Честно казано не искам да го разфасоват защото доколкото знам дисплеят е запечатан и залепен към металния корпус за по сигурна защита от намокряне.. притеснява ме това - след отваряне на телефона как той ще бъде толкова защитен от заливане както е бил преди това? Знае ли някой къде е по вероятно да ми го подменят гаранционно? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Никъде в официални сервизи, щом има следи от удар..Ще си заплатиш най- вероятно 100+ € за смяна на дисплей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
преди 7 часа, gorgior написа:

Честно казано, аз не разбрах какво питаш и какво искаш да ти се отговори?!

Научете се да си формулирате въпросите с две-три изречения, а не с пет страници хвалби на Епъл и размисли и страсти.

Ако имаш следи от изпускането - едва ли ще ти го приемат по гаранция, ако не си го застраховал. Независимо дали тук или в Холандия.

Благодаря за отговора! Въпросат ми бе следният: имам две леки почти невидими точици в частта която е над хоум бутона! Удара е лек и и НЕ Е ПО ДИСПЛЕЯ! А е на горния десен ъгал на рамката на корпуса! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Няма значение. След като има следи по корпуса, вероятно ще го приемат за изпускан.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не мисля ,че това може да повлияе по някакъв начин на гаранцията зщото до колкото знам гаранцията отпада при счупване на тъч-скрийн , намокряне и отваряне на твлефона от неоторизиран сервиз на епъл

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Нищо не речи да пробваш, пак след това може да споделиш, какъв е резултатът, може и други хора да се възползват от твоя опит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

В гаранцията пише при какви условия важи гаранцията. Според мен ще мине, ако няма никакви много видими следи. Но гледам си го изпускал. Знам ли 

 

 Иначе чета, че всяка година купуваш на Епъл "великите изобретения". Според мен тези марка, както и Самсунг доста понижиха качеството на "великите" си продукти с цел приходи от продажби. Пробвай друга марка, различна от гореспоменатите. Xiaomi например, или Microsoft Lumia. Windows 10 mobile е доста добра система. Ще ти останат доста пари за някоя екскурзия, а ще имаш прилично устройство. 

Редактирано от RedBull
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...