Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Юбилейният модел iPhone може би ще се казва iPhone Edition


dessyteneva

Recommended Posts

58c0f01babca7_iPhonedition.thumb.png.05cd3ea49451461af7ae1af373583166.png

Слуховете отдавна приписват най-различни фантастични функции и характеристики на може би най-очаквания смартфон тази година - десетия юбилеен iPhone, но как всъщност ще се казва той все още никой не знае. Някои го наричат iPhone 8, други източници смятат, че името му ще е iPhone X, където Х означава десет, изписано с римски цифри, но вчера японският технологичен сайт MacOtakara излезе с ново предположение, което не е лишено от логика - iPhone Edition.

Всъщност Apple вече е използвала Edition за своя най-луксозен вариант на Apple Watch, който е направен от 18 каратово злато и чиято цена надвишава 10 000 долара, а слуховете до момента се обединяват около мнението, че юбилейният модел iPhone ще е най-скъпия до сега в историята на компанията, така че едно подобно предположение е напълно основателно, въпреки че лично аз намирам най-много логика в iPhone X.

Всъщност както и да се казва бъдещия iPhone, той несъмнено е най-чакания модел смартфон тази година и на него се възлагат огромни надежди за промяна, след като компанията пусна в три поредни години почти еднакви на външен вид телефони, а на тазгодишния модел се приписват характеристики като OLED дисплей, стъклен корпус, 3D камера и възможнос тза безжично зареждане. MacOtakara твърди в своя доклад, че Apple тества различни комбинации от материали като стъкло, керамика и алуминий с LCD и AMOLED дисплеи във варианти с или без хоум бутон, а според слуховете появата на юбилейния модел на пазара ще закъснее, така че все още не е ясно не само името му, а и това кои точно топ характеристики ще избере компанията, за да отбележи десетия рожден ден на своя емблематичен смартфон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това iPhone X тръгна от един youtube-ър и ми е много забавно как постоянно се споменава по слуховете как "едни източници твърдели, че така ще се казва". :D

Edition не ми се иска да го кръщават, че съдейки по цените на часовниците, за айфон ще трябва наистина я продажба на бъбрек, я ипотека... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ипотека или бъбрек едва ли, но бърз кредит със сигурност няма да стига :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...