Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Кой от продуктите на Apple е най-трудно да се закупим?


dessyteneva

Recommended Posts

apple_airpods.jpg.4ffcebd9a075090f7d14271626c32591.jpg

Когато Apple пусна първия iPhone, потребителите бяха някак си по-предпазливи по отношение на новата технология. В действителност самата компания не беше напълно сигурна как ще се продава той и си постави цел от 10 милиона бройки. С течение на времето обаче, все повече хора искаха да пробват този нов тип смартфон и търсенето нарастна бурно, както се случи и с iPod след това.

Всъщност, ако се вгледате в историята на компанията, тя има много хитови продукти, но някак си е обичайно голямото търсене да бъде удовлетворено в рамките на няколко месеца. През последните няколко години, на Apple са й нужни около три месеца, за да задоволи глада на феновете за новите модели iPhone, след като ги представи през септември. Въпреки това вече почти четири месеца, AirPods все още трудно могат да бъдат закупени. След първоначалното забавяне, безжичните слушалки на компанията бяха пуснати на пазара през декември миналата година, но и до момента потребителите все още трябва да чакат 6 седмици, за да ги получат, което ясно се отличава от обичайния модел. Двете очевидни причини за това забавяне са или голямото търсене, или някакви производствени трудности, които забавят доставките.

160 доларовите слушалки подбиват конкуренцията както по отношение на възможностите си, така и с изключителния си 5 часов живот на батерията, заедно с още 24 часа, подсигурени от кутийката им. Лекотата на сдвояването им с устройствата на компанията, както и интуитивното им използване, стабилна връзка и различни иновативни функции ги правят наистина специални, но това може би е продуктът, който най-трудно можете да си купите в момента. Можем само да се надяваме, че Apple ще успее да отговори на голямото търсене и да намали периода на изчакване на доставката, преди на пазара да излязат техните наследници.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...