Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone X - мнения и коментари


Asen_77

Recommended Posts

Аз мисля, че първоначалните им планове са били да представят тая година X-а, но са имали големи проблеми от някъкво или всякъкво естество и след като са видели дебелия и предстоящия провал (да не могат да представят и продават веднага през септември), са решили набързо да ни представят миналогодишния модел с вече готовия процесор, стъкло отзад, за да не се изложат хептем и безжичен заряд с безбожно скъпо отделно продаващо се зарядно, сойто бил бавен и смотан.
Та така, продажби края на октомври с ограничени бройки, бъгава основна иновация на годината (ае на бас, че първите бройки на този телефон няма да е със стоков 11.0) и ограничени бройки по принцип.
Ходеха и се държаха като насрани на сцената, особено Шилер, който беше като робот. Имало е защо...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Боже, колко глупости се изписаха... Я вземете изчакайте да се появят телефоните на пазара, да ги видите на живо, да прочетете някое-друго ревю, пък после плюйте, ако сте недоволни. Бас ловя, че новите телефони ще се превърнат до лятото на 2018 в най-продаваните в историята на епъл.


Sent from my iPad using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, стига де.
Не наричай мннията на хората "глупости", защото е нормално истината за един да е "глупост" за друг, но всеки е свободен да си изкаже мнението все пак.

А и негативните мнения на хората и разочалованието на много от тях (в мое лице също) нямат връзка с това, че Apple пак и през следващата година ще са най-богатата компания и с приноса на новите модели. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля точно обратното. Щом мен дето съм луд фен на Apple ме спира цената, значи и много други ще ги спре. Да не говорим колко хора ще ги спре липсата на Home button...
Не знам, аз така си мисля, но може и да греша. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На iPhone X къде ще му пише процентите на батерията? :D:D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да обидя никой тук, но всички “разочаровани” не написаха нито една алтернатива на “нехаресваните” от тях неща.
Грозния дисплей, с “онова” нещо скриващо част от дисплея, неразбрах къде е трябвало да го сложат?!?
Липсата на иновации, какво иновативно очакваха, че са разочаровани?!?
Същия корпус???
Какъв очаквахте- триъгълен?!?
Висока цена???
Колко струва премиум клас Самсунг, Нот?!?
И защо някой трябва да се съобразява с Иван и Петкан от Долно Съхране, че му бил скъп и няма да може да се показва с новия телефон?!?
Идеята ми е, като кажеш това не е хубаво, да кажеш кое например би изглеждало по добре според теб.
Като смяташ че предната камера проксимити сензора и деугите нужни части отпред в горната част на дисплея не са сложени добре и на място, да изкажеш мнение къде е било по добре СПОРЕД ТЕБ да ги сложат за да не “грозят и пречат” и да не те дразнят.
Мога още въпроси и примери да напиша, но и без това стана дълго!
Да форум е и всеки може да си напише мнението, но така написано е достатъчно:
Не ми харесва, няма да го купя! Или
Харесва ми ще го купя!
Всичко останало е “ гроздето е кисело”
Щом някой тик има самочувствието че е по знаещ и можещ от стотиците в екипа на Apple, да стане и да го докаже!
Извинявам се за дългия пост!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично това което направиха,беше една значителна крачка напред,която в широк мащаб ги изтласка! За всеки вкус има по нещо,тези които искат Touch ID, и за тези които искат Face ID,но най-важното е,че по този начин слагат край на home buttons и екрана става цял,все пак трябва да вървят успоредно със Samsung! За мен този път показаха съотношението "Цена и Качество".


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам предчувствие, че iPhone X ще е най-големия провал на Епъл, нещо от сорта на Самсунг с батерията. Сигурно греша, ама ми се струва, че не е домислен, направен е набързо и ще има доста проблеми от различно естество. Нека изчакаме да се появи наистина преди да го съдим или хвалим, ама аз засега не мога да намеря причини да го поискам, при това цената не една от тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе не знам за вас, обаче и на другаде плачат за цената. Ок е за щатите, може би! Но за Европа си е малко тежичко, да не говоря за България. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма да има. Ноември ще има 5 бройки в Технополис, 5 в Теленор и 5 в Мтел. В О-конект ще има 1 на цена 4500 лв.
Декември за Коледа ще пуснат по 2 повече. Ми все ще има 20 човека да си го купят. Като гледам само във форума има 2-ма, ще се намерят още 18 и пак ще има недостиг.
Виолина каза точно това, което ме дразни и мен: за щатите е 1000 долара, за европа - 1300 евро. Къде му е сметката? Каква е тая политика? Не е важно колко струва, много хора имат парите и навика всяка година да купуват, но аз поне се чувствам много пре..н откакто разминаха цените.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, RedBull написа:

 


При положение, че има Keynote можеше да се постараят повече. Презентацията на Айфоните беше най-слабата. Не мога да разбера от къде идва тази фенщина, Деси. Помня какво беше със Самсунг в онзи другия форум. Ти сега без да си кривиш душата би ли купила някои от "новите" телефони?

Аз в 8 не видях нищо революционно. Единствено в X. И това с Face ID и колко било по-сигурно от Touch ID...пълни глупости!

 

Не виждам къде е фенщината, чета много покрай работата си, почти всичко, което се изписа се оказа вярно, забелязах какво стана на презентацията и потърсих отговор - логичен, а не празно плюене по компанията и устройствата и го намерих. За мен въпросът е приключен, поне докато не излезе телефона и да се види кое как работи и има ли аджеба някакъв проблем, или всички си смучем от пръстите причини да не го харесваме, заради високата му цена. Няма да го купя, казах вече, тази година просто не ми е за смяна на телефона, а не защото не ми харесва - ако трябваше да избирам, може би бих взела него, а не осмицата, най-вече заради OLED екрана, единственото нещо, което ми липсва от Самсунг. Колкото до революционното, в този етап на развитие на смартфоните, революция ще има когато ни ги вградят в главата например, до тогава всички ще са правоъгълни, със заоблени ъгли и еди какви си екрани, а разликата ще се изразява в липсата на жак или копче и някоя и друга хитра технология, като лицевото розпознаване например. въпросът не е колко революционен е даден телефон, а как е изпипано всичко в него, което надявам се все още важи за Apple и новите й модели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Victormihov написа:

България не е света.

В “белите” страни цената не е фактор.

Хората искат просто най-доброто, защо да си взимат 8 плюс или гнумас ес8+ , като може юбиленият на Епъл.

И не ме разбирай погрешно, аз не съм в еуфория, мен също ме спира цената, но за повечето работещи хора по света , Айфон X е просто четвърт/половин заплата.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

 

И аз ще добавя, че на тази цена от 999$ много малко хора отвъд океана го купуват. Почти всички продажби там ( за ползване в местния пазар ) са субсидирани. На тази цена се купува от хора, който излизат с него извън страната. Отделно от това, дори и 999$ за тях не са проблем. Минава се през кредитната карта и се продължава. В Америка конкретно, всеки втори е с айфон ( всеки който е ходил го е виждал с очите си ). А и не на последно място - маркетинга на този продукт е толкова голям, че няма особено значение какъв е. Сами виждате как четвърта година подред се вади един и същи дизайн и истерията само нараства. Аке се гледа цената - където са 700-800 евро, там са и 1200-1300. Кеф цена няма. А и още нещо важно - най-малкия е 64GB, а вие говорите само за големия. Няма да Ви стигнат 64 GB? Кое не ви е онлайн та ви трябва толкова място - музиката, видеото, игрите и приложенията са Ви по 10-20 GB? Айде малко по-реално. Гигабайтите не се виждат на панела на айфона, а да носим такъв с 128 GB и да имаме 100 свободни ... надявам се да ме разберете какво имам впредвид. Пълним ги с неща който не ползваме, за да се залъгваме че са оправдани парите който сме дали за тях ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще се купува и то много!!! От бедни, богати, роми(цигани, мангали), пендели, за детето в 1-ви клас, за бабата, за дядото... Всички се интересуват от цената на хляба, но не и на въйфона, защото всеки намира начин да го купи. Едни го взимат в брой, други на кредит за 5 години, а трети с договорче на оператор.

Скиптичен съм към Face ID поради факта, че с шапка, очила и качулка и майка ми не може да ме познае, а какво остава за face ID. 

А памет си трябва!!!!

IMG_3398.PNG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

iPhone X се представя за най-доброто, но не означава, че е най-доброто. Аз сам мога да преценя дали е по-добре за мен touch id или face id, както и дали предпочитам екран с нормални пропорции, бутон и по-голям размер на самото устройство. На практика екрана на 8+ си остава по-голям от този на Х и целият си е използваем, което е най-важното.

Х ме блазни единствено за това, че е нещо по-различно, но истинста е, че по-практичен за мен лично си остава 8+ с всички онези функции, които буквално орязаха в Х.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За мен най-големия плюс на Х е OLED дисплея, а минуса липсата на хоум бутона, който си беше емблематичен елемент на Iphone. С тази си визия Iphone X си прилича баш на един от многото други . Лично мнение .  И да , аз също няма да го купя не заради горното , а защото ми е прекалено скъп. Надявам се догодина да сложат OLED и на малкия модел , до тогава ще си карам със 7 :)

Редактирано от Ангел Арнаудов
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всички ще налазим, то се знае. Аз най-много плюх по 7-цата, а 2 пъти ходих до София и се изтрепах от дебнене за наличност. Не мога да се разбера :)

Редактирано от Dean
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В името на "логиката" нещо по- официално http://www.iclarified.com/62463/apple-explains-what-happened-with-failed-face-id-demo-video
Та гафа си е гаф. Явно се притесни, защото можеше да го издемонстрира все пак след едно заключване, но.... Това при Джобс трудно би се получило.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По нагоре коментирахте как стоят нещата навънка от към цена на месец/изплащане.
Ето в ЮК как са цените на Апъл програмата където всяка година вземаш новия модел след 11 месеца плащане имаш право да върнеш стария и вземеш новия.
Първоначалната вноска е 69£.
0f500f085714b8b00d3173dde23f20e7.png


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гаф си беше, но не толкова колосален колкото го представиха в онлайн медиите. :) 

Факт е, че трябва да се изчакат ревюта, за да имаме някаква идея дали наистина Face ID си заслужава или не. За тази функция съм най-скептичен, но всичко останало ми харесва в 10-ката. Докато мога да си го позволя ще си го взема. Кефа няма цена. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината не виждам с какво толкова новите модели превъзхождат моя 7 Plus, за да дам една торба пари и да си заслужава. Барнали малко камерата, процесора и сложили едно стъкло и ето ти новия модел. Външния вид наистина е една идея по-добър от старите модели, но като му сложа кейс ще ми е 1:1 със стария телефон.

Х модела ми е малко странен, някак си го няма Apple стила в него. А и също не виждам с какво ще ми е по-полезен. Лицевото отключване не представлява някакъв уау интерес за мен.

Редактирано от Ангел Петков
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 6+ и мисля да мина на 8+. Доста неща се събраха от 6S+, 7+ и 8+. А и тия 16 гб са ми крайно недостатъчни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове


Като куче с кокал сте с тоя “гаф”.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Мда просто ме изумява понякога как хората си затварят очите, дали за техника, дали за футбол, дали за политика или за каквото се сетите. Та затова се намесих. Както казах съм доста голям фен на епъл, но не съм сляп все пак. И за да не е съвсем офтопик - за мен десетката е доста рисков модел и въпреки че ще има огромно търсене си мисля, че следващите модели ще са доста по- иновативни. Доста компоненти са им първи в този модел и е вероятно да има издънки- екран, лицево разпознаване, зареждане. Цената е доста висока според мен. Направи ми впечетление, цената от 999$ не е изрично за симфрии телефон, та да няма изненади по-късно и така да доближат ЕС цените. Ама ще видим ...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз наистина не мога да разбера как някой въобще може и да си помисли, че не било гаф това с отключването? Деси, хубаво е, че четеш много, ама дай малко по-сериозно. Гафът си е наличен, без абсолютно никакво значение за причините му, Представяш нещо, което наричаш бъдещето на смартфоните, обаче се издънваш при първата му демонстрация. Трябва да си пълен идиот, та да го направиш. 8 часа не бил отключван, незнамсиквоси. Пълен ташак. Ми дори и това да е причината, най-елементарното е да превърнеш гафът в бонус и да обясниш защо не е станало отключването. Друг е въпросът, че когато подготвяш събитие от подобен мащаб, което ще се гледа от повече от милиард души, да не съобразиш нещо елементарно за най-великата си функция, която ще демонстрираш... Няма никакво оправдание и това си е излагация. Ясно, че няма да повлияе на продажбите, има достатъчно виктормиховци по света, които само броят часовете да се появяло по магазините, за да може да се фукат колко много се продава продукта, все едно са акционери в Епъл и им влизат в джоба печалбите :D

Колкото за разликата в цената в Европа и САЩ - основата идва от сериозната ДДС ставка, която в Щатите я няма, ако не броим данъка от 3-5% само в някои щати, но и той се начислява допълнително и не е включен в цената от 999 долара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За мен най-големия плюс на Х е OLED дисплея, а минуса липсата на хоум бутона, който си беше емблематичен елемент на Iphone. С тази си визия Iphone X си прилича баш на един от многото други . Лично мнение .  И да , аз също няма да го купя не заради горното , а защото ми е прекалено скъп. Надявам се догодина да сложат OLED и на малкия модел , до тогава ще си карам със 7

OLED ли викаш?

871ae536e30c9c515c3a7249e785b2ce.jpg
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...