Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone X - мнения и коментари


Asen_77

Recommended Posts

То е ясно, че сега продават бройки, които са произведени август-септември. Сега произвеждат моя, който ще купя по Коледа :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За който се чудеше дали като цъкнеш да купиш апп, ще ти познае фейса и директно ще плати:

9214309K.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали гледахте тестовете за ударо и водоустойчивост на everythingapplepro, но това нещо е впечатляващо! Наистина изглежда, че Х е най-здравия iPhone някога, може би Nokia имат пръст в работата по корпуса. След толкова изпускания, перални, реки, мивки и кутии с вода телефона изглежда непокътнат. :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах силно впечатлен, но се надявам да не ми се случва да го изпусна. :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм меко казано впечатлен. Телефонът е точно това, което очаквах! Уникален дизайн! Черната лента, за която всички недоволстват въобще не ми пречи. Батерията се държи на ниво и доста по-добре от 7 plus през последните месеци. Има и неща, които ме дразнят, но смятам, че когато разработчиците си ъпнат приложенията всичко ще си дойде на мястото. За момента това мога да споделя :) и ако някой има някакви въпроси, насреща съм!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На който не му харесва да не коментира , през 2-3 мнения едно и също. Телефона е уникален ...


Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казах плюсовете, казах и минусите на телефона СПОРЕД МЕН. Ако пък някой се прехласва и му харесва прекалено много, то това е неговото виждане за нещата, а темата е точно за коментари по iPhone X, каквито и да са те, не виждам какъв е проблема?
Аман от негативни хорица дето за тях "обективност" означава денонощно плюене по нещо. Ми купили сме въпросните телефони, вероятно щото ни кефят и ще си се прехласваме колкото ни е кеф. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обективно е, когато имаш телефона и си го ползвал. Останалото е необосновано плюене. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според колегата, телефона е грозен. За какво му е да го има:)))

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Даването на 2к+ не значи автоматично , че са похарчени правилно и че ще донесе удоволствие.

Освен това не мисля, че `N страници с повтарящи се коментари- не ми пречи лентата, не ми работи фейса както очаквах, ама не ми пречи,  и уникален е щот го имам в деня на излизането е обективно .

И за да е обективно всичко, телефона беше в ръцете ми още на 02.11 ;)

Редактирано от kawabiker
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, дадох 2300 и сега много съжалявам защото телефона е грозен, не работи добре и спокойно можех да си карам с HUAWEI P8 lite защото може всичко, което и iPhone X. 
Надявам се това да е донесло радост в живота ти и да сметнеш мнението ми за обективно. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще има още много негативизъм от хора, които гледат ревюта и си съставят мнение за даден модел по снимки и видеоматериали в интернет.
Както и много хвалебствия отново по същите критерии.

Да, обективно би било да има похвали и оплаквания от хора, които ползват апарата, но и това е относително, защото пък ползването е различно и всеки се нуждае в работа или забавление от различни приложения, игри, по различен начин се ползват камера, имейл клиенти и т.н. да не изреждам.

Не виждам смисъл да се мразите или обичате заради съвпадане или несъвпадане на мнения, но пък опита показва, че хора, които в някой форум се псуват, обиждат, мразят и т.н. като седнат на една маса изведнъж се оказва, че различиията им не са чак толкова съществени и са съгласни един с друг по повечето негативни или положителни маркери.

Прави ми впечатление и друго , обаче: от вчера насам най-много андроид потребители (до този момент) изразиха възхищение (или хайде да не е възхищение, а уау впечатление) от iPhone X, както и най-много хора заявиха покупка на апарата.
Поне аз не помня с друг модел на iPhone да се е случвало това, но в същото време не казвам, че те са представителна извадка и може да се генерализира извод в една или друга степен.

Хайде малко по-кротко и с повече уважение един към друг, а останалото е ясно.
Коментирайте апарата и функциите му, а не плювайте по мнение на този и онзи.

пп. На мен лично още ми е рано да дам каквото и да е мнение, но това не означава, че нямам такова.
Вчера казах на хората, с които се чухме, че "апарата е правен за моята ръка", а и визуално ме кефи страшно много.
Може би така се получава, защото (признавам си с ръка на сърце) очаквах някаква шитня да бъде модела, знам ли, а и в последните 2-3 години избягвам да давам мнение за нещо, което не съм видял с очите си и не съм докоснал с ръката си.

До тук ще кажа, че според мен апарата си заслужава всяка стотинка от покупката.

Редактирано от algor
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честит телефона, а като разбереш какво казвам и спреш да се асоцираш с мнението ми, вероятно ще се случат нещата ;)

Асен да изтрие най–добре и си ги ползвайте със здраве. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно за маса мисля е време, защото имаме не един, а два нови модела, които можем да обсъдим на спокойствие и в далеч по-приятна  и безнервна обстановка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето и моите впечатления след 1 ден ползване.

Колкото повече го ползвам - толкова повече му се кефя.

Дислея е уникален.

Face ID работи почти без засечка, поне при мен Touch ID повече ми засичаше и се налагаше да ползвам passcode. Тук дори и да не се отключи от първия път (примерно защото си държа другата ръка пред лицето или го гледам под много странен ъгъл) от втория път работи и не си спомням да ми се е налагало да въвеждам кода.

Черната лента не ми пречи въобще и не ми прави впечатление че я има. Единствено Safari в хоризонтално положение изглежда кофти. Дори се замислих ако я бяха направили по цялата ширина на телефона, то ъглите трябваше да са извити надолу, за да е еднакво с извивките в долните ъгли и тогава щеше да е много грозно.
Също приложенията които не са оптимизирани за този дислплей не ме дразнят. Черното на екрана е толкова черно, че не се вижда че има част от дисплея която не се ползва в момента.

Все още ми се струва че ми е малко голям, но това си е до индивидуални предпочитания. За тези които ползват плюс версиите ще им се стори малък.

Контрол центъра горе в ляво ми се струва малко неестествено, но не се сещам за друг ватиант как би могло да е по-добре.
За да спреш разместването на иконите трябва да натиснеш "Done" горе в ляво - с хоум бутона беше много по-удобно. Може би трябва да го направят да можеш да го спреш с натискане на някое празно място вътху екрана. Но все пак разместването на икони не се прави всеки ден.
За да спреш някое приложение трябва да отвориш task manager-а (или както там му се вика), да задържиш върху някое от приложенията и чак след това с слайд нагоре или с натискане на "-" бутона горе в ляво да го затвотиш. Все си мисля, че може да се мине и без втората стъпка - задърженето.

Продължавам да съм на мнението че цената е надута, но това важи за всички Apple продукти, което не ни пречи да си ги купуваме и да им се кефим.

ПП. Относно външния дизайн, лично аз бих заменил оптичния зуум и стабилизейшина за да няма изпъкнала камера. Тогава телефона щеше да изглежда уникално. Това важи за всички модели от 6 насам. Задна камера с качеството на SE ми е напълно достатъчна. За съжаление това няма как да стане заради конкуренцията с другите телефони.

Редактирано от lambreto
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз го разцъках сега в Технополис. Лично мен ме впечатли много, ще го взема със сигурност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Току що си поиграх с телефона в магазин на Теленор и останах с положително мнение. Черната лента на живо не изглежда толкова зле,но определено ще има хора на които няма да се хареса. Аз лично съм със смесени чувства. При ежедневна употреба едва ли ще е проблем,но при гледано на видео със сигурност няма да изглежда добре това изрязване. Единственото което не спира засега е цената и доколко добре работи FaceId. Цената е неоправдано висока според мен. Вероятно ще изчакам следващата версия догодина с оправени евентуални проблеми.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По магазините в София вече го няма никъде наличен. И никой не знае кога ще получат нови бройки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето и списък с причини (оправдания) да не си го купите

Харесвате андроид
Висока цена
Функционалност в хоризонтален режим ( за тези които са свикнали с плюс моделите)

Според мен останалите причини - липсващо Touch ID (хоум буто) и черната лента отгоре изчезват след половин час ползване.
 
Друго което може да ви спре или накара да изчакате още известно време е ако евентуално се притеснявате от някакъв хардуерен проблем като избухващи батерии, бърнинг на дисплея и т.н.
Имаше мнения още преди някой да го е виждал и ползвал на живо, че едва ли не това е бета версия на телефон и прочие. За момента няма нищо такова. Дори на дроп и водните тестове се справя над очакванията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телефонът грее яко и другото дразнещо е клавиатурата, която е вдигната на близо сантиметър над долната част на дисплея.

9F17B258-DE2E-4832-B3E4-F9E8078AB151.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Греенето е щото не се е синхронизирал и индексирал докрай, най вероятно. И мен ме дразни клавиатурата ама май са я сложили толкова високо за да не р по-удобен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, има ли някой тук, който си е поръчал телефона през Теленор и го е получил вчера? Предполагам, че ако имаше щеше да сподели, но все пак...

Редактирано от Red riding hood
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...