Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone X - мнения и коментари


Asen_77

Recommended Posts

Чета постовете на Деян и се замислям и аз дали да не скоча на 8+ вместо на Х. За мен от 7-ца ще си е голям ъпдейт. Мога да преглътна размера, но най-важното за мен е батерията. Как са двата модела откъм батерия при положение, че поне на книга двете батерии са почти еднакви?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видях го, пипнах го, поиграх си. Красив е и дребен Хареса ми като цяло, но... 1. Дисплея като пропорции е.... лично мнение. 2. Face ID, няма как да изкажа мнение понеже беше на приятел, но това което е изтекло в мрежата е достатъчно красноречиво. Не вярвам да може да ти опази личните данни. С малко повече игра и късмет ще се намери лице с което да се отключи. 3. Черната лента не дразни, поне мен, освен в хоризонтален режим, там и за снимките и за видеото, тези изрязани ъгли се набиват в очи. Снимките не използват целия екран, но няма и как да е така, телефона снима в различна пропорция, трябва да ги зумнеш малко. 4. Част от жестовете изискват свикване, но то с кое ли не е така. Всичко е субективно, но мен ме остави със смесени чувства, не е нещо което да искам да взема веднага, чаках да го видя и все повече се чудя дали да не взема 8 плюс или да си карам с настоящия до следващата година. Моите пет стотинки. А на всички които са го придобили, честито и с кеф да се ползва.


Sent from my iPad using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вие поне сте видели и можете да решавате сега, а аз един път ще реша да направя pre-order на iPhone и на камък ударих. Все си виках абе колкото и да е по-малък все пак е 5.8’’, нали... :D 

Който се опасява за батерия да знае, че са еднакви с на 8+, поне на практика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вижте ги тези красавци :D Толкова не съм се колебал досега в живота си. Да е жена - да избереш по-малката и по-умната, а то телефон. 
23132084_923378031144151_820178534201618

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остани с Х-ката, взел си го вече.

 

PS: За съжаление тенденцията с тези дисплеи (дълги и тесни) я въведе Самсунг и Епъл ги последваха. А преди години беше обратно, с ipad примерно, когато го пуснаха във формат 4:3, Самсунг всичките им таблети бяха 16:9, а след това постепенно почнаха да правят 4:3 което освен за филми е доста по удобно.

 

 

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да се съглася за FaceID, ако нямаш близнак вероятноста да ти влезнат в телефона е нищожна. Знам че има видео в което двама братя (не близнаци) го отключват, но някой предумишлено да ти вземе телефона и да почне да пробва с някой който прилича на тебе и да сработи от първите 3 пъти е нищожна. После ще им трябва пасс кода ти

Редактирано от lambreto
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На всеки нов айфон досега му намираха кусурите бързо. А нека на Х-а кусура му да е, че не разпознава еднояйчни близнаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вижте ги тези красавци  Толкова не съм се колебал досега в живота си. Да е жена - да избереш по-малката и по-умната, а то телефон. 
23132084_923378031144151_8201785342016182609_n.jpg

Като заговори за избор на жени, сравнени с телефоните ти- на едната и е напреко , а на другата надлъжно (камерата де!) Нали знаете вица - търся си жена , дето и е напреко .... Като си отвори краката да се затваря!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направих крайният си избор хора - оставам с 8 Plus. Просто докато ползвам Х си мисля ейса тая снимка колко яко би изглеждала на екрана на 8. Моят избор зависи най-вече от фотографа в мен, обичам да снимам и обработвам снимки и макар при Х заради HDR екрана нещата да изглеждат малко по-добре, то при 8 Plus редактирането и видимостта са на много, много по-високо ниво. Не можах да се справя с мисълта как съм дал 2300 за телефон, който ми дава experience-а от 2014 с iPhone 6, който тогава си беше огромен за мен, но сега нещата са коренно различни. Преднта камера ме блазни малко заради bokeh ефекта, но иначе обикновените снимки са еднакви и на двата телефона, а аз имам нужните умения да си правя bokeh ефект и по други начини, така че мога да изкарам още една година без тази готина екстра.

Вярвам, че догодина този страхотен телефон ще го има и в размери, подходящи за мен, просто нямам търпение,  а дотогава - на добрия стар дизайн, с добрия голям LCD екран, като за последно! Парите направо отиват в сметката “за техника” и си остават там до септември месец 2018 (надявам се). 

На всички, които избрахте да останете или планувате да закупите Х пожелавам да си го ползвате със здраве и да ви радва много! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм в същата лодка. Щом първите ми впечатления от 10-15 мин. тест на телефона напълно се припокриват с тези на колега Dean, значи не си внушавам. Просто много съм свикнал вече на големия дисплей и отличната батерия, че да правя стъпка назад точно в това отношение. Сегашният дисплей на 8+ е прекрасен (за ЛСД стандартите).

Victormihov, щом ползваш Plus, и на теб ще ти малее Х-а, повярвай ми. Ще дойде и при теб, ще го пробваш, но просто го имай предвид.

Предимството е, че е удобен за работа с една ръка, но дотам. Тесен си е и това е. Идеален ъпгрейд за хората обичащи по-малки телефони, които не искат да минат на Plus. Или поне така си мисля.. Я някой друг тук, който е сменил Plus с Х, да каже какво мисли по въпроса. И без вътрешни самозалъгвания от типа "дал съм 2 бона и половина, остава и да не съм доволен" :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дисплея малее в лендскейп режим в портретен си е ок.

за батерията ето втори тест, че на Х се представя по добре от на 8+

 (8+ нямам да кажат хората които имат и двата дали е вярно)

 

За нем избора си остава Х (ъпгрейтнах от 7+) заради дизайна, дисплея и това че искам нещо ново :)

Но ако имаше Х+ не бих се поколебал....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След излизането на 6 и 6+ си взех 6, но когато видях 6+ на живо веднага смених апаратите. Бях изключително доволен от големия екран и батерията, но работата му с една ръка за мен беше невъзможна, беше неудобен за носене в дънки, панталони, къси гащи, якета, а и ми пречеше при карането на колело или някакъв друг спорт заради физическите му размери. Въпреки това на следващата година взех 6s+, но при излизането на 7 и 7+ реших да мина на малък екран. Размерът на 7 ми беше по мярка и боравех доста бързо и лесно с една ръка, побираше се лесно в всякакви джобове, но загубих големия дисплей, но пълно щастие няма!

Когато видях Х на живо реших, че това е пълното щастие, но пак имам леки колебания, защото Х може да е с по-голям екран от 7, но този екран не е  толкова ефективен както при + моделите. Може Х да е физически по-голям както на широчина така и на височина, но няма осезаема разлика при това какво се вижда на неговия дисплей и при този на 7. Работата му с една ръка е малко трудна, но става. 

Към момента оставам с Х, защото качеството на дисплея е чудесен, а батерията е супер, 

Редактирано от mirror
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е въпрос на време да свикнете с размера му. И на мен в началото ми беше малък защото съм ползвал голям вече две години но свикнах и не ми прави впечатление. Относно удобство, дизайн, дисплей и батерия няма равен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко нескопосани сравнения на екраните на 8, 8+ и Х.

X88+.png?raw=1

X8+.png?raw=1

X8.png?raw=1

Редактирано от drpetar
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поне е упорит, не може да му се отрече :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам тестовете тези дни Х няма чупене няма намокряне !


Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Даа, Епъл са успели да направят идеално твърдо тяло. Да го духат алхимиците и учените!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой все пак взе ли телефон от  Мтел?

Май въобще не им дойдоха телефони:wacko:,а най-много ме дразни факта,че не ми отговарят на мейлите..

остава ми да се радвам на вашите бижута:rolleyes: и да чакам някой все пак да мъцне нещо..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно телефона вече се е нагодил към начина ми на ползване и батерията кърти. Не обръщайте внимание какво пише отдолу - снощи го вързах към компютъра за 3 минути. 

2d9qzb4.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки телефон от 7 нагоре е с такива възможности.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Истината е, че след вашите постове и съм резервиран към апарата и май ще изчакам догодина.
Да, любител съм на огромните екрани, дори екрана на плюса ми е малък, викам си 5.8инча по-добре, ама щом е екранче като 8-мицата, няма да сменям аз.....ЕГАТИ


Докато не го хвана в ръка и не си пойграя не се влияя от никакви постове на когото и да било.

Всеки го “усеща” различно, за едни е малък за друг е голям.


Само два поста по рано!?!
На кое да вярваме???
Бъди малко по последователен и дръж на мнението си.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, SpAwN написа:

...че дори и 6S с нова батерия;)

За 2 години с 6S не ми се е случило нито веднъж да издържи 8 часа usage. Нито като беше чисто нов, нито като ми я подмениха Creative Center. 

Виж, ако става въпрос за Plus.. ;) 

Редактирано от kal1ch
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...