Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11


Asen_77

Recommended Posts

Е форума за какво е?Ако няма оплаквания и проблеми,остава темата с вицовете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • gogi6

    205

  • Asen_77

    91

  • penmark

    89

  • simba4

    80

Ако искате промяна, пишете на съпорта на епъл. Спряха да ни четат последните години форума и не разбират за проблемите ако не им пишем лично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гога, ако това за което става дума е “бъг”. То значи “бъговете” на iPhone са по добри от целия Андроид.
Та смятам за това реване става дума.
Аз бих допълнил, кое (реване) лично мен ме дразни.
Цената която ще ги докара до фалит, липсата на новости, топла вода, 4г един и същ модел без промяна, например триъгълен iPhone , батерията която не държи поне седмица и др от този род.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Коментари извън темата IOS 11 ще бъдат изтрити!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, gorgior написа:

Асене, а какво точно трябва да пишем във форума, та да не е реване?

Някак си ми е странно как се опитваш да "проповядаш" права вяра, като обясняваш , че проблема на десет души не е проблем понеже  единадесетия не го смята за такъв.

За съжаление, тия 10 дето се оплакват тук не правят това което трябав, а именно да се оплачат на съпорта на епъл. Ако искате проблемите да се решават, трябва да пишете на тях. И извинението, ама то другия ще пише за какво да пиша и аз ... Не поправя проблема. Съпортите работят на принципа колко човека ще се оплачат. Като се оплачат 10, няма кой изобщо да обърне внимание. Като се оплачат 1000 - същата работа. Оплачете се 100 000 и може и да го загледат. Така че, 20 оплаквания тука ако отговаряха на 1 към съпорта на епъл щеше да има ефект. Ето това е правата вяра, която казваш че проповядвам. Аз като имам проблем и пиша на съпорта на епъл. Това, че не бия тъпана пред всички не значи че не го правя!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук ще подкрепя барона. Оплакванията за еднакъв модел 4 години, цената на Х, цената на 8-ците или на по-старите. Проблемите с софтуера са ясни. Всяка година при пускане на нов модел се случва едно и също, а именно той ( новия софтуер ) е оптимизиран за новия модел и трябва да се дооптимизира за предходните. Винаги се получава проблем с батерията или приложения, което изисква време за да се оптимизира и настрой. Е, след като пуснаха последните бети на 11.1 всички казват, че батерията се държи супер и че вече телефона работи идеално. Така че, всичко е въпрос на търпение за оптимизация. Хубавата новина е, че работят по това постоянно. Постоянно се пускат ъпдейти и се коригират нещата. Мисля, че при конкурентните операционни системи ситуацията не е такава със ъпдейтите и нещата са доста по различни. Това не значи, че хората нямат право да се оплакват и нямат право да ползват каквото желаят, но стига вече с изказванията " Аз съм дал 2 бона и той не работи ... ". Това са неща който дразнят и хората който пишат и четат форума, са запознати много добре с тези проблеми и просто малко търпение няма да ги убие, след като са дали 2 бона. Винаги има алтернативи за по 300-500-800 или 1000 лева. Взимайте, но не очаквайте по-добра и по-стабилна работа ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gorgior написа:

Това добре! Не разбрах, какво точно трябва да се пише във този форум та да няма "дразнени"? Да оставим темата с вицовете, тази за пиячката, и една " Тема за похвали на и към  Епъл" ! Всички останали мнения ще се трият, а потребителите ще отнасят банана! Що'т сме форум на Епъл разбиъш ли.

И не става дума , по- добри ли са бъговете от тези на андроид! На андроид от бъговете да си се оплакват техните потребители.

Бахти безмислиците, неказващи нищо (отново).
Аз лично не разбрах: ти имаш ли проблем с iOS11 или не, какъв е и на какво точно устройство?
4-ката от профила ти ли се държи кофти с 11-ката или някое друго устройство имаш предвид с проблеми?

Защото: на 7 plus и на 8 plus аз описаните по-горе бъгове нямам.
Нито един!!!
Не съм джейвал от 4 години, не съм качвал кракнати приложения, не съм ъпдейтвал по никакъв друг начин, освен OTA и след по-голям (или по-малък - няма значение) ъпдейт не съм имал дрейн на батерията, не ми се е шлякал блутут-а по какъвто и да е начин, не съм имал огромна консумация на ток от което и да е приложение и т.н.
В случая, освен за моят 7Plus, си позволявам да говоря от името на още 2 такива модела в семейството и един 6S.

Това прави ли ме представителна извадка?
Я се върнете по-назад в темата и вижте как от 3-4 души, на които се препоръча рестор в ДФУ и качване на приложенията едно по едно на чисто, двама души го направиха и на следващия ден дадоха обратна връзка, че всичко и с батерия и с работа на телефон им е ок.
Да продължавам ли нататък?

В контекста на последния ти пост аз пък при това положение длъжен ли съм да псувам Apple и да ги кълна до десето коляно?
Или съм добре платен агент на компанията, който е внедрен във форума да ги хвали и да опонира на всеки недоволен?

Ай сиктир!
Да, до преди месец аз бях най-недоволния от шибания ми, недоклатен Джет Блек, но това бе моят избор преди 12 месеца и си го търпях добър или лош.
Намерих начин да си подменя модела и вече (поне за момента) нямам грижите, които ме съпътстваха сума ти време.
Тук влизат хора с дадено оплакване, изревават в темата, но след като им се каже Направи 1, 2 и 3 се оказва, че не предпочитаме да последваме съветите по една или друга причина.
Е, това продължава да прави iOS11 лоша и бъгава или проблема е в задтелефонното устройство?

пп. Ай дано тоя пост е по темата за 11-ката, макар да не знам що моя предния беше изтрит, а на тоя корифей, дето пак не казва нищо за 11-ката, поста стои гордо изпъчен посред форума...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл "подвежда"?
Ето при мен какво показва и сравнявайки с друг телефон, не виждам разлики.

 

IMG_4797.jpg

За 11.0.3 говоря аз.

Редактирано от algor
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уиджета и апликацията показват различни прогнози.Това се появява рядко,но го има.Location за времето не е включено при мен.Рестарт оправя нещата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съпорта на епъл се нуждае от информация за лъжещия уиджет на стоковот им приложение за време. Вие писахте ли им?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ние им писахме!Пратиха колет!Вътре Iphone X с молба за прошка!

Edit: Няма смисъл да повтаряш едни и същи заучени фрази! Като стар ползвател на iOS,трябва да си наясно,че при активиране,рестор и т.н. има опция за Send Diagnosing and Analytics to Apple. Мислиш,че слагам beta и стоя с изключена опция?!Информацията която им трябва идва оттам,а не от писанията на Ганьо! Време е в годините и ти да научиш нещичко,а не да караш хората да ресторват и после да връщат бакъп.Разбра?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

2d7a2e4d6113b0fa344ee4d9c9f22d11.jpg
Ето с различен уиджет от Apple си работи перфектно! Защо за момента не сложите някой друг, докато ейпълският го оправят!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблем за мен.А и аз съм с бета.Темата е за 11,в коментарите са включени и бетите та затова.Споменал съм и как се оправя,ако случайно при някой друг се получи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След чистия рестор до 11.0.3 (без връщане на бекъп) батерията ми се оправи за 1 ден и пак се сбози, но не толкова зле колкото беше преди това. 

С новата бета съм от 3 дни и най-после има съществено подобрение. Над 4 часа on-screen и 20+ часа стендбай беше недостижимо на предните версии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ъпдейтите са ок. Не знаете какъв ад беше с телефоните с Windows Phone. Ъпдейти имаше, но беше всичко излизаше на високосна за старите телефони.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Apple today seeded the fifth beta of an upcoming iOS 11.1 update to developers, a few days after releasing the fourth iOS 11.1 beta and over a month after releasing the iOS 11 update to the public.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Порових се в менютата и забелязвам,че блутута вече работи в самолетен режим.Иначе в самолета оставаш без AirPods.Може и да не е от тази бета,но имах проблем 2 пъти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз като пътуващ много и от много време, спокойно мога да ти кажа, че блутутът си е работил винаги в самолетен режим, просто трябва да го пуснеш ръчно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз залагам на вторник 31.10.2017.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...