Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Sticky AI превръща селфитата ви в оригинални стикери


dessyteneva

Recommended Posts

sticky.thumb.jpg.b1dbd4abc02c2f6644a836a2baf469e9.jpg

Създателите на Prisma публикуваха ново приложение за iOS, наречено Sticky AI и то наистина ще ви допадне, ако обичате да разнообразявате съобщенията си със стикери!

След като успя да превърне снимките ви в произведения на известни художници, руската компания, която стои зад задвижваната от AI Prisma, отово предлага нещо вълнуващо и полезно. Сега тя надгражда своето приложение с още едно, което ще ви помогне да превърнете своите селфита в стикери, за да ги изпозвате в други приложения.

Всички ние отдавна вече свикнахме да добавяме симпатичните картинки в съобщенията си, за да ги направим по-убедителни и свежи, но сега вече имаме възможността да използваме собствената си снимка за целта.

Sticky AI използва силата на изкуствения интелект, за да ви помогне да създадете свои собствени стикери, при това невероятно бързо. Те могат да бъдат както неподвижни, така и анимирани и да се използват в социалните мрежи. Всъщност това не е просто случайно използване на снимка и прилагане на филтър към нея. Ако използвате Sticky AI, вие ще можете да изолирате собственото си изображение от фона и да го използвате по най-различни начини, за да пресъздадете нови и уникални стикери, към които можете да добавите текст и украшения и да ги запазите в неподвижно, или анимирано изображение под формата на GIF.

Приложението има и разширение за iMessage, така че спокойно можете да използвате тези стикери в съобщенията си. Интерфейсът му е прост и интуитивен, но крие сложни процеси, които включват обучение на невронната мрежа и търсене на човека в рамките на снимка, или клип.

Подобно на Prisma, Sticky AI се предлага безплатно за изтегляне от App Store и вече е на разположение, тъкмо на време за летните дни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...