Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple свали популярното приложение ProTube от App Store


dessyteneva

Recommended Posts

 

protube.thumb.jpg.0a5e42d1a6fbacf83021698ae76eea53.jpg

Популярното приложение Pro Tube тихомълком беше премахнато от App Store миналата седмица. Решението на Apple да го свали е в следствие на множество заявки от страна на Google, получени от разработчика на приложението.

Pro Tube се радваше на интереса на потребителите в продължение на три години, заради няколко функции, които не са налични в оригиналното приложение You Tube, или не се предлагат от други апликации от трети страни, като например възможността да се възпроизвеждат 4К клипове при скорост 60 кадъра в секунда и режима audio-only. С цена от 5 долара, то достигна до номер едно в раздела за платени приложения в 11 различни държави и е сред първите 10 в 57.

В изявление в уеб сайта си, разработчикът Джонас Геснер посочва, че е „много тъжно да съобщи, че Pro Tube вече няма да е достъпно в App Store след 1 септември 2017 година“ и това е предизвикано от „многобройни искания и заплахи от You Tube”, които в крайна сметка са накарали Apple да го свали.

Всичко започва преди повече от година, когато You Tube за пръв път иска от Apple да свали приложението, тъй като то нарушава общите й условия. Това обаче е само общо искане за сваляне, което компанията изпраща на много приложения едновременно. По-късно тя започва да се занимава с подробностите, като дори заявява, че Pro Tube не може да бъде продавано, защото нарушава ToS и иска да бъде премахната всяка функция, която всъщност го прави това, което е – плейърът, който позволява възпроизвеждане на клипове с 60fps, фоновото възпроизвеждане, режима audio-only и прочие. Без тези си функции обаче, приложението няма да е по-добро от оригиналното на компанията, което явно е и основния довод, тъй като тя продава абонаментната си услуга You Tube Red по 10 долара месечно. Геснер посочва, че първоначално е обмислял няколко варианта за прекратяване на спора с You Tube, сред които и премахване на спорните функции, но в крайна сметка решил, че няма да е честно спрямо потребителите, които са го купили именно заради тях. След много трудни и разбира се неуспешни преговори с компанията и заплахи за съдебно дело, разработчикът стига до извода, че изтеглянето на Pro Tube от магазина е най-доброто решение, с което няма да залъгва своите потребители напразно.

Pro Tube не е единственото приложение, свалено от App Store по искане на You Tube, а Геснер предупреждава потребителите да бъдат на щрек за фалшиви апликации, имитиращи неговата програма.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да си поискаш парите, не пише нищо по въпроса за съжаление


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В срок от 90 дни имаш право да Report продукта.

1 вариант - https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin?appIdKey=6f59402f11d3e2234be5b88bf1c96e1e453a875aec205272add55157582a9f61&language=BG-BG

2 Вариант ти е този

 

cb87a638abfc8eb12beb94a043a7ed3a.jpg

 

Ще получиш два имейла,първият,че в рамките на 48 ч ще се свържат с теб,след това имейл,че в рамките на 10 работни дни сумата ще бъде възстановена в сметката ти!

Връщат парите обратно!

837b9d0141a137a87f533df78a9b1ec2.png

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доста добро приложение си беше, няма реклами, удобства разни и т.н. Последно време не работеше добре, може би от година. Два пъти писах на съпорта и ми връщаха отговори, че проблема е в ютуб, а не в приложението. Даже започнах да се съмнявам вече. Явно нещата са били по-различни, за съжаление...:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...