Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Доставките на iPhone X няма да отговорят на голямото търсене


dessyteneva

Recommended Posts

59b76d8a2e340_iPhoneX.jpg.18b6ac0530697ef94237fea950396558.jpg

iPhone X може и да е много скъп, според прогнозите, но това няма да му попречи да се превърне в най-продавания смартфон на Apple до сега. За съжаление обаче, това което може да повлияе на големите му продажби са изключително малките налични количества. Според надеждния анализатор Минг-Чи Куо, производството на iPhone X в момента, няма шансове да се справи с ранното търсене.

Независимо от ценовия си таг от 1000 долара, десетият юбилеен модел се очаква да стартира т.нар. „супер цикъл на ъпгрейд“, който ще съживи продажбите поне за година напред. Куо обаче, сочи проблем, който може да попречи на това. Според неговите източници по веригата за доставки на компоненти на Apple, в момента се произвеждат само 10 000 бройки на ден, което е крайно недостатъчно. За това има няколко причини. Не само новите технологии, които ще дебютират с iPhone X, като OLED дисплея от край до край например, са по-трусдни за производство, но и новата цветова опция Blush Gold идва със своите проблеми.Анализаторът твърди, че златния iPhone X ще бъде в изключително малки количества при пускането му на пазара и дори може да се появи по-късно от останалите разцветки, които се очаква да са черно и бяло. В дългосрочен план, според бележките до инвеститорите на Куо, това няма да има огромно влияние върху запасите и продажбите на компанията, тъй като се очаква тя да реализира същия брой устройства, но просто за повече време, но е лоша новина за тези, които се надяват да купят новия модел веднага след премиерата му.

Другото предизвикателство, пред което се изправя Apple е това да убеди своите клиенти, че новата технология за лицево разпознаване Face ID, е достатъчно добра, за да замести любимия им Touch ID, тъй като според спекулациите, iPhone X няма да има хоум бутон и респективно сензор за пръстови итпечатъци.

Цитат

„Apple трябва да спечели потребителите, като демонстрира гладка, лесна за използване и сигурна функция“ пише Куо. „Ако пазарните мнения се смесят след медийното събитие, ще се наложи да изчакаме доставките да започнат, за да разберем дали те ще харесат предложената от OLED iPhone функция“.

Все още не е ясно дали iPhone X ще излезе на пазара в същия ден, като iPhone 8/8 Plus, които се очаква да достигнат магазините на 22 септември. Възможно е той да е в ограничени количества, или просто компанията да отлжи старта му, за да избегне разочарованието на потребителите. Ще разберем всичко това след по-малко от 12 часа, когато ще се състои голямото есенно събитие в Steve Jobs Theater.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Този цвят "лайно", с извинение, дано е по-хубав на живо, иначе предлагането няма да отговаря на търсенето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като се знам какъв съм нетърпелив сигурно ще награбя 8 PLUS и после ще съжалявам, че не съм изчакал Х. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми продаваш или подаряваш и взимаш Х като дойде. Аз лично прескачам тази година, така че само ще наблюдавам отстрани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе и аз всяка година прескачам и като го видя, айдеее почва се със схемите как да си го взема :D И сега не искам да взимам, но ме съмнява че като изгледам кийноута и съм готов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще има ли тема за събитието?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...