Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

KGI: iPhone през 2018 ще използват по-сложна конструкция на металната рамка на корпуса


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone-X-original-iPhone.thumb.jpg.b2661bced24a4311ea8816a7ceaf13f5.jpg

Всички нови модели iPhone, които ще се появят следващата година, ще разполагат с „по-сложен“ дизайн на металната рамка на корпуса за по-добро приемане на клетъчния сигнал и по-качествено на предаване на данни, според известния анализатор от KGI Минг-Чи Куо.

В бележките си до инвеститорите, Куо твърди, че доставчиците на Apple, Catcher и Casetek са спечелили нова поръчка за преработената метална рамка., която ще бъде съставена от повече части за подобряване качеството на предаване на данни. По-сложната й конструкция е и причината гигантът да се нуждае от повече капацитет и доставчици. Очаква се Catcher да получи поръчки за монтаж и за корпусите, а ако Casetek успее да премине сертифициране в края на четвъртото тримесечие на тази година,или през първото на следващата, може да получи поръчките за монтаж на алуминиевата рамка и корпуси. Куо добавя също така, че Apple ще пусне два OLED модела през следващата година, които ще са с метална рамка от неръждаема стомана, подобна на тази на iPhone X и вероятно 6.46 инчов дисплей от край до край.

След реконструкцията на iPhone 4 през 2010 година, както шасито, така и ръбът от неръждаема стомана удвояват силата на антената. Всъщност рамката се състои от 4 части, но ако прогнозата на анализатора се сбъдне, следващото поколение iPhone ще използва и допълнителна част, включена в основната конструкция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"...6.46 инчов дисплей от край до край"...  нали има iPad mini, за какво ти е да носиш портативен телевизор в джоба... то даже и няма да се събира, ще трябват куфари, сакове... всеки по $199 :). Телефон с размера на 5s, може да докара към 5" дисплей, напълно достатъчно, а и размера на устройството е супер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След излизането на 6, 6s, 7 и 8 размера на 5s е малко тесен за писане. Може би вече свикнахме и с 4.7 инча размера. Аз ги ползвам и двата размера и за мен е тесен малкия за писане. Това че 5.8 е доста близък размер на телефона като на 4.7 го прави идеален за мен. Да видим догодина дали ще извадят в размера на плюса да сложат екран от край до край, но едва ли ... или ако го извадят поне да променят резолюцията!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, 6.46" ще е с размерът на iPhone 8 plus. Това ще си го купя на секундата, без да се замислям. Особено ако вкарат и touchID под дисплея. Уж Самсунг са успели да го направят и в Galaxy S9 ще е така. Ако това се случи, надали Епъл ще останат по-назад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...