Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SwiftKey за iOS получи основен ъпдейт


dessyteneva

Recommended Posts

swiftkey.thumb.png.170abfa07a7268e6720ba5f8cdbb7183.png

SwiftKey пусна вчера основна актуализация за своето приложение за iOS, която предлага едни от най-големите промени след придобиването на компанията от Microsoft през 2016 година. Те включват нова лента с инструменти, която заменя стария хъб, редактируеми стикери и още някои нови функции.

SwiftKey придоби популярност преди няколко години като едно от първите клавиатурни приложения за iOS, позволяващо плъзгане при писане. Сега то е собственост на Microsoft и с новата актуализация потребителите вече ще могат да съхраняват емотикони, стикери и GIF файлове, използвайки новата функция Collections за бърз достъп. Що се отнася до новите стикери, те са хибрид между тези за iMessage и Bitmoji и добавят допълнителна персонализация към съобщенията, като след като бъдат вмъкнати, могат да бъдат и редактирани, а нови ексклузивни пакети ще бъдат добавени съвсем скоро. Редактираните стикери могат и да бъдат запазени в колекциите, като в последствие могат да се достъпят чрез иконата пин в новата лента за инструменти и да се използват по всяко вреем в почти всички приложения.

SwiftKey обещава, че скоро ще пусне още нови функции, като сподеялне на мстоположението и календара, а приложението е безплатно в AppStore.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стикери добавят... А три езика едновременно не може! Не го разбирам...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Използването на външни клавиатури без джейлбрейк е мъка при IOS. Не работят и при заключен екран. Или подменяш, или не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз така установих за съжаление... Дано се усетят и или да подобрят тяхната клавиатура, или да позволят пълен (не само като дума в настройките) контрол на клавиатури от трети страни. Просто не може, за да напишеш точка или запетая, да трябва да влизаш в менюто със специални знаци!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 години по-късно...

Преди месец Microsoft обявиха, че спират поддръжката на SwiftKey за iOS и свалят приложението от App Store. Разбира се, това няма да повлияе по никакъв начин да продължите да използвате SwiftKey на Вашето устройство, докато то не бъде перманентно премахнато от него.

За голяма радост на всички, които я използват, днес се появи нов слух в интернет пространството. Аз лично съм сред тези "всички", защото я използвам от самото и пускане.

Ето какво гласи накратко тази новина:

"Microsoft обяви, че клавиатурата SwiftKey се завръща в iPhone.

SwiftKey е клавиатура, която има за цел да помогне на вашия стил на писане, като се адаптира към вашия жаргон, прякори и емотикони. Microsoft премахна клавиатурата за iOS миналия месец, без да посочи причина. Въпреки това изглежда, че решението е разстроило достатъчно клиенти, за да гарантира връщането и.

Можете да изтеглите Microsoft SwiftKey Keyboard от App Store напълно безплатно. Нищо не се е променило, но съобщението на компанията загатва за някои планове за бъдещето.

Следете какво е подготвил екипът!"

https://www.iclarified.com/88166/microsoft-brings-swiftkey-back-to-iphone

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добра е. Ползвах я на андроид, заради това, че можех да диктувам. Когато монах на iOS останах разочавован, че не подържа функцията. Сега ползвам Gboard за тази функция. Дано скоро има положително развитие в тази насока.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...