Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple ще закупи огромен брой дисплеи за iPhone тази година


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone-X-Plus.jpg.e76d1e6566519f2b95b32b1fe09d0525.jpg

Въпреки слуховете за разработване на собствени microLED дисплеи, Apple ще пордължи да купува панели от трети страни. Източници по веригата за доставки на компоненти твърдят, че компанията се нуждае от до 270 милиона бройки само за тази година.

Независимо от ожесточената борба в тази област, дисплеите на iPhone все още са смятани за едни от най-добрите на пазара, но те всъщност не са произведени от самата компания. Samsung доставя прекрасните нови OLED дисплеи за iPhone X, докато LG Display вече работи върху панелите за новото поколение смартфони. Източниците твърдят, че се очаква компанията да закупи между 240 и 270 милиона панели през текущата година, като повечето от тях ще са OLED за iPhone X, неговия наследник и по-големия модел iPhone X Plus. Всъщност OLED екраните ще достигнат 110 – 130 милиона единици, от които 70 – 80 милиона 5.9 инчови. Останалите 40 – 50 милиона бройки ще са предназначени за по-евтиния 6.5 инчов LCD модел, който се очаква да дебютира заедно с двата OLED iPhone есента. Samsung ще си остане водещ доставчик на OLED панели, докато LG Display ще получи останалите поръчки, твърдят същите източници, в противоречие с предишни слухове, според които корейският гигант трябваше да бъде напълно изключен от доставките до края на годината.

Търсенето на iPhone X може и да е спаднало през последните няколко месеца, но анализаторите очакват Apple отново да се радва на голям интерес, когато представи по-големия модел есента, както и към по-достъпния LCD iPhone, който ще излезе заедно с останалите два варианта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...