Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Документи, подадени във FCC потвърждават наличието на Gold iPhone X


dessyteneva

Recommended Posts

applegoldiphone1.jpg.b321d7d0dc5722fc8ced8e031481252b.jpg

Изглежда Apple планира да пусне на пазара златен вариант на своя iPhone X, според документи, подадени във Федералната комисия по комуникациите на САЩ. При пускането на ново устройство, то трябва да получи одобрението на комисията, а гигантът подаде такива за десетия си юбилеен модел още през септември миналата година, като в тях присъства и златистата разцветка, която обаче така и не излезе на пазара в последствие.

Въпросният документ включва няколко изображения на устройството, заснето от различни ъгли, както и функциите и размерите му, а цветът е подобен на този на iPhone 8.

applegoldiphone2.jpg.ae40643a45d9de174666be4e99962039.jpgapplegoldiphone3.jpg.760873e6bba23f8ba81814d118906faf.jpgapplegoldiphone4.jpg.15cac46a9da5728afafb2519c6030e60.jpg

Други документи сочат, че Apple е подготвила подаването на заявката през юли миналата година, което предполага, че снимките са правени няколко месеца преди премиерата на iPhone X, а се публикуват сега поради 6 месечната клауза за поверителност. Явно обаче опцията в златисто е отложена поради неизвестни проблеми с производството, заради които компанията се нуждае от още време. Напълно възможно е неръждаемата рамка да е в центъра на тези проблеми, тъй като Apple не успя да я използва в iPhone 8 и го пусна с алуминиева такава. Всъщност не е ясно дали компанията все още планира да представи златистата разцветка на своя десети юбилеен модел, но според някои слухове, това ще се случи, за да подпомогне продажбите му, които не отговарят на първоначалните очаквания. Ако тези източници се окажат прави, дебютът на златния модел може да е на WWDC 2018.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...