Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 12


gogi6

Recommended Posts

  • Отговори 843
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • venelin111111

    112

  • gogi6

    100

  • simba4

    62

  • Asen_77

    49

Вчера пробвах и това но не помогна на момента. Знам ли? Важното е че сега всичко е ок.


Sent from my iPad using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вече започнаха да забиват даже стоковите приложения , не мога да ги затворя. Просто думи нямам, не мога по цял ден да рестартирам телефона..


Sent from my iPhone X using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен пак почна да замръзва Сеттингс. Батерията пада поне 25% по-бързо. Не мога да си го обясня. Явно се почна с ъпдейтите ала 'имате нужда от нов телефон'.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е колко по-нов да е ;). Просто някой друг ден да свикнат един с друг. Аз не забелязвам аномалии след ъпдейт на 12.2.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледах вчера във Виваком, много добра машинка , определено ми хареса.


Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То щото iOS-a няма кусури, в последните години напомнят много на андроид


Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Асене, свали розовите цаки. По-голям анти-андроид от мен няма в този форум. Обаче iOS върви толкова на зле, че започва да ми е все тая какво има в телефона, стига да работи що-годе нормално. 5S-а до последно го държах на 9.3 и реших да кача 12.1.1 за да джейлна и да си поиграя. Най-голямата грешка, която съм правил откакто имам айфон. Чисто новата ми батерия кара по-малко с 12 отколкото петгодишната(!!!) с 9.3. 4S с 9.3.5 кара повече бе, баси...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен хубавите iOS бяха до iOS 6. От iOS 7 нататъка настана драмата. Така ми липсва старото UI и слайдера.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Саше, така е безспорно. Ама пък и те не са се подобрили и не са цъфнали и вързали. За съжаление и там нещата са бая зле ... Знаем много добре що така се получава. За съжаление след като Стив Джобс се спомина и контрола замина по дяволите. Въпреки проблемите пак са доста по-добри. А за стария ти тел, наистина е грешка. Всеизвестно е, че старите телефони софтуерно ги бутат да не бачкат оптимално за да те бутнат да купиш най-новия, ама то това си е повече от нормално май ( погледнато от маркетингова гледна точка ).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вчера и аз качих на 12.2. Файлът, който свалих, беше 3.3 гига. Едно време беше 1 и нещо и под 1 първите. Има си обяснение безличната сега ОС - натъпкаха я с всякъкви простотии, смениха езика от джобсово време, изгониха дизайнера и т.н. и т.н. Та на доизживяване сме...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко това ние, потребителите си го поискахме - ама защо няма по-големи екрани, ама защо няма уиджети, ама в андроид има еди какво си, а тук не... всяка добавка и промяна съвсем естествено води до промяна в баланса, повече сложност и по-малко стабилност, отделно отварянето на системата в някакви граници, отделно повечето модели и размери устройства и ето, имаме всичко, което искахме, андроид в опаковката на iPhone, но и трябва да си понесем последствията. Във времената, за които говорите, системата е била максимално опростена, затворена и с нужния минимум при това собствени приложения, естествено е да работи по-добре на по-малките екрани и със значително по-малко функции и екстри и батерията да кара повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То пак заби...,ах 12.2...

 

 

Sent from my iPhone X using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, причината всъщност е развитието на технологиите, а аз просто цитирах част от чутото по адрес на айфоните преди. Не мисля да се впускам в обяснения кое на какво пречи, за пример можеш да вземеш андроид и хилядите производители с още повече модели и модификации, дори само приложение да трябва да е съвместимо с всички, пак е трудно. Фрагментацията винаги е била и ще бъде проблем, Apple има предимството да контролира както софтуера, така и хардуера, но явно нещата не са толкова лесни.Щом нещата изглеждат така розово с модерните устройства, защо непрекъснато има оплаквания? Или може би модерни не значи стабилни? И не, не съм запозната със системата и хардуера в първите години за съжаление, но пък не се оплаквам от това, което имам сега и не мисля да се откажа от него, поне докато нещо ново и различно не се появи на хоризонта, андроид не е в това число обаче. Докато виждам как доста по-запознати и стари потребители все по-често си купуват конкурентни устройства, или поне казват, че ще го направят. Явно разликата е голяма, но аз като сравнително нов потребител от iOS 7 насам не я виждам и не ми пречи. На мен не ми забива телефона, не ми е проблем да изкарам две години с един и същ модел, че дори и повече, въпреки че когато мога си купувам новия ей така просто за удоволствие. Въобще много е лесно винаги да си измивате ръцете със смъртта на Джобс, или с "некадърността" на Кук, но всичко това се случи, или се случва и сигурно си има логично обяснение. Както и да е, горното е мое мнение и не виждам защо трябва да се оправдавам, или обяснявам за него, всичко е преходно и може би е време да се появи следващата компания, която ще измести Applе и сие, както и следващата операционна система, която ще е работеща и конкурентна, а до тогава аз си оставам с iPhone защото ми е удобен, върши ми работа за това, за което го ползвам и ми харесва като дизайн, всеки е свободен да избере каквото му душа иска, без да се съобразява с мен, теб или който и да е тук.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Епъл е компания, сама по себе си тя не може да бъде виновна за нищо, отговорни са хората, които взимат решенията, а те ги взимат, защото това диктува пазара, пазарът обаче сме ние потребителите и може аз и ти да не сме искали големи екрани, или нещо от новите екстри, но мнозинството, което както ти казваш вече е с айфон го искаше и когато го получи си купи айфон, което е и целта на занятието, от гледна точка на печалбите, а не шепа хора да го имат. Естествено, че не сме искали с всеки ъпдейт да става по-зле, повярвай ми и те не го искат, но се усложнява софтуера и дори и с тестове и бети, пак не може да се открие всичко преди да го пуснат масово, а и както се видя, част от проблемите са си дело на самата компания с цел да ни предпази от прегряване на батерията, респективно да ни накара да си вземем следващия модел евентуално, въпреки че според мен разочароваш ли се от един телефон, после е по-трудно да те убедят да вземеш следващия, от колкото да е перфектен и само да се счупи примерно, ама това си е моя гледна точка. И нищо на никого не обяснявам, дадох пример с чути отзиви от хора, които даже не са и тук сигурно и това е било навремето, преди още да си взема моя айфон първия, ако визирам някого, ще се обърна към него директно. За сигурността, нормално е да се атакува втората по големина операционна система, но пък всеки месец има ъпдейти, отделно, че като нещо се появи се реагира бързо, а и аз нямам какво да крия та да ме е чак толкова шубе. Въобще, освен, че работя тук, все си мисля, че мога да си кажа мнението и има екип, който да ми направи забележка, ако е в разрез с правилата, не виждам защо ти все вървиш след мен и ме коментираш, явно съм много интересна, благодаря за вниманието, но нямам нужда от него, пък дори и с целувки накрая! Лек ден и на теб!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Деси, Гогата е добронамерен, но е драка(както и аз). Истината се казва директно, без заобикалки. Аз ще се повторя(всъщност за 726254265374 път едно и също): когато почина Чичко, на един пич му стана некомфортно във фирмата, продаде си акциите и си отиде. Отиде си защото беше нацист по отношение на iOS/MacOSX и свършената добре работа. Бащата на iOS - Scott Forstall. Ето затова сега имаме бъгава и недоизпипана ОС с гейски дизайн, ама "добронамерено богата" на функции - много от тях ненужни и излишни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Деси, може да съдиш Гогата за целуФката :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей, верно, не се бях сетила - виртуаен тормоз, ама той няма толкова пари като Кобрата, жал ми е да го оставя на нула, май ще му простя този път :)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако те цуне боксьор - на пари е. Ако те цуне перничанин - на бой си е...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.



Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...