Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Не очаквайте iPhone да стане по-евтин тази година


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone-X-Plus.thumb.jpg.1020737e56e273955ae6dcfbc484c3c0.jpg

Apple планира да продължи стратегията си по отношение на високите цени за следващото поколение iPhone, което се очаква есента, твърди нов доклад на Digitimes. Въпреки, че не се посочват точни цифри, новината е разочароваща за всички, които смятаха, че компанията ще свали цената на своите смартфони под 1000 долара, а в основата й стоят разбира се рекордните резултати в продажбите за първото тримесечие.

Докладът се фокусира върху пазара в Източна Азия и отбелязва, че това вероятно ще доведе до по-голям шанс китайските потребители да изберат iPhone 7 или iPhone 8, вместо новите модели, като допълнително отбелязав, че iPhone 8 (PRODUCT) RED е истински хит на местния пазар, особено след намалението на цената му със 141.4 долара.

Освен това Digitimes твърди, че тайванските производители на тъч панели TPK и General Interface Solution (GIS), ще си поделят поръчката за следващото поколение iPhone 40:60, като TPK вече е съобщила, че е подготвила 80% от своите мощности за OLED базираните устройства.

Според слуховете Apple се готви да представи три нови модела iPhone тази есен, сред които два OLED с 5.8 и 6.5 инчови екрани и един LCD с 6.1 инчов дисплей.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

iPhone 5.8 и 6.5 инча е ясно, че ще са с цена около 1000 долара. По-интересен въпрос е цената на iPhone 6.1 инча, който няма да е с олед панел, двойна камера, 3D тъч и може би още някой от екстрите. Ако цената на този модел е около 650-700 долара, той ще бъде хит и ще бъде предпочетен пред 7 и 8 ( логично е 7 да бъде спрян, поради незначителните разлики с 8 ) на които ще трябва да се намали цената за да се продават. Много по-малко хора ще са страдащите от липсата на бутон, спрямо тези за които се направи iPhone SE и сега ще се продължи серията с малък размер телефон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...