Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPad Pro и iPhone X спечелиха наградата „Displays of the Year“


dessyteneva

Recommended Posts

iphonexipadpro.thumb.jpg.dcf4a86f90c1f01273af9b84d787101b.jpg

Вчера iPad Pro и iPhone X спечелиха наградата „Дисплей на годината“ от The Society for Information Display (SID), по време на годишните награди за индустриална реклама, които се провеждат по време на дискусионната седмица Display Symposium и търговското изложение.

Наградите са предназначени да подчертаят „висококачествената и иновативна работа, която се извършва в тази индустрия“ и обхващат продукти, които са били налични за покупка през 2017 година.

10.5 и 12.9 инчовите модели iPad Pro, излезли през юни 2017, спечелиха наградата за технологията за показване Promotion, въведена с тях, която достига честота 120 Hz на опредсняване на дисплея и е проектирана така, че да прави цялото съдържание по-гладко и отчетливо. Тя подобрява текста, превъртането, игрите, латентността на Apple Pencil, филмите и др. Моделите са с разделителна способност 2224 х 1168 и 2732 х 2048 и плътност на пикселите 264 на инч и поддържат функцията True Tone, която подобрява баланса на бялото, така че да съответства на осветлението в помещението, както и разширената цветова гама P3 за по-ярки цветове.

iPhone X също беше отличен с наградата „дисплей на годината“ за своя Super Retina екран, който се простира от край до край и няма физически хоум бутон, а наред с това е и първият OLED дисплей в iPhone, като поддръжа HDR и True Tone. Неговата 458 ppi го прави първия OLED панел, който отговаря на стандартните настройки, създадени от поколения iPhone и осигуряващи поразителни цветове, истинско черно, контраст million-to-one и превъзходно управление на цветовете в цялата система. HDR дисплея тподдържа Dolby Vision и HDR10, които служат за повишаване на качеството на снимките и видеото, а True Tone регулира динамично баланса на бялото, подобно на гледане на хартия.

Сред другите устройства, които също спечелиха награда е и 70 инчовия 8К LCD телевизор на Sharp, който включва Continental Automotive 3D Touch – първият сензорен екран с 3D повърхност върху дисплея, Colorless Polyimide от Kolon Industries за създаване на гъвкави дисплеи, оптичният сензор за пръстови отпечатъци на Synaptics и UHD Crystal Sound OLED на LG. Всички награди ще бъдат обявени по време на празничния обяд, който ще се проведе в Конгресния център в Лос Анджелис на 23 май.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...