Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Всичко от WWDC 2018 накратко


dessyteneva

Recommended Posts

apple-wwdc-2018.jpg.222578452f30f6390a953cd0d7e4b484.jpg

На откриването на своята ежегодна конференция за разработчици вчера, в два часа Apple представи новите функции, които идват с iOS 12, macOS Mojave, tvOS 12 и watchOS 5. На кратко това може да се обобщи така: Компанията не представи нов хардуер, като избра да се съсредоточи върху операционните си системи. iOS 12 ще работи по-бързо и ще получи набор нови инструменти за дигитално здраве, групови нотификации, номи Emoji и персонализирани Memoji. ARKit 2 ще донесе по-добри приложения за добавена реалност и мултиплейър, а Group FaceTime ще ви позволи да разговаряте с до 32 човека едновременно и ще поддържа всичик устройства, работещи с iOS 11.

macOS Mojave въвежда нов Dark Mode, обовен и усъвършенстван Finder, Desktop Staks за управление на елементи на работния плот, преработен Mac App Store, динамичен работен плот, който се променя на база времето от деня, както и нови приложения Home, News, Stocks и Voice Memos.

Що се отнася до tvOS, тя ще ни донесе дългоочакваната поддръжка на Dolby Atmos и нова функция zero sign-on, предназначена да ви позволи достъп до приложенията, на които имате право с абонамента си за кабелна телевизия, когато сте в мрежата на вашия доставчик.

watchOS 5 въвежда автоматично откриване на тренировки, стартиране и спиране, нови типове тренировки, Podcasts приложение, режим за състезание по активност, подобрения на Siri и ново приложение Walkie-Talkie за изпращане на пуш съобщения до приятели.

Много от вас сигурно се чувстват разочаровани, но трябва да напомним, че компанията обеща да се съсредоточи върху оптимизацията на операционните си системи, вместо повече нови функции.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...