Премини към съдържанието
dessyteneva

App Limits в iOS 12 позволява на потребителите да управляват времето, прекарано с устройството

Recommended Posts

ios12-screentime.thumb.jpg.e1a37cb02b870a4d8b411e78dcc19e55.jpg

При представянето на iOS 12, Apple разкри и набор инструменти, предназначени да подобрят начина, по който хората използват своите устройства, включително и App Limits, промени в нотификациите и Do Not Disturb.

Добавката на Do Not Disturb се казва Do Not Disturb During Bedtime и ще попречи на уведомленията да ви разсейват по време на почивка, вместо това те ще бъдат заглушени до сутринта, когато отново ще можете да ги видите на екрана си. Известията ще бъдат групирани според приложенията, темата или дискусията, подобно на Android, а с плъзгане ще се появява опция за изчистване на елементите. Другата функция Instant Tuning ще позволи натискане на известие и избиране на изключване на нотификациите от конкретно приложение, или изпращането им директно в контролния център, без да се виждат на заключен екран.

Новото приложение Screen Time ще показв седмични резюмета на активността, показващи колко време е изразходвано за дадено устройство и в кои приложения, както и кои от тях изпращат най-много известия, като потребителите ще могат да налагат ограничения за използването им и да ги синхронизират между телефоните и таблетите, както и да ги споделят със семейната група, за да създават времеви ограничения за децата.

  • Харесвам 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×