Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Стрийминг услугата на Apple може да има едно тайно оръжие срещу Netflix и това е цената


dessyteneva

Recommended Posts

apple-wwdc-2018.thumb.jpg.c29c181ecc872c2eef3f59dd4fd3255f.jpg

Apple отделя много време за да създаде собствено съдържание, което би могло да конкурира Netflix, HBO и Hulu, но когато услугата стартира през следващата година, тя може би ще се пордава като самостоятелен продукт, по-достъпен дори и от на-големия конкурент на компанията, що се отнася до видео стрийминга.

Най-евтиният план на Netflix започва от 11 долара на месец в САЩ, което и изгодно, като се има предвид невероятния брой оригинални тв сериали и филми в огромния каталог, наред с лицензираните материали. Цената обаче се увеличава още с първото стартиране на Netflix, а Apple може да успее да открадне клиети, ако собствената й услуга за стрийминг се окаже по-евтина.

Докато гигантът от Купертино потвърди различни ходове свързани с тв съдържание, включително и сделките с Опра Уинфри, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспуун и Стивън Спилбърг, то тя все още не е обявила информация за цената на услугата, но един телевизионе ръководител, запознат с плановете на компанията заяви пред Recode, че тя иска да отдели продуктите от другите абонаментни услуги, които продава в момента.

В доклада се отбелязва, че хората очакват Apple да обедини видео съдържанието с Apple Music и Apple Care, като някои се надяват то да е безплатно за потребителите на Apple TV. Платената опция за абонамент има смисъл по няколко причини. На първо място хората искат достъп само до видео съдържанието, а други може би искат това да става и от устройства, които не са произведени от компанията. Като имаме предвид, че Apple Music е достъпна и за Android, има смисъл да предположим, че видео стриймингът също ще последва този пример. Това сочи, че Apple няма да има толкова много оригинални шоу програми в списъка си първоначално и може би ще се наложи да изчакате, докато те станат плтени. Netflix предложи на абонатите си само лицензирано съдържание, като накрая започна да продуцира и свои собствени предавания, но след като вече имаше достатъчно абонати с достъп до филмите и сериалите. Новите програми на Apple ще стартират рано през пролетта на 2019 година, добавя Recode, така че има достатъчно време компанията да посочина начина за достъп до тях.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, dessyteneva написа:

като някои се надяват то да е безплатно за потребителите на Apple TV.

:tooth:

Нетфликс са почти монополист във видеото със затворен цикъл - продуцират, продават и разпространяват. Интересното е, че им се получават сериалите(поне гледаните от мен) и Епъл ще трябва да почакат. Доста.

 

P.S. Познавайки досегашната политика на ябълките, нещо не ги виждам да създадат сериал от типа на Altered carbon. Нетфликс там ме спечелиха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нетфликс има стаж 20 години, незнам как очакват да го догонят, Хулу и Амазон дишат прахта, Епъл още се ослушва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...