Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Анализатори прогнозират високи приходи за Apple през третото тримесечие на годината


dessyteneva

Recommended Posts

tim-cook-arms-event.thumb.png.9d0d51a64afc1fc53deb9b7f0dec21bb.png

Apple ще обяви отчетите си за печалбата от третото тримесечие на годината утре. Приходите от това тримесечие ще покажат дали компанията се доближава до пазарна капитализация от 1 трилион долара, докато всички очакват новите й пордукти през септември.

Прогнозите на анализаторите от изминалата седмица сочат, че очакваните продажби на iPhone ще са 41.6 милиона, или с 3% повече от същия период миналата година, докато при услугите се ичаква растеж от цели 19%.

Джийн Мънстър от Loop Ventures залага на стабилния растеж на iPhone, както и на по-бърз темп на възвращаемост от очаквания от инвеститорите. Прогнозата му обаче се простира и към следващата година и е изключително благоприятна, като според нея Apple има възможността за растеж, която все още не е отразена в цената на акциите. В същото време Zacks Equity Research прогнозира приходи от 52.37 милиарда долара, или ръст от 15.3 %, както и 41.29 милиона пордажби за iPhone и силен растеж в областта на услугите, което включва приходи от интернет услуги, App Store, Apple Music, AppleCare, Apple Pay и лицензирането и други услуги. Нещо повече – бизнесът с носими устройства е обещаващ за Apple, след като през последното отчетно тримесечие износът им, заедно с тези за дома съставлява над 90% от общия ръст в категорията „Други продукти“.

И накрая MarketWatch предлага своите прогнози за тримесечието, като анализаторите акцентират на прихода от акция от 2.16 долара, спрямо 1.67 долара миналата година и 2.73 долара през предходното тримедечие. Освен това консенсусът FactSet прогнозира 52.3 милиарда долара тримесечни приходи и 42 милиона продажби за iPhone.

Всъщност резултатите от това тримесечие няма да са изненадващи за инвеститорите, а фокусът им вече се измества към следващата година и следващото поколение iPhone, което се очаква да дебютира през септември.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...