Премини към съдържанието
dessyteneva

Consumer Peports обяви, че Apple Pay Cash е най-добрата P2P мобилна платежна услуга

Recommended Posts

faceidapplepaycash.thumb.jpg.bed4b89badd69a587eca5ff8da15392b.jpg

Apple Pay Cash е най-високо оценената peer-to-peer услуга на пазара, според Consumer Report. При първото срвнение от този вид, CR разглежда предимствата и недостатъците на ayPay Cash, Zella, Square Cash, Venmo и Facebook Messenger P2P payments, но новата функция за изпращане на пари на Google Pay не е включена в груповия тест.

Петте услуги са класифицирани като по-лоши, или по-добри по отношение на автентичността на плащанията, сигурността на данните, поверителността, обслужването на клиентите и широкия достъп и са оценени като достатъчно добри, за да се използват, но Apple Pay Cash е с най-висок общ резултат, главно поради голямата си поверителност и мерки за сигурност.

1.thumb.jpg.63d156cc3eff072a565ac0d737e227e9.jpg

Тя е единствената услуга, получила най-високите оценки от CR за неприкосновеност на личните данни, защото правилата й гласят, че тя ограничава информацията, която събира и сопделя на потребителите и техните трансакции и не продава лична информация на трети страни. Изискването за хардуера и софтуера на Apple от по-ново поколение е класифицирано като единствен основен недостатък в категорията по-широк достъп.

Venmo, Facebook Messenger и Square Cash, които са оценени над средното ниво в повечето категории, а Zele остава назад, поради неясната си политика за данните.

Редактирано от dessyteneva
  • Харесвам 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×