Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple представи новите си устройства на есенното събитие в Apple Park


dessyteneva

Recommended Posts

599982324_iPhoneXs.thumb.jpg.eaa0b00673a96e4ec15e5136da90a8d1.jpg

Несъмнено най-очакваните устройства на есенното събитие на Apple бяха трите нови модела iPhone, за които месеци наред слушахме какво ли не. Устройствата вече са факт и въпреки, че повечето спекулации се оказаха истина, все пак ще се спрем на основните им характеристики.

Два от новите модели идват с 5.8 и 6.5 инчов OLED екран и имената им съответно са iPhone Xs и iPhone Xs Max. Теще са налични в три разцветки, като новата тук е златистата, а за бързата им и ефективна работа ще се погрижи чипът A12 Bionc на Apple, който е първият, произведен по 7 нанометрова технология. И двата модела носят голяма гама подобрения, сред които стерео звук и подобрена Face ID функционалност, а A12 Bionic извършва до 5 трилиона операции в секунда, което ви гарантира, че ще се радвате на бърза и безпроблемна работа, както сме свикнали, когато говорим за устройство на Apple.

Що се отнася до камерата, тук също имаме големи подобрения – 12 мегапикселов широкоъгълен сензор и още един 12 мегапикселов сензор за задната и 7 мегапиксела за предната камера. Новата функзия Smart HDR автоматично регулира светлината в снимката, дори и да я правите срещу слънцето. Можете да промените и дълбочината на полето при ефекта Bokeh, за да напарвите кадрите още по-завладяващи.

Най-важната за потребителите характеристика обаче, може би е животът на батерията, а компанията твърди, че iPhone Xs ще издържа 30 минути повече от iPhone X, докато по-големият iPhone Xs Max ще ви гарантира 1.5 часа повече живот.

Любопитното в двата нови модела е и поддръжката на две SIM карти – една микро и едно eSIM, а както твърдяха и слуховете, за китайския пазар ще има варианти с две физически карти.

Предварителните поръчки за iPhone Xs и iPhone Xs Max стартират на 14 септември, а на пазара те ще бъдат на 21 септември, като за съжаление България е във втората група държави, които ще получат доставка седмица по-късно. Що се отнася до цените, iPhone Xs стартира от 999 долара за 64 GB версия, а iPhone Xs Max – от 1099 долара.

xr.thumb.jpg.e64ea88c1403c7e4343919d360608a77.jpg

Третият модел iPhone, който Apple представи снощи е бюджетната версия iPhone Xr, чиято цена еще започва от 749 долара за 64 GB версия. Разликата с по-скъпите му сабратя разбира се е в дисплея, който тук е LCD, но това не означава компромис с качеството, тъй като компанията използва LCD Liquid Retina панел с диагонал 6.1 инча. Външно дизайнът на iPhone Xr е подобен на този на другите два модела, но той ще се предлага в 6 свежи разцветки – PRODUCT(RED), черно, бяло, синьо, коралово и жълто. Камерата му е единична 12 мегапикселова, но отново имаме Smart HDR за по-добри снимки, а батерията издържа цели 1.5 часа повече от тази на iPhone 8 Plus, по данни на самата компания.

Процесорът разбира се отново е A12 Bionic, а единственият компромис, който може би ще трябва да направите е липсата на поддръжка за 3D Touch функцията, но все пак приемливата цена може би ще осигури достатъчно доволни клиенти на този ефектен модел.

За съжаление, както твърдяха и слуховете, той ще се забави, а предварителните поръчки започват на 19 октомври, като в магазините iPhone Xr ще е наличен от 26 октомври.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...