Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Iphone 6s покупка през 2018г. Заслужава ли си


Shaldurov

Въпрос

 

Привет на всички, гледам в сайта на теленор са пуснали Iphone 6s, предстои ми преподписване на договора и въпроса ми заслужава ли си този телефон предвид това, че е модел от 2016г. 
В момента ползвам Huawei p9 lite и търся нещо което няма да се налага да го сменям след година и малко.
Бюджета е около 500 лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Recommended Posts

  • 0

iPhone 6s е модел 2015 ако е от значение, но дали си заслужава е лично решение според нуждите Ви. Софтуерно е актуален като модел и все още получава ъпгрейт до последната версия iOS. Не очаквайте голяма бързина от толкова стар модел и също така 16Гб памет са все по-недостатъчни. Не случайно новите модели стартират от 64 Гб, моделите след 2016-та с 32Гб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз имам предвид 32 гб версията, а до нуждите използвам тела за интернет, социални мрежи и камера игри не играя почти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Силно се съмнявам да можете да вземете нов телефон iPhone 6s 32 Gb за бюджет от 500 лева.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ами предполагам, че с план от 20,99 трябва да успея да го взема то иначе не е оправдана цената ако е над 500 лв .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

6s е в многооо пъти по-пъргав от сегашния ви телефон. Нямат нищо общо. Ползва последния фирмуер на Епъл а именно ios12, а навярно ще получи и следващия. Толкова съм категоричен в изказа си, защото мой приятел има същия смартфон като вашия. Поздрави!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Категорично си заслужава, но вземи 6S+ ако имаш възможност заради по-хубавата батерия. Познавам хора, които ползват 5S в момента и всичко е точно, защо през 2020 6S да не е все още актуален?
Налазвай! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ами ще видим на каква цена ще го пуснат и ако не е нещо прекалено може да го взема, и да видим дали ще свикна с тази ОС защото идвам от андроид .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Колега, с цялото ми уважение към знанията и възможностите ти, но целият ти пост е едно тотално противоречие.
XIAOMI Pocophone F1 чисто нов в БГ трудно можеш да го намериш под 620-630 лева, а момчето иска да се вмести в бюджет до 500.
Да не говорим, че този китайски кошник на петия месец е аут ъф спейс като поддръжка и добра работа (и не само този модел, а марката като цяло си е такава), а доколко гаражните търговци ще му обслужват добре гаранцията е съвсем друга бира.
Точно на теб да ти обяснява някой защо iPhone 6S си струва покупката пред 99 процента от андроидите в ниския ценови диапазон е не само безмислено, но и цинично даже.
И не, не му се препоръчва този модел, защото тук сме зомбита, а защото наистина си струва във всяко едно отношение, дори само още година да получава ъпдейти.
Последно погледни с какъв апарат е момчето в момента и смЕтам сам ще си направиш извода защо иска нещо по-добро във всяко едно отношение.

А iPhone 6S е точно такъв модел, особено, ако му стъпи под 500 лева цена с план.

Със здраве и приятен ден!
Мислете преди да пишете...да кажем странни постове с още по-странни доводи и най-вече препоръки.

  • Харесвам 7
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз го съветвам момчето от гледна точка на това, че когато мина на последен модел Андроид за "проба" буквално след 15 дни бих дал мило и драго да съм с няколко поколения iPhone назад, но да е iPhone. И ако нямах финансова възможност наистина бих си купил който и да е iPhone от 6 насам, вместо Huawei Honor 8X примерно, който е супер бюджетен и изкушаващ, но e Huawei. Моите причини са следните!
- Ползвам няколко приложения които са ексклузивни само за iOS.
- Няма да получавам грешката "android нещо си спря да работи" на всеки 5 минути. 
- Имам изчистен и подреден интерфейс и всичко просто... ами просто работи. 

И нека се замислим над следния пример: Колко от хората, които преди са ползвали GALAXY S6 Edge могат да го използват сега, ама реално? Или хората, които тогава са били с Huawei P7 могат все още да го използват нормално? И колко всъщност могат да използват iPhone 6S по възможно най-пълноценния и "актуален" начин, който модел на близо 4 години може да предложи?
Същата е историята и със smart часовниците на посочените компании, но това е друга тема. 
Apple оправдава парите на продуктите си НАЙ-ВЕЧЕ за тези, които плануват да ги използват дългосрочно, защото те наистина, ама наистина предлагат дългосрочна поддръжка и гаранция, че продукта им ще ти е от полза години наред. 
Винаги ще съветвам хората, които искат хубав телефон който да им върши работа да си вземат iPhone от по-старите модели вместо някой бюджетен Android от най-новите. И не защото съм Apple фен, а защото съм го правил вече и никой не ми е казал "колко преебан" се чувства, напротив - повече android не е помирисвал. 

Редактирано от Dean
  • Харесвам 4
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
преди 10 часа, gorgior написа:

Саше, а това дето съм го подчертал прочете ли го?  

Прочетох го, да.
Точно, защото знам как се държи по-стар модел телефон на  Apple си позволявам да дам съвет да си го купи човека.
За протокола:две 4-ки все още се ползват в семейството (като втори телефон) и да ти кажа хич не се справя лошо дъртия кошник.
В тази връзка не мисля, че ще има проблем да се ползва 6S още поне 2-3 години безпроблемно и поради това смятам, че за цената си би бил много, много подходящ избор.

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Само не мога да се съглася, когато вкарвате Xiaomi в черната класация на андроид у-вата. От една година софтуера им се развива страхотно. Много добре гепят хубавите неща и ги внедряват в MIUI. С излизането на miui 10 нещата са в друго измерение. Тук Huawej са на последно място, заедно със Самсунг. Софтуера им писан от някоя начинаеща личност!

Иначе 6s е чудесен избор за нов апарат до 500 лв.

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Да двоумя се между 6s и XIaomi Redmi note 5 като повече ми се иска Айфона защото със сигурност ще го позлвам по дълго от андроида,  но ще изчакам няколко седмици да видя какви ще бъдат цените и ще грабна едно от двете и каквото му дойде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Note 5 е почти на половин цена от 6s. Добре си се ориентирал. Някой във този форум ползва такъв телефон, може да сподели повече подробности:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Развитие и ъпдейти, но нещо не взимате Xiaomi за ежедневен телефон. На книга всичките са много силни и модерни, но като влезе в ежедневна употреба и излизат многото проблеми за който никой не му се говори, защото вече се е “ прецакал “ да си вземе андроид устройство и просто ги приема като нещо нормално в ежедневието. Повечето хора във форума много добре знаят за какво говоря, а и не малка част от тях са ги изпитвали при опитите си да ползват не един и два премиум модела на андроид платформа. И ладата те кара до морето, ама е друго да си мерцедес, дори и да не е последния модел ;).

  • Харесвам 5
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Честно да ви кажа леко се омотах защото прочетох различни мнения по въпроса, едни казват, че 6s е стар и не си заслужава, а други, вземай няма да съжеляваш. До сега не съм ползвал IOS. Също така при 32 гб версия на 6S какво ще е наличното пространство което остава.

Извинявам се за въпросите които задавам но трябва да ми бъде понятно какво ме очаква ако избера IOS.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ще ви останат приблизително около 25GB. А какво да очаквате не зная. Вие какво очаквате? Надявам сте прочели плюсове и минуси андроид-иос. Тъй че знаете какво може да ви липсва... Поздрави.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Въпроса е там, че не съм прочел плюсовете и минусите, а нещото което ме кара да искам айфон и иос е по гладката работа и по дългата употреба, макар, че това са мой наблюдения. Може и да греша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
преди 1 час, Asen_77 написа:
Развитие и ъпдейти, но нещо не взимате Xiaomi за ежедневен телефон. На книга всичките са много силни и модерни, но като влезе в ежедневна употреба и излизат многото проблеми за който никой не му се говори, защото вече се е “ прецакал “ да си вземе андроид устройство и просто ги приема като нещо нормално в ежедневието. Повечето хора във форума много добре знаят за какво говоря, а и не малка част от тях са ги изпитвали при опитите си да ползват не един и два премиум модела на андроид платформа. И ладата те кара до морето, ама е друго да си мерцедес, дори и да не е последния модел .


Личи си, че нямаш понятие никакво! Добре е да говориш от свое име, не от името на "повечето във форума". И кой каза, че не сме взели? 

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не, не грешиш и правилно си се ориентирал, относно това за по-гладката работа и по-дългата употреба в полза на iPhone.
Последното ми мнение по темата е това и ще бъда кратък: Xiaomi е една чудесна марка и в ниския ценови диапазон няма кой да ги бие, но там купуваш един апарат да 250-300 лева, ползваш го няколко месеца и после на боклука.
Винаги на човек, който търси ниска цена препоръчвам тази марка, но твоето чудене и бюджет са други и затова, заставайки зад думите си за последен път казвам: виж цената на 6S и ако с план е 500 лева, взимай смело апарата и няма да съжаляваш и за миг.
Ако все пак решиш да вземеш някой чук, наречен Xiaomi, ела пак в тази тема след 3, 4 или 6 месеца и дай мнение за избора си.

пп. Феномена в този форум е в последната година е този, че ядосани на Apple по някакви причини хора, препоръчват разни Андроид марки за смяна на ОС, но те самите си ползват iPhone (нови или стари модели - без значение).
Аз лично пък препоръчвам да взимате iPhone на базата горчивия ми опит с Андроид апарати във високия и по-ниския клас, включващи дори модели на дискутираната тук марка Xiaomi, които имат наистина един наточен на пръв поглед хардуер, но всичко останало не става за нищо.
Точно заради това дори флагманския клас апарати на тази марка никога не могат да направят снимки, съизмерими с качеството на снимките на флагманите на Сони, Самсунг, Huawei, iPhone, Гугъл и т.н.

Толкоз от мен по темата.
В спорове и мерене на мбишки нямам намерение да влизам.

Редактирано от algor
  • Харесвам 6
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Айде не закачай записа на разговори, че ми е болна тема ?

  • Харесвам 3
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Айде сега епъл пей, ако се търсят кусури ги има в изобилие и в двете операционни системи, това е ясно на всички. Сегашния му апарат никога не може да стигне производителноста на 6с с иос 12. Гладката и безпроблемна работа на ябълката с всичките и кусури е това което андроид нямат еле па в средния и ниския клас апарати.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Колеги честно казанo нямам никакъв интерес към подобни плащания, телефона ми трябва за 5 неща и то са соц мрежи, любителски снимки, интернет и имейли нищо повече от това игри не играя търся гладка работа .

Също така нека някой каже някакви съществени разлики на иос от андроида. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

То пък е една болка, че няма да можеш да записваш разговори. Дори не съм се сетил за подобно нещо. Взимай 6S-a смело, няма да съжаляваш. 

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Моите 5ст.

 

В далечната 2012 година жена ми ми подари iPhone 5. Ползвах го до лятото на 2014, когато реших да го сменя със Самсунг Ноут 2 заради големия екран.

Изтърпях го до края на годината само и си взех 6 плюс. 5-цата остана за жена ми, като го ползва до лятото на 2016. Тогава го изтърва и счупи дисплея. Минахме и двамата на 7-ци. Старата вярна 5-ца отлежа в един шкаф половин година, докато се наканя да му сменя екрана и батерията.

От 2017-а е в дъщеря ми, преживя още една смяна на екран...но продължава да служи вярно и до ден днешен...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз си седя още с iPhone 6 с 10.3.3, никога не съм държал да съм с най-новото и най модерното, но за нещата за които го ползвам ми е повече от достатъчен.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  • Харесвам 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...