Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Ъпдейт на търговската марка Apple AirPods сочи вълнуващи промени


dessyteneva

Recommended Posts

AirPods-2.thumb.jpg.9713e5295d6afb25ee5ec76ed2ed8fa8.jpg

Apple не спомена следващото си поколение AirPods и на последното събитие тази година, но ако се съди по слуховете, компанията усилено работи върху новия модел. До голяма степен това твърдение се базира на по-ранни патенти и доклади, които марк Гърмън от Bloomberg събра в статия по-рано тази година, като в нея той цитира и източници по веригата за доставки, които предполагат, че AirPods 2 ще имат набор вградени ултра-сензори за наблюдение на сърдечния ритъм, нивото на VO2, пулса и др.

Сега обаче, според подадено тази седмица искане за промяна в Европа и Хонконг, изглежда, че Apple е актуализирала своията търговска марка, за да включи множество подобрения.

Всъщност оригиналната търговска марка е издадена на 22 август 2017 година, само няколко седмици преди AirPods да бъдат представени заедно с iPhone 7. Първоначалната заявка обхваща само функции и концепции, описани в международния клас 9, а новите предложения разширяват значително обхвата, за да включат множество възможни нови приложения от клас 10, 14 и 28. Това са общи уелнес инструменти, сензори за здраве, фитнес упражнения, мониторинг, съхранение и предаване на биометрични данни, медицинска апаратура, като термометър, пълсомер или спирометър за целите на медицинския анализ, часовникарски и хронометрични инструменти, игри и др. Последното ни дава повод да мислим, че новото поколение слушалки ще бъде обвърдано по някакъв начин и с Apple Watch. Все още няма яснота по въпроса кога ще видим AirPods 2, но все пак надеждата, че това може да се случи до края на годината не е угаснала напълно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...