Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

iPhone SE зарежда до 3% и спира да зарежда


RedBull

Въпрос

Здравейте,

миналата седмица една вечер оставих телефона ми да падне на 0% и да се изключи. Седя така цяла нощ и на сутринта при опит да го заредя през контакта. Седи изображението с червената батерия и показва, че се зарежда поне 40 минути. Понякога се пуска и веднага. След като се пусне, показва че зарежда и е на 3% и дотам. След което иконата за зареждане изчезва и от 3% пада надолу в рамките на минути.

Имаше един работещ вариант в нета. Нагряваш задния капак със сешоар или на парото за минута две и го пускаш да се зарежда. Ефект имаше само, че моментално като го сложа на контакта се пускаше , стигаше 3% и спираше да зарежда. Пробвах и с още две оригинални зарядни - същото.

 

Някой сблъсквал ли се е някога с такова нещо? Животът на батерията беше 87%.

 

Ако се окаже, че е отишла батерията ще я сменя за 60 кинта и вдигам банкет, но дали ще е това.

Не мога да го занеса на ремонт, защото съм финансово зле сега и ще чакам средата на месеца да взема пари. Та това от мен. Някой?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Оказа се faulty кабел за зареждане. Зарежда си само ако го наместя добре. Бях в iStyle и тогава се разбра, че е от кабела. Обаче има нещо, което е дразнещо. Ползвам ли различен кабел от оригиналния, зарежда и работи първите 10 пъти и после спира. Имам дори оригинален кабел за iPod и при него така. И после мисля, че 5-тото пинче на адаптора явно нещо е изгоряло. И не иска да зарежда теелфона с тоя кабел. Само с оригиналния към телефона. ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Или си вземи едим MFI сертифициран кабел от уж по-престижните марки в алито. Имам такъв кабел на ROCK и на SE-то никога не ми е правил проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Точно това е, че ползвам само оригиналния, който е вече отишъл на кино. Иначе ползвам и други сетфиицирани кабели на Belkin и пак същото. Има ли някакъв модел или партида кабела на SE-то?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз що ли почвам да си мисля, че док конекторът ти е "фолти"? Зачисти го и пробвай пак, щото аз имам четири кабела и два айфона с лайтнинг. Два са от телефоните, един е Bycom и едно менте на ментето(в колата) - всичките зареждат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
преди 21 часа, gorgior написа:

Взимаш един кабел, който зарежда и ползваш само него. Другите на боклука ! Няма модели и партиди. След като нямаш оригинал, купуваш един работещ и ползваш само него.

Имам 1 оригинален, който е към телефона още като го купих. И други, които пак са сертифицирани, но не иска да зарежда с тях. 

Този оригиналният обаче се скъса и сега трябва да го глася, че да зарежда.

И на тези, дето не иска да зарежда ича такъв черен пин.

 

Lightning cable black pin 1

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Кофти "сертификация" си уцелил. Виж сега, китайците реверснаха чипа на лайтнинг конектора още 2015-та и оттогава всички са "сертифицирани". Просто подбирай какво и откъде купуваш, не робувай на реклами и надписи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

зареждам си 2-та телефона ( 5s и SE ) с кабел 4 метра купен от LIDL за 5.50лв и нямам проблеми ! Двете оригинални зарядни са със същият изгорял пин като на снимката по-горе но не ми прави проблем просто са ми къси . Случвало се е да имам проблем със зареждането и само почиствам ( Дупката на телефона ) с клечка за зъби и всичко тръгва и така на 2-3 месеца :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...