Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple разказа подробно защо iPad Pro 2018 може да се огъне


dessyteneva

Recommended Posts

2.thumb.jpg.3858a8b38fba9174db079dcce5491517.jpg

Както вече стана ясно, някои собственици на новите модели iPad Pro се оплакват, че таблетите им са били огънати още с изваждането от кутията, или е много лесно това да се случи по време на работа. По-рано компанията заяви, че това е нормално, но сега предостави подробно обяснение на сайта си за поддръжка.

Според Apple ситуацията засяга само iPad Pro с поддръжка на LTE, защото по време на монтажа има лек натиск върху корпуса в определени точки. Леко извитите таблети успешно преминават качествен контрол, като се отхвърлят само тези, с несъответствие по цялата дължина на тялото над 400 микрона. За да се осигури оптимално качество на връзката по краищата на корпуса има малки разделители, които позволяват на елементите да служат за антени. За пръв път тези елементи се закрепват по метода на съвместно леене, който представлява процес с висока температура, при която пластмасата се вгражда в алуминиевите панели. След като тя се втвърди, корпусът преминава окончателна обработка, за да стане всичко едно цяло. Този процес, заедно със строгите проверки за качество гарантира, че iPad Pro отговаря на по-строги спецификации от всякога. Позволеното отклонение е не повече от 400 микрона по дължината на тялото от всяка страна – по-малко от дебелината на 4 листа хартия. Използването на по-прави ръбове и наличието на разделители на антената водят до факта, че малките отклонения са видими под определен ъгъл, въпреки че те не засягат използването на таблета. Кривината не засяга силата на корпуса и не се увеличава с времето. Собствениците на засегнатите устройства в САЩ могат да ги върнат до 14 дни от датата на покупката, при условията за гаранционно обслужване и да получат нови, или да им бъдат възстановени парите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Епъл обясняват едно, потребителите се оплакват от друго. Описването на технологичния процес в подкрепа на нещо, което няма връзка с конкретния проблем е обикновенно безочие. Прорезът в корпуса, на който е зарядното за молива(всичко това е от пластмаса и слаби материали), оставя голямшка вратичка от едната му страна и с това силно отслабва структурната здравина. Таблетът не се огъва, а направо се чупи при изключително лек натиск(в сравнение с който и да е продукт на Епъл), ако е едновременно в три опорни точки - краищата и средата, точно под зарядното за молива. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...